ΝΕΑ

Ποια ζώδια θα επηρεάσει ο Άρης από τον Λέοντα και τι σκαρώνει η Αφροδίτη με τον Ουρανό; Όλα εδώ αναλυτικά και αντικειμενικά!

Προβλέψεις από 22 έως και 28 Μαΐου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Την προηγούμενη εβδομάδα σάς είχα αφήσει σε εκκρεμότητα τον Άρη που έκανε την είσοδό του στο λαμπερό ζώδιο του Λέοντα. Επειδή δε μου αρέσει να αφήνω ανοιχτούς λογαριασμούς, σας τον παραδίδω όπως σας είχα υποσχεθεί!

Ο Άρης, είναι υπεύθυνος για τη δράση-αντίδραση, την αγωνιστικότητα και την παρόρμηση που μας διακατέχει, για την ενέργεια που έχουμε ως άνθρωποι τέλος πάντων. Για τους άντρες είναι η αρρενωπότητά τους (πληροφοριακά σε έναν αντρικό χάρτη αν θέλουμε να μάθουμε πώς το έχει και πώς το λειτουργεί, από τον Άρη θα το δούμε, δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω, θα με κόψει και του εσουρού). Όντας λοιπόν σε ένα ζώδιο που αγαπάει την καλοπέραση, τη διασκέδαση και τα τυχερά παιχνίδια, σημαίνει ότι αρχετυπικά η δράση μας θα στραφεί στα προηγούμενα. Εννοείται πως το κάθε ζώδιο θα το επηρεάσει και σε διαφορετικό τομέα και για αυτό είμαι εγώ εδώ, να σας πω τι και πώς.

Όσο για αυτήν την εβδομάδα, έχουμε την συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, κάτι που θα δώσει ευκαιρίες σε Ταύρους και Καρκίνους. Κάτι ψιλομπλοκαρίσματα θα έχουν τα μεταβλητά Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθείς. Κλασικά τα σταθερά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, συνεχίζετε σταθερά την γκρίνια, γιατί η επιρροή της έκλειψης δεν έχει περάσει.

Πάμε τώρα όμως να δούμε αναλυτικά τι επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα για το κάθε ζώδιο και τον κάθε ωροσκόπο, γιατί όπως ξέρετε και ελπίζω να έχετε μάθει (μήπως και σταματήσω κάποια στιγμή να το λέω), είναι ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, η εβδομάδα θα κλείσει υπέροχα… Όχι, γράψτε λάθος παιδιά, αυτό έχει μείνει από την προηγούμενη εβδομάδα. Πάμε πάλι, η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα καθώς ο Άρης που είναι υπεύθυνος για το σεξ, τη δράση και γενικότερα την ενέργειά μας, κάνει την είσοδό του στον τομέα της χαράς και του φλερτ για εσάς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχετε πολύ έντονη σεξουαλικότητα στις ερωτικές σας υποθέσεις. Επειδή μπαίνει σε ένα άλλο ζώδιο της φωτιάς, σημαίνει ότι επηρεάζεστε με όψη τριγώνου, κάτι που στην αστρολογία το μεταφράζουμε ως εύνοια και ότι τα πράγματα μας έρχονται με πιο εύκολο τρόπο. Όλα καλά ως τώρα λοιπόν φίλοι μου, υπάρχει βέβαια μία μικρή περίπτωση να υπάρξουν και κάποιες αψιμαχίες επί του θέματος. Φαντάζομαι ότι θα βγουν τίποτα ζήλιες, ερωτικά πειράγματα τέτοιας φύσεως, δηλαδή, όχι κάτι το αρνητικό. Επειδή ο λεγάμενος, ο Άρης ντε, δεν κάθεται φρόνιμος, στις 23 του μήνα θα συναντηθεί με τον πλανήτη Δία και δε θα τα πάνε καλά μεταξύ τους - ποτέ δεν τα πήγαιναν έτσι κι αλλιώς, τώρα πρόσφατα έμαθα ότι ο Δίας μετά τον Τρωικό Πόλεμο τον κατσάδιασε τον Άρη, τι δειλό τον είπε, τι κλαψιάρη τον είπε, αφήστε σας λέω μεγάλος χαμός! Ε, τα ίδια θα γίνουν και τώρα, θα τσακωθούν, δε θα τα βρίσκουν και εσείς θα επηρεαστείτε στο οικονομικό κομμάτι. Για να σοβαρευτούμε, όμως, θα σας επιστήσω την προσοχή στα έξοδα που πρόκειται να κάνετε για να περάσετε καλά. Μπορεί να αισθάνεστε πιεσμένοι το τελευταίο διάστημα, ιδίως οι των τελευταίων ημερών, οπότε θα θέλετε να ξεσκάσετε και να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για τη διασκέδασή σας ή το χόμπι σας. Θα δείτε ότι αυτό που θέλετε να πάτε να κάνετε, πάντα για τη χαρά σας, δε θα σας βγει με την πρώτη, θα αναγκαστείτε να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα και έτσι θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Κλείνω λέγοντας ότι, όσοι έχετε έφεση προς τα τυχερά παιχνίδια, καλό θα ήταν να παραμείνετε μακριά αυτό το διάστημα, δε σας θέλει παιδιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα αρχίσω με την είσοδο του Άρη στον Λέοντα που σας τον χρωστάω κιόλας. Θα σας επηρεάσει στον τομέα σπίτι, ως οίκημα και ως οικογένεια. Εκεί θα πρέπει να έχετε τον νου σας, διότι κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσετε να έχετε εντάσεις και τσακωμούς. Κρατήστε ως συμβουλή το “όσο μπορείτε μακριά τους”, για να αποφύγετε τα πολύ έντονα γεγονότα. Το ότι θα τσακωθείτε θεωρείστε το δεδομένο. Αν δεν τσακωθείτε (που δεν πρόκειται), να περιμένετε να βγουν προβλήματα τεχνικής φύσεως, να πέσει κανένα ταβάνι, να χαλάσει κάτι στο σπίτι, τέτοια πράγματα. Το σίδερο το βγάλατε από την πρίζα πριν φύγετε για δουλειά; Επειδή ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας στις 23 του μήνα θα βρεθεί με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, να προσέχετε τις παρορμητικές κινήσεις, διότι όλο και κάποιο ατυχηματάκι μπορεί να προκύψει, κάνα στραμπούληγμα, κάνα διάστρεμμα, κάνα σπάσιμο, κάνα κόψιμο και, επειδή όπως το πάω θα σας καταλήξω στο ΚΑΤ, το κόβω. Πάμε τώρα σε ένα ευχάριστο γεγονός και αυτό είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό, κάτι που θα σας προσφέρει ευκαιρίες. Όταν λέω ευκαιρίες φανταστείτε την Black Friday, αλλά με την πραγματική της έννοια, 90% έκπτωση σε νέα προϊόντα. Τόσο καλή ευκαιρία δηλαδή θα έχετε να αναδείξετε τον εαυτό σας και τα ταλέντα σας μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, μέσα από τον καθημερινό σας περίγυρο και μέσω του λόγου σας, προφορικού και γραπτού, διότι είναι γνωστό ότι είστε από τους πιο γλυκομίλητους ανθρώπους. Η ευκαιρία αυτή μπορεί να έχει ερωτική ή οικονομική χροιά και, λόγω της Αφροδίτης και του Ουρανού, θα είναι ξαφνικά και από το πουθενά αυτό που θα σας έρθει. Μία χαρά νομίζω σας τα είπα, καλή εβδομάδα να έχετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, θα αρχίσω με τον Άρη που μπήκε στον Λέοντα στις 20 του μήνα και αυτό που θα σας φέρει είναι περισσότερη ενέργεια και ένταση στον τρόπο που μιλάτε. Χρειάζεται λίγο προσοχή από τη συγκεκριμένη θέση ο Άρης, διότι μπορεί να σας κάνει να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα, να έχετε νευρικές εντάσεις και ο τρόπος που μιλάτε να γίνει επιθετικός και απότομος. Αυτό θα συμβαίνει γιατί ακόμα και η σκέψη σας θα είναι βιαστική και δε θα της δίνετε χρόνο να την επεξεργαστείτε. Επειδή θα μου είστε βιαστικοί ακόμα και στο δρόμο, θα ήθελα να φοράτε ζώνη και κράνος πάντα και να προσέχετε τα μικροκοψίματα και μικροκαψίματα και μικροκαψόνια και μικροκαψαλήθρες και μικροκαψουλίτσες και μικροκαψωλ… γείτσες! Σε περίπτωση που δε σας άρεσαν όλα αυτά που έγραψα, να ξέρετε ότι ο Άρης θα κάτσει εκεί κάνα μήνα, οπότε και για τόσο θα έχετε όλα τα προηγούμενα. Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα αστρολογικά που είναι η συνάντηση του Ήλιου, δηλαδή η προσωπικότητά σας, με τον Κρόνο. Ο δεύτερος είναι υπεύθυνος για τα εμπόδια της ζωής, τις δυσκολίες, γενικότερα αν θέλετε να σιχτιρίζετε κάποιον πλανήτη για τα στραβά και άδικα της ζωής μπορείτε να το κάνετε για τον Κρόνο - ας μην ξεχνάμε ότι είχε φάει και τα παιδιά του, καταλαβαίνετε τι Θεός ήταν. Τέλος πάντων, ας μην τα μπερδεύουμε όμως, αυτό που αφορά εσάς είναι ότι κατά τις 28 του μήνα ή καλύτερα κρατήστε προς το τέλος της εβδομάδας, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποιες κινήσεις που αφορούν νέα σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον. Δηλαδή, μην πάτε να ζητήσετε καμμία προαγωγή γιατί θα φάτε πόρτα και μπορεί να πέσει η αυτοπεποίθησή σας. Αφήστε τα αυτά για αργότερα, μην κάνετε αυτήν την εβδομάδα ρε παιδάκι μου κάποια αλλαγή, μείνετε ως έχει, δεν πειράζει. Επίσης, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μου προσέχετε εκείνες τις μέρες το κυκλοφορικό σας σύστημα, μπορεί να μπουκώσει τίποτα και άντε να σας ξεμπουκώσουμε μετά. Ξέχασα να σας πω το πιο σημαντικό, χρόνια πολλά λατρεμένοι μου Δίδυμοι και ιδιαίτερες ευχές στον Κάστορα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, θα αρχίσω με τον Άρη που εγκατέλειψε το ζώδιό μας στις 20 του μήνα. Αυτό σημαίνει ότι επιτέλους θα ηρεμήσουμε, ως προσωπικότητες εννοώ (μεταξύ μας αυτό), το τελευταίο διάστημα τα νεύρα και η έντασή μας είχε χτυπήσει λίγο κόκκινο, αλλά δεν το λέμε παραέξω αυτό, γιατί πάντα φταίνε οι άλλοι. Αφού φύγει από πάνω μας που λέτε, θα πάει και θα κατσικωθεί στο πορτοφόλι μας. Ο Άρης είναι ο πλανήτης της ενέργειας, της δράσης, του σεξ και πολλών άλλων. Όντας, λοιπόν, ο συγκεκριμένος μέσα στα οικονομικά μας σημαίνει ότι θα παίρνουμε πρωτοβουλίες σε αυτό το κομμάτι. Θα θέλουμε να αποκτούμε συνεχώς καινούργια πράγματα, ελπίζω να καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό πρακτικά, έξοδα δηλαδή. Για να μπορούμε να τα κάνουμε όμως όλα αυτά, θα πρέπει να ρίξουμε και σκληρή δουλειά, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο διάστημα δε μας βλέπω και τόσο τεμπέληδες. Πάμε όμως και στη γλυκιά Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό μας και είμαι σίγουρος ότι την αγάπη του κόσμου τη νιώθετε απλόχερα. Στις 26 του μήνα -σημειώστε παρακαλώ την ημερομηνία- η λεγάμενη θα συναντηθεί με τον Ουρανό που είναι υπεύθυνος για τα απροσδόκητα και ξαφνικά γεγονότα της ζωής μας. Επειδή θα τα πάνε καλά σε αυτό το ραντεβού, ενημερώνω ότι υπάρχει περίπτωση να φουντώσει ένας έρωτας που θα είναι ξαφνικός ή μπορεί να αρχίσουμε να έχουμε μία κοινωνική ζωή που έχει να μας υποσχεθεί πολλά. Μας είχα πει και σε προηγούμενες προβλέψεις ότι το σύμπαν αυτήν την περίοδο μας θέλει να ασχοληθούμε με τα κοινά, ακόμη δε λέει να το χωνέψει ο εγκέφαλός μου ότι πρέπει να κάνουμε κάτι τέτοιο, τέλος πάντων, επειδή όπως έχουμε ξαναπεί το σύμπαν με σοφία εποιήθηκε, ας το εμπιστευτούμε και ας έχουμε τα αφτιά μας ανοιχτά και τα μάτια μας ορθάνοιχτα, διότι θα μας δοθούν ευκαιρίες μέσα από ένα κοινωνικό σύνολο να αναδείξουμε τον εαυτό μας, τα προσόντα μας, τα ταλέντα μας και όλα τα καλά που μας έχει προικίσει το ζώδιό μας. Όπως έχετε καταλάβει, είμαι πάρα πολύ αντικειμενικός και μετριόφρων. Θα σας κλείσω με το ότι λεφτά στην τσέπη μας από την άλλη εβδομάδα θα δούμε. Μόλις είπα ψέματα, για έναν μήνα ακόμα, έξοδα θα έχουμε.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια θα σας ξεκινήσω, με τι άλλο, με τον Άρη που μπήκε στο ζώδιό σας. Με απλά και πρακτικά λόγια, τέρμα η ανία και η βαρεμάρα που μπορεί να νιώθατε τον τελευταίο μήνα. Θα γεμίσετε ενέργεια, καλή διάθεση, όρεξη να κάνετε τα πάντα, θα νιώθετε σα να σας έχουν βάλει νέφτι στους γλουτούς. Καλό είναι αυτό παιδιά, γιατί θα σφίξουν κιόλας, συγγνώμη, εννοώ πως θα κάνετε ό,τι είχατε αφήσει στη μέση τόσον καιρό. Σημειώστε ότι θα πρέπει να προσέξετε και τα νεύρα σας, διότι σε όποιον τσακωμό εμπλακείτε από εδώ και πέρα, να ξέρετε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε άδικο ή θα τον έχετε ξεκινήσει εσείς. Τι να κάνουμε παιδιά, άρχοντας του πολέμου είναι αυτός, οπότε να περιμένετε ότι θα σας φέρει και εντάσεις. Ένα τελευταίο θα σας πω και αυτό είναι να προσέχετε τα μικροατυχήματα, στραμπουλήγματα, καψίματα κλπ. Ό,τι ατυχηματάκι σάς προκύψει, να ξέρετε ότι θα είναι από την βιασύνη σας. Θα συνεχίσω τις προβλέψεις λέγοντας ότι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστεί να προσέξετε δύο πράγματα. Να μην παίξετε τυχερά παιχνίδια, διότι υπάρχει περίπτωση να μου σπαταλήσετε αρκετά χρήματα. Δεύτερον, να μη δοκιμάσετε να κάνετε κάποια επαγγελματική κίνηση. Μην πάτε, δηλαδή, στο αφεντικό και του ζητήσετε είτε αύξηση είτε προαγωγή, γιατί δεεεν. Μη στείλετε κάποιο βιογραφικό ελπίζοντας ότι θα σας πάρουν, τουλάχιστον όχι για αυτήν την εβδομάδα, δε μιλάω για πάντα - οι προβλέψεις είναι εβδομαδιαίες, μην ξεχνιέστε. Κρατήστε σα γενικότερη συμβουλή ότι θα έχετε μία ροπή προς τη σπατάλη αυτές τις ημέρες γιατί αυτό που θα θέλετε να πετύχετε (είτε επαγγελματικό είτε σε κάποιο τυχερό παιχνίδι) δε θα σας βγαίνει με την πρώτη, δε θα κάθεται η μπίλια που λέμε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, θα σας πω δυο λόγια για τον Άρη που έκανε την είσοδό του στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια και η δράση σας θα αρχίσουν να έχουν το χαρακτηριστικό του κρυφού και ανομολόγητου. Θα κάνετε ό,τι κάνετε, αλλά δε θα το λέτε πουθενά, θα πηγαίνετε για καφέ στα κρυφά, για ψώνια στα κρυφά. Μπορεί να σας προκύψουν ευκαιρίες για να κάνετε σεξ στα κρυφά ή με κάποιον “απαγορευμένο καρπό”. Δεν είμαι εδώ για να κρίνω, οπότε κάντε ό,τι θέλετε, σκορδοκαίλα μου, εγώ σας ενημέρωσα, την ευθύνη πάρτε την εσείς τώρα. Επίσης, ενημερώνω ότι υπάρχει περίπτωση να έχετε και κρυφούς εχθρούς όσο κάτσει ο Άρης εκεί. Να θυμάστε πως ό,τι γίνεται τώρα θα φανερωθεί αργότερα, οπότε προσέξτε τι θα κρύψετε - αμέσως να πάτε να κάνετε κρυφά σεξ, θα το μάθουμε, θέλετε δε θέλετε και θα σας βάλουμε να μας πείτε πώς ήταν! Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα αστρολογικά και θα συνεχίσω με μία συνάντηση που θα σας φέρει ευθιξία και απογοήτευση στην αρχή, μετά θα γλυκάνει το πράγμα. Υπεύθυνος για τα προηγούμενα θα είναι ο Κρόνος που βρίσκεται ακριβώς απέναντί σας, δηλαδή στον τομέα των σημαντικών σχέσεων και συνεργασιών της ζωής μας. Ο λεγάμενος που λέτε θα κάνει μία συνάντηση με τον Ήλιο και τα αποτελέσματα δε θα είναι τόσο αισιόδοξα, καθώς για εσάς προβλέπεται ένα μπλοκάρισμα σε κάτι που έχει να κάνει με τη δουλειά και την καριέρα σας. Κάποιον ρόλο έχει παίξει @ σύντροφος της ζωής σας για αυτό. Κάτι γίνεται με αυτούς τους δύο τομείς και δεν μπορούν να συνεργαστούν. Δουλεύετε πολλές ώρες και γκρινιάζει @ σύντροφος; Περνάτε πολλές ώρες με τ@ν σύντροφο και δεν έχετε χρόνο για δουλειά; Δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνετε, αλλά αυτοί οι δύο τομείς μεταξύ τους θα τσακωθούν, τελεία. Θα σας κλείσω ευχάριστα, γιατί ήμουν λίγο αυστηρός πριν, θα ήθελα να έχετε όλες τις αισθήσεις σας σε εγρήγορση, διότι θα ακούσετε κάτι μέσα από τον φιλικό σας κύκλο που θα έχει να κάνει με το εξωτερικό, τη μόρφωση, τα ταξίδια, ίσως και κάποιο νομικό θέμα. Ό,τι ακούσετε παιδιά, ευκαιρία θα είναι και τις ευκαιρίες τις αρπάζουν από τα μαλλιά. Ή τα μυαλά; Δεν ξέρω, πάντα κάνω σαρδάμ, όπως το “της νιώσης το φως” στο τραγούδι των γενεθλίων.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, σας ξεκινάω αμέσως και σας λέω για την είσοδο του Άρη στον Λέοντα που θα σας επηρεάσει στον τομέα φίλοι και ομοϊδεάτες. Με τα συγκεκριμένα άτομα, καλό θα ήταν να έχετε λίγο παραπάνω τον νου σας διότι, σα θεός του πολέμου, αυτό που θα σας φέρει είναι έριδες και αψιμαχίες. Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσω το άσμα που λέει: “Τους φίλους τους διαλέγουμε, για αυτό δεν τους παιδεύουμε, τα μυστικά μας λέμε, κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν τρελαθήκαμε, τους φίλους μας δεν καίμε”. Έλα, βάλτε και ένα σφηνάκι τώρα γιατί φτιάχτηκα. Όπως καταλάβατε, εντάσεις θα υπάρξουν με τους φίλους σας, οπότε τώρα που το ξέρετε μπορείτε να λάβετε τα μέτρα σας. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με άτομα που υπηρετείτε τις ίδιες ιδέες. Έχουν γίνει οι εκλογές και μπορεί να ΄ρθείτε σε κάποια αντιπαράθεση για πολιτικές ιδέες, δύσκολο βέβαια εσείς να τσακωθείτε γιατί είστε και διπλωμάτες, αλλά ας έχετε τον νου σας. Την προηγούμενη εβδομάδα σάς είπα κάποια πράγματα και σοκαριστήκατε, επειδή είμαι τέτοιος παλιοχαρακτήρας θα συνεχίσω να τα λέω, για έναν χρόνο αυτά θα σας λέω μπας και τα καταλάβετε! Θυμάστε που σας είχα πει για τα σεξουαλικά, λοιπόν, όλα αυτά που είπα να θυμάστε να μη δοκιμάσετε να τα κάνετε με κάποιον φίλο σας ή γιατί θα φάτε πόρτα ή γιατί δε θα σας θέλει. Ξεκάθαρα το λένε εδώ τα ζώδια, όχι σε σεξουαλικούς πειραματισμούς με φίλους. Οι φίλοι είναι φίλοι και οι εραστές, εραστές. Γιατί κάποιοι τα μπερδεύουν αυτά, τους επόμενους από εσάς εννοώ, αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω. Πού είχαμε μείνει; Α, ναι, στο να μη ζητήσετε να κάνετε κάποια σεξουαλική δοκιμή με τους φίλους σας. Σας το είπα δύο φορές για να μην το ξεχάσετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, πάμε στον Άρη, όπου για εσάς έκανε την είσοδό του στον τομέα που εξετάζουμε την καριέρα και την κοινωνική εικόνα. Επειδή ήταν ο θεός του πολέμου, να περιμένετε στον συγκεκριμένο τομέα να αγωνιστείτε και να δώσετε μάχες. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να έχετε τον νου σας στη δουλειά, εκεί είναι που θα πρέπει να αγωνιστείτε για να δείξετε την αξία σας. Μέσα σε αυτόν τον αγώνα να ξέρετε ότι θα υπάρξουν και κάποιες εντάσεις, αλλά και τσακωμοί. Θα θέλετε να αναδειχθείτε εσείς για να πάρετε προαγωγή ή αύξηση, αλλά θα δημιουργηθούν έριδες με τους συναδέλφους. Τώρα που τα ξέρετε όλα αυτά, σας θέλω συνετούς και έξυπνους για το πώς θα κινηθείτε το επόμενο διάστημα. Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα αστρολογικά και θα σας πω ότι καλό θα ήταν αυτήν την εβδομάδα να μη συνδυάσετε δουλειά και σχέση, δε θα σας βγει όσο και να θέλετε. Όπως προείπα, να ξέρετε ότι θα βγουν κάποιες εντάσεις, κάποιες αψιμαχίες και μία μικρή απογοήτευση και με τη σχέση σας. Το πιο πιθανόν είναι να σας κάνει νερά, γιατί σπαταλάτε πολλή ώρα για την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Τέλος πάντων, εμπιστοσύνη σας έχω γιατί εσείς είστε γεννημένοι για τέτοιες καταστάσεις, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα βγάλετε και πέρα. Δεν έχει άλλα, παιδιά, αυτή η εβδομάδα για εσάς, γιατί δε θέλω να σας στεναχωρήσω άλλο, έχετε χτυπηθεί και από έκλειψη, είναι και ο Άρης σε σταθερό ζώδιο, έχετε και μία γενικότερη γκρίνια, όλα τα σταθερά ζώδια δηλαδή, οπότε είναι και απολύτως λογικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, πάμε να σας πω δυο λόγια για τον Άρη που έκανε την είσοδό του στον αγαπημένο σας τομέα, αυτόν της ανώτερης γνώσης και φιλοσοφίας. Αυτό σημαίνει ότι η ενέργεια, αλλά και η διάθεσή σας, θα είναι στραμμένες στους προαναφερόμενους τομείς. Αν θέλατε για παράδειγμα να μάθετε μια ξένη γλώσσα, τώρα είναι και η καταλληλότερη ευκαιρία, αν θέλατε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, κανονίστε το ελεύθερα - τώρα που έφυγε και ο ανάδρομος κάντε ό,τι θέλετε. Θέλατε να πάτε να γραφτείτε στη φιλοσοφική σχολή ή σε κάποια ομάδα που φιλοσοφούν από το πρωί έως το βράδυ, πηγαίνετε ελεύθερα, καλά θα περάσετε. Ένα πράγμα χρειάζεται μόνο να προσέξετε, τα νεύρα σας. Επειδή ο συγκεκριμένος πλανήτης είναι της δράσης- αντίδρασης, γενικότερα είναι αυτός που σηκώνει μπαϊράκι, να περιμένετε ότι θα υπάρξουν εντάσεις, έριδες και τσακωμοί στους προαναφερόμενους τομείς. Πάτε ταξίδι δηλαδή, τσουπ, τσακώνεστε με τ@ν ρεσεψιονίστ, πάτε σε ένα μουσείο, τσουπ, έπρεπε να κλείσετε ηλεκτρονικά εισιτήρια, αλλιώς δεν μπαίνετε και τσαακ, να σου τα νεύρα. Πάτε να μάθετε μια ξένη γλώσσα, τσουκ ο σπαστικός συμμαθητής που πετάγεται και κάνει τον ξερόλα. Τέτοια μικροπράγματα δηλαδή. Επειδή ο Άρης θα κάτσει εκεί κανένα μήνα, έχουμε καιρό για αυτά, πάμε να δούμε για αυτήν την εβδομάδα τι έχει να γίνει. Εσείς θα δεχτείτε μία απογοήτευση, ένα αίσθημα ότι δε σας βγαίνουν τα πράγματα όπως θέλετε. Αυτά θα έχουν να κάνουν με το σπίτι και τη σχέση σας. Κάπως δεν μπορείτε να τα συνδυάσετε αυτά τα δύο, θέλετε εσείς να βάλετε κάποια όρια, κάποιους κανόνες μέσα στο σπίτι και η σχέση σας που συγκατοικείτε ή @ σύζυγός σας δε σας κάνει το χατήρι με τίποτα, έχει μουλαρώσει και δε θέλει με τίποτα τις αλλαγές. Τα χέρια μου παιδιά είναι δεμένα, δεν μπορώ να σας βοηθήσω σε αυτό, παρά μόνο να σας ενημερώσω για να φανείτε ψύχραιμοι όταν σας συμβεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, πάμε στον Άρη που κοιτάξτε να δείτε σε ποιον Οίκο μπαίνει ο συγκεκριμένος, στον 8ο. Εκεί ξέρετε τι βλέπουμε αστρολογικά; Το σεξ και πολλά άλλα, αλλά σε αυτό θα σταθώ γιατί αυτό είναι το τζούσι. Ο θεός του σεξ (και όχι του έρωτα που είναι η Αφροδίτη), ο θεός της δράσης, της ενέργειας, αυτός ο Κόναν ο βάρβαρος, φανταστείτε ότι μπαίνει στον τομέα του έντονου, παθιάρικου και αχόρταγου σεξ. Δεν περιγράφω άλλο, βάλτε ηχομόνωση στο σπίτι σας, γιατί έχει να σας ακούσει το πανελλήνιο. Προσπαθώ να σκεφτώ κάτι άλλο να σας γράψω, να σβήσουμε λίγο, αλλά δεν τα καταφέρνω. Τέλος πάντων, προφυλάξεις να παίρνετε, έτοιμοι να είστε να ανέβετε σε καμιά κούνια (δεν εννοώ στην παιδική χαρά) και τα λοιπά και τα λοιπά. Επειδή ο συγκεκριμένος θα κάτσει κανένα μήνα σε αυτήν τη θέση, έχετε μέρες να τα κάνετε όλα τα προηγούμενα. Αυτήν την εβδομάδα, καλό θα ήταν να μου μαζευτείτε λίγο, όχι για πουριτανικούς λόγους ή για κάποιον άλλον άσχετο λόγο, απλώς για να μη μου απογοητευτείτε άμα δε σας πετύχει με την πρώτη αυτό που φαντάζεστε. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ανοιχτόμυαλοι, καλά εσείς δεν το συζητώ, δεν είστε και καθόλου, αλλά τώρα λέμε για τους άλλους. Υπάρχει περίπτωση όλα αυτά που εσείς θα θέλετε να δοκιμάσετε, να μη θέλουν οι άλλοι. Καθόλου δεν μας νοιάζει να τους πείτε, γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και επειδή το σύμπαν σάς θέλει σεξ machines τον επόμενο μήνα, εσείς θα βρείτε άλλη πορτοκαλιά για να πιείτε τον χυμό σας. Ξέρετε, τον χυμό τον πίνουμε τα πρώτα δύο λεπτά για να μη χάσει τις βιταμίνες του (άσχετο εντελώς, αλλά επειδή μίλησα για χυμούς, είπα να περάσω και ένα εκπαιδευτικό μήνυμα). Θα σας κλείσω λέγοντας ότι, αν σας έρθει καμμία όρεξη για κανένα τυχερό παιχνίδι, να ξέρετε ότι μπορεί να σας βγει μία υπερβολή σε αυτό το κομμάτι, μετρημένοι άνθρωποι είστε, προσέξτε μην πάτε πουθενά και γυρίσετε πανί με πανί, δεν έχω να σας δανείσω κιόλας, όχι τίποτα άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, ανυπομονώ να σας πω για τον Άρη που έκανε την είσοδό του στο ζώδιο που είναι ακριβώς απέναντι από εσάς, τον Λέοντα. Όταν λοιπόν μπαίνει ένας πλανήτης εκεί, σημαίνει ότι θα σας απασχολήσει ο τομέας σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες της ζωής σας. Αφού λοιπόν είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας και της έντασης, ένα από τα πιο πιθανά σενάρια είναι να περιμένετε πολεμική κατάσταση με τους προαναφερόμενους τομείς. Θα αισθάνεστε ότι σας έχουν βάλει στόχο και θα νιώθετε ότι τσακώνεστε με τους πάντες. Το θέμα είναι ότι οι άλλοι θα σας τσιγκλάνε τα νεύρα και εσείς θα τσιμπάτε. Από τα πολλά νεύρα μπορεί να αρπαχτείτε με κανέναν και να τρέχετε στα δικαστήρια. Ήρεμους σας θέλω και πράους, η βία δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν, εκτός από τους μποξέρ. Θα ήθελα να θυμάστε πως, αν είστε παντρεμένοι ή έχετε κάποια σοβαρή σχέση, να περιμένετε ότι θα έχετε μικροτσακωμούς μεταξύ σας. Θα συνεχίσω λέγοντας δύο λογάκια για τα οικονομικά σας και να σας ενημερώσω ότι αυτήν την εβδομάδα υπάρχει περίπτωση να θέλετε να κάνετε κάτι για την διασκέδασή σας. Τέτοιου είδους πράγματα είναι το χόμπι σας, να βγείτε για ένα ποτό, να πάτε θέατρο, γενικότερα να καλοπεράσετε. Το πρόβλημα που θα προκύψει, μπορεί να είναι στο οικονομικό κομμάτι. Μπορεί να μην έχετε (τα χρήματα) γιατί τελειώνει και ο μήνας, λογικό το βρίσκω. Μπορεί να σας βγουν κάποια ξαφνικά έξοδα και έτσι να βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Εσείς αυτό κρατήστε, ότι δηλαδή αυτό που θα σας φέρει χαρά, υπάρχει περίπτωση να σας βγάλει και εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, πάμε στον Άρη που έκανε την είσοδό του στις καθημερινές σας συνήθειες. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο ενέργεια, ένταση και όρεξη για δουλειά, ναι, παράξενο ακούγεται, αλλά έτσι θα γίνει. Επειδή όμως θα δουλέψετε πολύ, υπάρχει περίπτωση να μου πάθετε υπερκόπωση και να σας τρέχουμε. Οπότε βάλτε και μες στο πρόγραμμα ότι πρέπει να προσέξετε αρκετά την υγεία σας, διότι ο θεός του πολέμου μπορεί να προκαλέσει κάποια προβλήματα. Η καλύτερη λύση είναι η πρόληψη, να το θυμάστε αυτό! Επίσης, προσέχετε σε μικροατυχήματα του τύπου πάτε στο γυμναστήριο, χαζεύετε δεξιά και αριστερά, τσουπ, να το διάστρεμμα! Βγάζετε τον σκύλο βόλτα ή πάτε να παίξετε μαζί του, δεν υπολογίζετε σωστά τις αποστάσεις, τσακ, να το και το σπάσιμο. Μη συνεχίσω, θα σας αφήσω μόνο με τα μαλλιά στο τέλος. Μέσα σε όλα αυτά, έτσι για να το κλείσω, βάλτε ότι μπορεί να υπάρξουν και κάποια μικροπροβλήματα και αυτά θα βγουν στην εργασία σας. Άντε, θα σας κλείσω με ένα ευχάριστο και αυτό είναι η συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη, όπως σας είχα πει και τις προάλλες, βρίσκεται στον τομέα του φλερτ, της χαράς, της διασκέδασης και των παιδιών για εσάς. Αυτήν την εβδομάδα που λέτε, θα βρεθεί με τον Ουρανό που είναι υπεύθυνος για τα ξαφνικά γεγονότα. Ο τρόπος τώρα που θα βρεθούν, θα σας προσφέρει ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Λέω πρέπει, γιατί έτσι κάνουμε με τις ευκαιρίες. Αν δε σας αρέσει η λέξη πρέπει γιατί έχει την υποχρέωση, αντικαταστήστε την με το καλό θα ήταν. Αυτές οι ευκαιρίες που λέω, θα έρθουν από τον χώρο που σας λέω τόσην ώρα, δηλαδή αυτόν της χαράς και της διασκέδασης και θα εμπλακεί με τα social media ή τον καθημερινό σας περίγυρο ή τα αδέλφια σας. Αυτά είχα να σας πω, ευχάριστα ή δυσάρεστα αυτά ήταν!

Ευχαριστώ που διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!