ΝΕΑ

Η πανσέληνος της συζήτησης και φιλοσοφίας. Η Αφροδίτη σε ρόλο πλανεύτρας και ο Ερμής μας κάνει Σπιρτούλιδες!

Προβλέψεις από 29 Μαΐου έως και 4 Ιουνίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Ξεκινάει μία εβδομάδα, αγαπημένοι μου αναγνώστες, όπου όλα τα ζώδια θα έχουν το κατιτίς τους. Πρωταγωνιστές θα είναι τα μεταβλητά Δίδυμοι και Τοξότες, τα οποία και θα επηρεαστούν από την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό τους, συμπρωταγωνιστές θα έχουν τους Παρθένους και Ιχθείς. Σε β΄ ανδρικό ρόλο έχουμε τα σταθερά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, τα οποία θα επηρεαστούν από τη συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό. Σε β΄ γυναικείο έχουμε τα υπόλοιπα που ξέμειναν, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που θα επηρεαστούν από το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Η πανσέληνος θα έχει το χαρακτηριστικό της συζήτησης, της αποκάλυψης (τι πανσέληνος θα ήταν άλλωστε), των ταξιδιών, των γνώσεων και της φιλοσοφίας. Ο Ερμής και ο Ουρανός που θα συναντηθούν, θα μας προσφέρουν πνευματική δραστηριότητα, όπως και ιδέες για να κάνουμε κάτι καινούργιο και πρωτότυπο. Η Αφροδίτη ερωτοτροπεί με τον Ποσειδώνα, κάτι που θα μας φέρει ερωτική θολούρα, παρεξηγήσεις παρόμοιας φύσεως και, γενικότερα, θα είμαστε ευαίσθητοι σε θέματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη.

Σε αυτό το σημείο θυμήθηκα τη μία και μοναδική Καίτη Γαρμπή με το τραγούδι “Ευαισθησίες”, διότι αυτή η συνάντηση που σας λέω, θα μας κάνει να είμαστε ακριβώς έτσι.

Μπορείτε να σημειώσετε ότι η προαναφερόμενη έχει στον χάρτη της αυτό που λέμε την όψη, Αφροδίτη-Ποσειδώνα σε αντίθεση, κάτι που κάνει τα αισθήματά της να υπόκεινται σε ψευδαισθήσεις. Το συγκεκριμένο το εξέφρασε πάρα πολύ ωραία με αυτό το τραγούδι. Επίσης έχει Ερμή στον Καρκίνο, κάτι που της έδωσε το τραγούδι Περασμένα Ξεχασμένα, καθώς η συγκεκριμένη θέση δίνει στον άνθρωπο το χαρακτηριστικό να μιλάει για το παρελθόν. Όλο αυτό το παράδειγμα σας το έδωσα για να καταλάβετε πώς μας επηρεάζουν οι πλανήτες στην έκφραση των συναισθημάτων μας. Θα αναρωτιέστε τώρα τι με έπιασε, αλλά με πιάσαν οι ευαισθησίες μου και τα θυμήθηκα. Κλείνω λέγοντας ότι η Κυρία Γαρμπή έχει γενέθλια στις 8 του μήνα, αλλά εγώ είμαι παρορμητικό ζώδιο, θέλω να τα κάνω όλα πιο γρήγορα, οπότε κυρία Γαρμπή, χρόνια σας πολλά, να είστε πάντα ευτυχισμένη, υγιής και τυχερή. Οι προβλέψεις της εβδομάδας είναι αφιερωμένες σε εσάς!

Πάμε να δούμε όμως αναλυτικά τι επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο και δεν ξεχνάμε, φυσικά, ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδες μου, στη διανομή των ρόλων εσείς πήρατε τον β΄ γυναικείο (ναι, ξέρω, με το β΄ μπορεί να έχετε ένα θέμα, αλλά ξεπεράστε το. Θα επηρεαστείτε από τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, κάτι που θα σας κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητους και ευσυγκίνητους. Όχι γενικώς και αορίστως, σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπίτι, οικογένεια, αλλά και την ψυχολογία σας. Επειδή θα είστε ευάλωτοι από όλη αυτήν την ευαισθησία που θα σας έχει πιάσει, να ξέρετε ότι μπορεί να ερωτευτείτε και πιο εύκολα. Επειδή θα γίνει στους προαναφερόμενους τομείς, ενημερώνω ότι μπορεί να ερωτευτείτε τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την ανακαίνιση ή τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μπορεί να σας έρθει το αίσθημα να θέλετε να καθίσετε περισσότερο στο σπίτι σας, οπότε με κάποιο τρόπο να ερωτευτείτε τον χώρο σας. Επειδή όμως η εβδομάδα δεν έχει μόνο αυτό το χαρακτηριστικό, αλλά και μία πανσέληνο, θα σας πω ότι θα σας επηρεάσει στον τομέα ταξίδια, ανώτερη γνώση, μόρφωση, φιλοσοφία, αλλά και το εξωτερικό. Οτιδήποτε λοιπόν είχατε στα υπόψιν σας να κάνετε με τους προαναφερόμενους τομείς, να περιμένετε ότι αυτήν την εβδομάδα, προς το τέλος της κατά κύριο λόγο, θα δείτε κάποια ολοκλήρωση σε αυτά τα θέματα. Μπορεί για παράδειγμα να βγάλετε άκρη για τις διακοπές που πρόκειται να πάτε το καλοκαίρι. Θα κλείσω δίνοντάς σας μία συμβουλή που έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι, θα σας πω ότι αν σας έρθει κάποια ιδέα για να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορείτε να την ακούσετε καθώς θα επωφεληθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα σας ξεκινήσω ευθύς αμέσως από το ραντεβού του Ερμή με τον Ουρανό που γίνεται στο ζώδιό σας. Αυτό που θα σας προσφέρει είναι νοητική εγρήγορση, πρωτοτυπία σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με το πνεύμα και τον λόγο, υιοθέτηση νέων ιδεών και νέων αντιλήψεων. Μπορείτε να φανταστείτε τον Κύρο Γρανάζι στο εργαστήριό του κλεισμένο να τον έχει πιάσει ντελίριο ιδεών. Έτσι ακριβώς θα είστε, αν θέλετε μπορείτε να κουβαλάτε και ένα πορτατίφ μαζί σας και κάθε φορά που σας έρχεται η ιδέα να το ανάβετε. Η συγκεκριμένη συνάντηση που σας λέω γίνεται μία φορά τον χρόνο, οπότε κρίμα είναι να πάει στράφι, πείτε εσείς τις ιδέες σας, ας είναι και εξωπραγματικές δεν πειράζει, κάποιος θα τις ακούσει, σε κάποιον θα αρέσει και ποτέ δεν ξέρετε πού θα σας βγει. Πάμε να σας πω και δυο λόγια για την πανσέληνο που για εσάς γίνεται στο κομμάτι σεξ και λεφτά άλλων. Πρακτικά σημαίνει ότι κάτι από τους δύο προαναφερόμενους τομείς θα ολοκληρωθεί και θα έρθει στην επιφάνεια. Όταν λέω λεφτά άλλων, εννοώ χρήματα τα οποία δεν έχετε τον κύριο λόγο εσείς, αλλά με κάποιον τρόπο σχετίζεστε. Μπορεί να είναι ένα δάνειο από την τράπεζα, που πρακτικά τα λεφτά δεν είναι δικά σας, άλλα τα χρησιμοποιείτε. Μπορεί να είναι τα λεφτά του συντρόφου, που ισχύει ακριβώς το ίδιο. Μπορεί βέβαια να συμβεί και το πιο απλό από όλα και να ασχοληθείτε με φορολογικές δηλώσεις. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να κάνω μία ιδιαίτερη μνεία στους Ταύρους που είναι γεννημένοι την τρίτη ημέρα του ζωδίου και να τους ενημερώσω ότι αυτήν την εβδομάδα θα συμβούν γεγονότα που θα έχουν καρμικό χαρακτήρα, και όταν αναφέρομαι στο κάρμα, δε μιλάω για κάτι το τιμωρητικό, αλλά για κάτι που χρειάζεται να γίνει για να βοηθηθούμε στην εξέλιξή μας. Για να σας δώσω παραπάνω πληροφορίες θα πρέπει να γνωρίζω το προσωπικό σας ωροσκόπιο, και καταλαβαίνετε ότι αυτό δεν μπορώ να το κάνω, διότι κανείς σας δεν μου έχει πει την ώρα γέννησής του, εκτός από μία αγαπημένη ταυρίνα – Τζίνα, δικό σου, να ξέρεις ότι ξυπνάω από τα άγρια χαράματα για να ακούσω τα ωραία σου τραγούδια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, όπως είπα και στην εισαγωγή έχετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο διότι η πανσέληνος συμβαίνει στον άξονα Τοξότη-Διδύμων. Επειδή η Σελήνη βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, δηλαδή στον 7ο οίκο, σημαίνει ότι θα σας απασχολήσουν τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Πιο αναλυτικά, θα ολοκληρωθούν, φωτιστούν αλλά και θα πάρουν μία τελική μορφή οι σχέσεις ή οι συνεργασίες που είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί να έχει να κάνει με έναν ερωτικό σύντροφο, μπορεί με έναν επαγγελματικό συνεργάτη, μπορεί να έχει να κάνει ακόμη και με έναν αντίπαλο, διότι όπως και να το κάνουμε και μαζί του ανταλλάζουμε μία ενέργεια. Επειδή είναι πανσέληνος και θα έχουμε παλίρροια, να περιμένετε ότι και τα δικά σας σωματικά υγρά θα σας ανέβουν στο κεφάλι. Επειδή όπως το έγραψα νομίζω ότι ακούστηκε λίγο παράξενο, εννοώ ότι θα έχετε νεύρα, το αίμα θα σας ανέβει, δε θα κατουράτε προς τα πάνω δηλαδή. Μα πάτε και σκέφτεστε κάτι πράγματα, ρε παιδιά. Λοιπόν, συνεχίζω, δεν μπορώ να σας πω να είστε ψύχραιμοι γιατί και να το πω, άτοπο θα πάει. Το μόνο που μπορώ να σας πω για να ηρεμήσετε, είναι ότι για τα νεύρα σας και για όποια κατάσταση με ένταση δημιουργηθεί, θα φταίνε οι άλλοι και όχι εσείς. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά Δεν έχω ιδιαίτερα πράγματα να σας πω, καθώς ο Ερμής βρίσκεται ακριβώς πίσω σας, κάτι που σας έχω ξαναπεί ότι σας προσφέρει μυστικά και συζητήσεις που δεν μπορείτε να μάθετε ακόμη. Όταν με το καλό μπει στο ζώδιό σας θα τα μάθετε όλα, την επόμενη εβδομάδα δηλαδή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, μπορεί να μην έχουμε πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτήν την εβδομάδα, αλλά από τη μία καλύτερα να σας πω. Με τόση κοινωνικοποίηση την προηγούμενη εβδομάδα ταράχτηκε το καβούκι μας. Η Αφροδίτη που θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα θα μας κάνει πιο ευαίσθητους (ακόμα πιο πολύ) σε θέματα που έχουν να κάνουν με: (σημειώστε είναι πολλά) πρώτα από όλα με τον ίδιο μας τον εαυτό, με το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση, τις ξένες γλώσσες και πολιτισμούς, τη θρησκεία, τον νόμο, ε, αυτά νομίζω είναι αρκετά. Οτιδήποτε λοιπόν έχει να κάνει με όλα τα προηγούμενα, να ξέρετε ότι θα έχει την χροιά του ευαίσθητου. Δεν μπορώ να αποκλείσω και το ενδεχόμενο ενός ονειρικού έρωτα, καθώς και αυτό μέσα στο πρόγραμμα είναι. Μπορεί για παράδειγμα να μας έρθει μια πρόταση να κάνουμε ένα ταξιδάκι, εκεί που θα πάμε μπορεί να παραβούμε κάποιον νόμο που δεν γνωρίζουμε, να μας μαζέψουν, ταυτόχρονα να μη μιλάμε την ίδια γλώσσα, συνεννόηση να μην υπάρχει και κάπως έτσι να μπλέξουμε με τον νόμο. Αυτός δε που θα μας έχει συλλάβει θα είναι κούκλος και θα τον ερωτευτούμε σφόδρα. Τώρα, βέβαια, αν δε θέλετε να συμβεί κάτι τέτοιο, μην ταξιδέψετε, παρά βάλτε netflix, δείτε καμμιά ισπανική ή κινέζικη σειρά, καψουρευτείτε τον πρωταγωνιστή και όλα καλά! Η πανσέληνος, τώρα, θα μας φωτίσει, ολοκληρώσει, αλλά και ερεθίσει τα νεύρα, στο κομμάτι που έχει να κάνει με την καθημερινότητα και τις συνήθειές της. Θα ασχοληθούμε με τη διατροφή μας, μπορεί δηλαδή να κάναμε δίαιτα και να τον καταφέρουμε τον στόχο μας. Μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή το κατοικίδιό μας, κάτι να συμβεί και να του προσφέρουμε την αμέριστη προσοχή μας. Άλλο παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να μας βγουν αρκετές δουλειές, καθάρισμα σπιτιού, γυμναστήριο, γιατροί, ένα σωρό πράγματα δηλαδή που θα ελαττώσουν τον προσωπικό μας χρόνο. Θα κλείσω λέγοντας ότι προς το τέλος της εβδομάδας μπορεί να έχουμε μια αναλαμπή ή μια πολύ καλή ιδέα που θα μπορέσουμε να τη μοιραστούμε με τους φίλους μας ή κάποια κοινωνική ομάδα που ανήκουμε.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, τα νέα που σας φέρνω τα λες και ευχάριστα, ανάλογα βέβαια τι περιμένει να ακούσει και ο καθένας σας. Θα σας ξεκινήσω από την συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό, οι οποίοι θα συναντηθούν στον τομέα όπου αστρολογικά εξετάζουμε την καριέρα και την εικόνα που βγάζουμε προς την κοινωνία. Σας είχα πει και την προηγούμενη εβδομάδα ότι κάτι κινείται στα επαγγελματικά σας, σας δίνεται λοιπόν άλλη μία ευκαιρία να προωθήσετε την καριέρα σας. Προς το τέλος της εβδομάδας υπάρχει η πιθανότητα να σας έρθει μία ιδέα, αρκετά πρωτότυπη και διαφορετική που θα έχει σχέση με τον προηγούμενο τομέα. Καλό θα ήταν να την αναφέρετε στους προϊσταμένους σας, διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υλοποιηθεί κιόλας. Πηγαίνετε και ζητήστε προαγωγή, μετάθεση, αύξηση, ό,τι θέλει ο καθένας σας και να δείτε που όλα θα πάνε καλά. Ως συμβουλή κρατήστε ότι αυτό που θα προτείνετε θα είναι αρκετά πρωτότυπο. Αν δουλεύετε σε καφετέρια ας πούμε, μην προτείνετε να δίνετε νερό μαζί με τον καφέ, συμβαίνει ήδη, πείτε τους ας πούμε να βάλουν τραπέζια με touch οθόνη και να στέλνει την παραγγελία ο πελάτης μόνος του και ο σερβιτόρος απλά να του την πηγαίνει. Άντε μετά να σου πει ο πελάτης εγώ σου είπα σκέτο και μου τον έφερες γλυκό. Τέλος αυτά, δε θα περνάνε πλέον τέτοιες δικαιολογίες, θα τον πίνει όπως τον παραγγέλνει ο ίδιος. Αν μπερδευτήκατε κρατήστε ότι το μυαλό σας θα κατεβάσει τρομερές ιδέες που θα έχουν να κάνουν με την καριέρα σας. Η πανσέληνος, τώρα, θα σας επηρεάσει στον πιο ωραίο τομέα, αυτόν της χαράς, της διασκέδασης, του φλερτ και των παιδιών. Όπως έχουμε ξαναπεί όταν έχουμε πανσέληνο, κάτι ολοκληρώνεται και παίρνει μία κάποιου είδους τελική μορφή. Μερικά παραδείγματα είναι πως αν είχατε ξεκινήσει κάποιο φλερτάκι, τώρα ή θα περάσει στο επόμενο επίπεδο ή θα λήξει. Αν είχατε υποσχεθεί στα παιδιά σας ότι θα περάσετε χρόνο μαζί τους, τώρα θα πρέπει να το κάνετε. Επίσης μπορεί απλώς να ασχοληθείτε με το χόμπι σας. Γενικότερα να θυμάστε ότι η εβδομάδα θα κυλήσει υπέροχα και ας έχετε νεύρα, δεν πειράζει, είναι ο Άρης πάνω σας, αυτόν να κατηγορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει αυτήν την εβδομάδα είναι η πανσέληνος. Ο τομέας που θα σας επηρεάσει είναι αυτός του σπιτιού και της οικογένειας. Πρακτικά λοιπόν, αν είχατε στα σκαριά κάποια μετακόμιση, ανακαίνιση ή γενικότερα να κάνετε κάτι με το σπίτι σας, αυτή είναι η εβδομάδα που θα το τελειώσετε. Μπορεί να είχατε ταλαιπωρηθεί λίγο το προηγούμενο διάστημα με αυτό το θέμα, αλλά αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα (άσχετο). Αν δεν είστε σε τέτοια φάση στη ζωή σας, τότε θα σας απασχολήσουν τα πρόσωπα που αποτελούν την οικογένειά σας. Επειδή σε κάθε πανσέληνο, τονίζονται οι καταστάσεις, δεν μπορώ να μη σας πω ότι κατά πάσα πιθανότητα όλο και κάποια ένταση μεταξύ σας θα υπάρξει. Όσο μπορείτε, καλό θα ήταν να κρατήσετε τις αποστάσεις σας. Θα συνεχίσω λέγοντας για την Αφροδίτη που θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα και τα αποτελέσματα αυτού του ραντεβού θα σας προσφέρουν θολούρα, ευσυγκινησία και ευαισθησία σε θέματα καρδιάς. Αν έχετε κάποια σχέση, το πιο πιθανό είναι να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας, όπως και την Καιτούλα και να θέλετε λίγο να κλαψουρίσετε ή αν δε σας αρέσει αυτό μπορείτε απλώς να βάλετε το cd της αγαπημένης και να το ακούτε από το πρωί ως το βράδυ. Αν από την άλλη έχετε ξεκινήσει τώρα μία σχέση, μπορεί να μην έχετε και την πιο καθαρή εικόνα για το πού θα πάει. Μπορεί να ζείτε δηλαδή στο δικό σας ροζ συννεφάκι του έρωτα και να τα βλέπετε όλα ονειρικά και ρομαντικά. Αυτό ξέρετε ότι συμβαίνει μόνο στις νέες σχέσεις, στις παλιές απλώς γκρινιάζουμε. Κλείνοντας, κρατήστε ότι επειδή είστε συμπρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα σας περάσει αδιάφορη.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, θα σας ξεκινήσω με σεξουαλικά. Η συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό θα σας κάνει να σκεφτείτε ευφάνταστα σενάρια που θα μπορέσετε να τα πραγματοποιήσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μπορείτε ελεύθερα να εκφράσετε τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις και να πραγματοποιηθούν. Αν δε θέλετε κάτι τέτοιο, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτήν την ενέργεια, σκεπτόμενοι τι μπορείτε να κάνετε για να βγάλετε περισσότερα χρήματα για τ@ σύντροφό σας. Επειδή ακούγεται λίγο μπερδεμένο αυτό, να σας το ξεμπερδέψω. Θα έχετε κάποιες ιδέες που θα έχουν να κάνουν με χρήματα που δεν είναι δικά σας. Μπορεί δηλαδή να βρείτε κάποιον τρόπο και να γλιτώσετε τόκους στο δάνειο που πήρατε, μπορεί να κάνετε διακανονισμό στην εφορία για την αποπληρωμή των χρεών σας. Επειδή είναι περίοδος φορολογικών δηλώσεων μπορεί να σκεφτείτε έναν τρόπο που θα σας γλιτώσει χρήματα. Η πανσέληνος, τώρα, θα σας επηρεάσει στον τομέα μικρά ταξίδια, μεταφορικά, αδέλφια, γειτονιά, επικοινωνία. Κάτι λοιπόν που έχετε ξεκινήσει να κάνετε σε σχέση με τα προηγούμενα, τότε αυτήν την εβδομάδα θα δείτε και την ολοκλήρωσή τους. Μπορεί να θέλατε, ας πούμε, να αγοράσετε κινητό, τάμπλετ, μηχανάκι, πατίνι, κάτι τέλος πάντων. Αν ανήκετε στην κατηγορία που θέλετε να σπουδάσετε ή να μάθετε μία ξένη γλώσσα, τότε μπορείτε να κάνετε αυτό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, ξεκινάω με την συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό που για εσάς γίνεται στον τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Υπάρχει η περίπτωση αυτήν την εβδομάδα να σας έρθει μία ιδέα, αρκετά πρωτότυπη και ευφάνταστη που θα έχει να κάνει με τους προαναφερόμενους τομείς. Μπορεί, δηλαδή, να προτείνετε στον επαγγελματικό σας συνεργάτη να επενδύσετε σε ένα καινούργιο προϊόν για την εταιρεία σας. Μπορεί να προτείνετε στο ταίρι σας να κάνετε κάτι για να ανανεώσετε τη σχέση σας, να πάτε ας πούμε σε κάποιο swingers’ πάρτυ. Δεν μπορώ να σκεφτώ και πολλά πράγματα που θα σας έρθουν στο μυαλό, διότι δε μιλάτε και ιδιαίτερα για τα προσωπικά σας. Τέλος πάντων, ό,τι και αν κάνετε είμαι σίγουρος ότι θα περάσετε υπέροχα. Η πανσέληνος, τώρα, που γίνεται στις 4 του μήνα, αυτό που θα σας φέρει στη επιφάνεια, αλλά και θα πάρει και τη μορφή της ολοκλήρωσης, θα έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Είχατε ας πούμε στα υπόψη σας να επενδύσετε κάπου, τώρα θα το αποφασίσετε, είχατε σκεφτεί να αυξήσετε το εισόδημά σας με κάποιο τρόπο, τώρα θα το κάνετε. Σας είχαν πει για μία οικονομική ευκαιρία, τώρα θα δείτε αν αξίζει να επενδύσετε ή όχι. Γενικότερα, καταλάβετε ότι το χέρι στην τσέπη θα το βάλετε, δεν υπάρχει περίπτωση, απλώς να θυμάστε πως με κάποιον τρόπο θα βγείτε ωφελημένοι. Κλείνω λέγοντας πως αν έχετε παρτίδες με το εξωτερικό ή κάποιον άνθρωπο που δεν είναι Έλληνας, τότε να περιμένετε ότι με το συγκεκριμένο άτομο μπορεί να παιχτεί και κάτι το ερωτικό και ρομαντικό, αλλά δεν ξέρω αν θα κρατήσει. Υπάρχει η περίπτωση να μου χαζέψετε λίγο, με την καλή έννοια, ότι θα ζείτε δηλαδή στο δικό σας ροζ συννεφάκι όλα θα τα βλέπετε ρόδινα, κάτι που μπορεί να σας κάνει να μη βλέπετε την πραγματικότητα. Να σας πω κάτι, και τι έγινε; Έρωτας είναι αυτός, αφεθείτε και λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, είστε αδιαμφισβήτητα οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, καθώς η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας, η Σελήνη δηλαδή βρίσκεται σε εσάς. Μπορείτε να βλέπετε καθ΄ όλη την εβδομάδα το φεγγάρι να γεμίζει και την Κυριακή που έχουμε πανσέληνο να φανταστείτε ότι εσείς λάμπετε και όλοι έχουν την προσοχή τους στραμμένη πάνω σας, όπως ακριβώς και με την πανσέληνο. Είναι η ευκαιρία σας να ανασυγκροτήσετε τον εαυτό σας, να τον βάλετε κάτω και να κάνετε μία εξονυχιστική κουβέντα για το τι θέλετε κάνετε στη ζωή σας, ποιοι είναι οι στόχοι σας δηλαδή. Είναι μια εβδομάδα που θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και να θέσετε τους επόμενους στόχους. Θα ήθελα να θυμάστε, ότι επειδή είναι πανσέληνος είναι πολύ λογικό να αισθάνεστε και μία κάποιου είδους έντασης μέσα σας. Μην ανησυχείτε, είναι απόλυτα φυσιολογικό, το αίμα είναι που σας ανεβαίνει στο κεφάλι, θα περάσει μη σκάτε, εσείς συγκεντρωθείτε στα καλά που σας είπα. Εννοείται πως θα τονιστούν οι πιο σημαντικές σχέσεις της ζωής σας, από επαγγελματικές μέχρι προσωπικές. Θυμηθείτε πως ό,τι και αν γίνει με κάποιο προαναφερόμενο άτομο, θα γίνει γιατί χρειάζεται να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Αν είχατε μία δύσκολη επαγγελματική σχέση, τότε καλό θα ήταν να λάβει τέλος. Μπορεί βέβαια να συμβεί και ακριβώς το αντίθετο. Το ίδιο ισχύει και για μία ερωτική σχέση, είστε αρκετά φιλοσοφημένοι εσείς και θα δείτε μόνοι σας τι χρειάζεται να γίνει. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά να περιμένετε ότι θα σας έρθουν κάποιες ευφάνταστες ιδέες για να κάνετε μια καθημερινή σας συνήθεια πιο εύκολα. Να σκεφτείτε, δηλαδή, να βάζετε τον σκύλο σας στον διάδρομο γυμναστικής για να μην τον πηγαίνετε βόλτα, αυτό βέβαια εμπεριέχει και κάποιους κινδύνους για την υγιεινή του σπιτιού, αλλά δεν είμαι Τοξότης για να σκεφτώ κάτι άλλο, αυτό είπαμε είναι δική σας δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου ή, για αυτήν την εβδομάδα, ραγκάτσι μου. Δεν ξέρω από πού να σας ξεκινήσω, πείτε μου εσείς από πού θέλετε. Επειδή όμως μου φαίνεται πρακτικά αδύνατον αυτό, παίρνω πρωτοβουλία. Ο Ερμής θα συναντηθεί με τον Ουρανό στον τομέα της χαράς, της διασκέδασης, του ερωτικού παιχνιδιού, των παιδιών, του χόμπι σας. Πάμε όμως να το μεταφράσουμε αυτό. Ο πλανήτης της σκέψης, της διανόησης, του λόγου, προφορικού και γραπτού, θα συναντηθεί με τον πλανήτη που φέρνει τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα. Άρα θα σας έρθουν πρωτότυπες ιδέες σε σχέση με τον τομέα που σας είπα. Μπορεί για παράδειγμα να βρείτε νέους τρόπους για να φλερτάρετε ή να κάνετε νέα ερωτικά παιχνίδια με το ταίρι σας. Μπορεί να βρείτε περισσότερο χρόνο να περάσετε με τα παιδιά σας ή να κάνετε πιο άνετα το χόμπι σας. Ωραία μου ακούγονται όλα αυτά, αν θέλετε πείτε μου τι θα σας έρθει στο μυαλό, ιδίως για το ερωτικό κομμάτι. Συνεχίζω με την Αφροδίτη που θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα, κάτι που θα γίνει στο τομέα σχέσεις και συνεργασίες. Σε αυτούς τους τομείς λοιπόν να περιμένετε να έχετε το αίσθημα της θολούρας, του ότι κάτι γίνεται, αλλά έχετε γίνει τόσο ρομαντικοί που δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πώς θα πάει. Συμβουλή μου είναι να το απολαύσετε και να το αφήσετε να κυλήσει (δεν μπορείτε να τα ελέγχετε και να τα βάζετε όλα σε κουτάκια), κάποια πράγματα χρειάζεται να τα αφήνουμε απλώς να συμβαίνουν. Ξέρω ότι μπορεί να δυσκολεύεστε σε αυτό το κομμάτι, αλλά χρειάζεται πού και πού. Όπως καταλάβατε, ερωτευμένους σας βλέπω, αλλά δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει. Αυτά είχα να σας πω, μποντζόρνο α τούτι, λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, σας είχα πει τις προηγούμενες εβδομάδες ότι θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας και με πράγματα που είχατε αμελήσει. Έρχεται λοιπόν το σοφό σύμπαν και σας δίνει ιδέες για να ανταπεξέλθετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί δηλαδή να σας είχε βγει μια ζημιά και να σκεφτείτε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να την επισκευάσετε. Μπορεί ο μάστορας που θα έρθει για να σας το φτιάξει, να σας πει κάτι πιο οικονομικό και διαφορετικό από αυτό που εσείς σκεφτόσασταν. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι θα γίνει, θετικό πάντα, σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Πάμε και στην πανσέληνο που θα σας επηρεάσει στον τομέα φίλοι και ομοϊδεάτες. Με τα συγκεκριμένα άτομα να περιμένετε ότι θα υπάρξει μία κάποιου είδους ολοκλήρωση. Μπορεί, για παράδειγμα, να σας καλούσαν τόσον καιρό σε μία κοινωνική εκδήλωση και εσείς να μην πηγαίνατε, για τους δικούς σας ιδιαίτερους λόγους. Ε, αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάτε. Μπορεί επίσης να είχατε ανοίξει κάποιες κουβέντες με τους φίλους σας, να είχαν μείνει στη μέση και τώρα να τις ολοκληρώσετε και να βγάλετε κάποιο συμπέρασμα για αυτό που λέγατε. Επίσης είναι μία εβδομάδα που είναι πολύ πιθανόν να σας καλέσουν να παρευρεθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση. Μπορεί να σας ζητήσουν να πάτε σε κάποια συναυλία, σε θέατρο, σε θερινό σινεμά, γενικότερα κάτι που το κάνουμε με τους φίλους μας. Άνθρωποι των ομάδων είστε εσείς και κάτι τέτοια σας αρέσουν πάρα πολύ, οπότε με τις ευχές μου να πάτε και να περάσετε υπέροχα. Αν βέβαια έχετε σχέση, να περιμένετε ότι θα τσινήσει λίγο με όλα τα προηγούμενα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, επειδή είστε οι συμπρωταγωνιστές είπαμε αυτής της εβδομάδας, και αυτό λόγω της πανσελήνου, θα σας ξεκινήσω και με αυτήν. Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν μπορείτε να περιμένετε μία κάποιου είδους ολοκλήρωση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Απλά παραδείγματα που μπορώ να σκεφτώ είναι πως αν περιμένατε κάποια προαγωγή, αύξηση μισθού ή γενικότερα κάτι από τον επαγγελματικό σας χώρο, να ξέρετε ότι αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρωθεί, θα δείτε δηλαδή τα αποτελέσματά του. Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας και είχατε στο μυαλό σας να κάνετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, τότε να ξέρετε ότι αυτή η εβδομάδα είναι η καταλληλότερη, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να αναδείξετε τα θετικά του εγχειρήματός σας. Όλο αυτό που σας λέω έρχεται και δένει πάρα πολύ ωραία με την συνάντηση του Ερμή με τον Ουρανό που για εσάς γίνεται στον τομέα όπου εξετάζουμε την πνευματική μας δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό σας θα κατεβάσει αρκετές και πρωτότυπες ιδέες για να επικοινωνήσετε την καινούργια σας δουλειά. Μπορεί να επεκταθείτε και να δικτυωθείτε περισσότερο στα κοινωνικά δίκτυα και έτσι αυτό που σχεδιάζατε να πάρει πολύ μεγαλύτερες εκτάσεις και αναγνωρισιμότητα. Εμπιστευτείτε το μυαλό σας τούτη την εβδομάδα και να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε κερδισμένοι. Για να σας κλείσω όμορφα και γλυκά, να σας πω ότι η Αφροδίτη που βρίσκεται στον τομέα του ερωτικού παιχνιδιού για εσάς, αλλά και των παιδιών, θα συναντηθεί με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σας δίνονται όλες οι ευκαιρίες να ζήσετε ένα φλερτ που θα έχει τις διαστάσεις ενός ρομαντικού παραμυθιού. Ξέρετε τώρα, με τη Χιονάτη που ήρθε ο καλός πρίγκιπας την ξύπνησε και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα. Είναι μία εβδομάδα που το πιο πιθανόν είναι ότι μπορεί να τραγουδάτε το “Εγώ θα ζω στον κόσμο το δικό μου, κι εκεί υπάρχεις μόνο εσύ μωρό μου”.

Αυτά είχα να σας πω για αυτήν την εβδομάδα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με διαβάσατε, ανυπομονώ να τα πούμε την επόμενη!