ΝΕΑ

Shakira: Για πρώτη φορά με τους γιους της στο music video του "Acrostico"

Στους γιούς της αφιερώνει η Shakira το νέο της τραγούδι "Acrostico", με τους στίχους να έχουν μια ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

Όπως φρόντισε η ίδια, το πρώτο γράμμα κάθε στίχου της πρώτης στροφής, αν το διαβάσετε από πάνω προς τα κάτω, σχηματίσει το όνομα του 10χρονου Μίλαν, ενώ στη μέση του τραγουδιού συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με τον 8χρονο Σάσα.

Στο music video βλέπουμε και τα δύο αγόρια να βρίσκονται και να τραγουδάνε στο πλάι της μητέρας τους, με τον μικρό Σάσα να παίζει και πιάνο. Με την κυκλοφορία, τραγουδίστρια έκανε μια ανάρτηση στα social media γράφωντας στην λεζάντα:

«Φέτος ο Μίλαν έχει γράψει τραγούδια που με έκαναν να κλάψω από συγκίνηση και ο Σάσα έχει περάσει ώρες στο πιάνο, ανακαλύπτοντας τη φωνή του.

Και οι δύο έχουν περάσει χρόνο δίπλα μου στο στούντιο και ακούγοντας αυτό το τραγούδι αφιερωμένο σε αυτούς μου ζήτησαν να συμμετέχουν σε αυτό.

Το έχουν νιώσει και ερμηνεύσει για τους ίδιους. Μίλαν και Σάσα, είναι τόσο όμορφο να σας βλέπω να ανοίγετε τα φτερά σας για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας! Δεν υπάρχει τίποτα που να με κάνει να νιώθω πιο ολοκληρωμένη από το να είμαι η μαμά σας».