ΝΕΑ

Johnny Depp: Σοβαρό ατύχημα για τον ηθοποιό – Ακύρωσε τις συναυλίες του

Ο Johnny Depp αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του μετά από κάταγμα που υπέστη στον αστράγαλο. Την είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο ηθοποιός στο Instagram, με τους θαυμαστές του να του γράφουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στα σχόλια.

“Αγαπητοί μου φίλοι, λυπάμαι που σας ανακοινώνω ότι έχω πάθει κάταγμα στον αστράγαλό μου, το οποίο είναι τραγικό!!! Ξεκίνησε ως ένα τριχοειδές σπάσιμο, αλλά κάπου ανάμεσα στις Κάννες και το Royal Albert Hall μάλλον χειροτέρεψε παρά καλυτέρεψε” έγραψε αρχικά σε Insta story και συνέχισε:

“Αρκετοί επαγγελματίες ιατροί μου έχουν συστήσει έντονα να αποφύγω κάθε δραστηριότητα προς το παρόν και έτσι δυστυχώς δεν μπορώ να ταξιδέψω αυτή τη στιγμή. Τα παιδιά και εγώ λυπούμαστε πολύ που θα σας χάσουμε στο Νιου Χαμσάιρ, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη“, ανέφερε για το συγκρότημά του, τους Hollywood Vampires.

johnny depp

Επίσης, αναβλήθηκαν και οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες για τις εξής ημερομηνίες: 28, 29 και 30 Ιουλίου. Ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές, ενώ τους υποσχέθηκε ακόμη καλύτερο show μόλις αναρρώσει.