ΝΕΑ

Harry Styles: To αστείο ψευδώνυμό του για να κλείνει δωμάτια στα ξενοδοχεία

Δεν είναι κρυφό πως οι καλλιτέχνες χρησιμοποιούν ψευδώνυμα για να κλείνουν δώματια στα ξενοδοχεία ώστε να μην τους καταλάβουν οι θαυμαστές.

Τα ψευδώνυμα, ωστόσο, που χρησιμοποιούν είναι ιδιαίτερα, με κωμικό πολλές φορές χαρακτήρα που δεν τους προδίδουν και μένουν ασφαλείς στα δωμάτια τους.

Μερικά από τα αγαπημένα μας είναι της Beyoncé, η οποία χρησιμοποιήσει το ψευδώνυμο Ingrid Jackson, του Brad Pitt το Bryce Pilaf αλλά και της Jennifer Aniston η οποία χρησιμοποιεί το απλό αλλά γεμάτο νόημα, “Mrs Smith.”

Πρόσφατα δημοσιεύτηκε και το ψευδώνυμο του Harry Styles, Oliver Sudden, το οποίο φέρεται να είναι μια παραλλαγή της έκφρασης “εντελώς ξαφνικά", ένα ψευδώνυμο που όπως φαίνεται θα αλλάξει. Χρησιμοποίησε το "Oliver Sudden" για τη διαμονή του στο Εδιμβούργο το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Μια πηγή στο ξενοδοχείο δήλωσε: “Όλοι γελάσαμε όταν είδαμε το όνομα – μας πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβουμε τι σήμαινε. Βέβαια, ο Harry είναι τόσο διάσημος, που σίγουρα πρέπει να χρησιμοποιεί διαφορετικό όνομα όταν κάνει check in, αλλιώς θα γινόταν μακελειό γι’ αυτόν με τους θαυμαστές του που τον ακολουθούν όπου και αν ξέρουν ότι βρίσκεται.”