ΝΕΑ

Η Miley Cyrus αποκλείει περιοδεία για το "Endless Summer Vacation"

Η Miley Cyrus αποκάλυψε τους λόγους που δεν πρόκειται να κάνει περιοδεία για να υποστηρίξει το πρόσφατο άλμπουμ της "Endless Summer Vacation".

Η τελευταία της μακροχρόνια περιοδεία ήταν για την υποστήριξη του "Bangerz" το 2013, ενώ το 2015, ξεκίνησε την περιοδεία "Milky Milky Milk", η οποία διήρκησε μόνο 8 ημέρες για την υποστήριξη του πέμπτου άλμπουμ "Miley Cyrus & Her Dead Petz". Η περιοδεία "Attention" του 2022 περιελάμβανε μόλις 5 συναυλίες σε όλη την Αμερική. Ωστόσο, έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένου το Glastonbury του 2019.

Σε μια νέα συνέντευξη στη βρετανική Vogue, η Cyrus είπε ότι "το να τραγουδάει για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους δεν είναι πραγματικά αυτό που αγαπάει".

Μιλώντας για την πραγματοποίηση περιοδειών, πρόσθεσε: "Μετά την τελευταία συναυλία που έκανα με έκανα να αναρωτηθώ και δεν μπορώ να το κάνω."

"Όχι μόνο "δεν μπορώ", γιατί το "δεν μπορώ" έχει να κάνει με την ικανότητά σου για κάτι, αυτό είναι η επιθυμία μου", συνέχισε. "Θέλω να ζήσω τη ζωή μου για την ευχαρίστηση ή την ικανοποίηση οποιουδήποτε άλλου εκτός από τη δική μου;".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Cyrus είπε ότι όταν βρίσκεται στη σκηνή δεν το νιώθει σαν να είναι κάτι φυσικό. "Αν είσαι μπροστά σε 100.000 ανθρώπους τότε είσαι μόνος", συνέχισε. "Δεν υπάρχει σχέση. Δεν υπάρχει ασφάλεια", κατέληξε.