ΝΕΑ

Ο Sting θα ήθελε να είχε γράψει πολλά από τα τραγούδια του Paul McCartney

Ο Sting έμεινε έκπληκτος όταν ο Paul McCartney εξέφρασε την επιθυμία του να είχε γράψει ο τραγουδιστής των Police μερικά από τα τραγούδια του, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει την χαρά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην τραγουδιστής των The Beatles, είπε ότι εύχεται να είχε γράψει την επιτυχία «Fields Of Gold» που κυκλοφόρησε το 1993. Ο τραγουδιστής, τότε δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του καθώς όπως είπε και ίδιος: «Είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσαν να γίνω τραγουδοποιός».

Χωρίς να γίνει πιο συγκεκριμένος, ο Sting ανταπέδωσε και είπε πως εύχεται και ο ίδιος να είχε γράψει μερικά από τα τραγούδια.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσα τραγούδια του Paul McCartney εύχομαι να τα είχα γράψει εγώ. Οπότε αυτό ήταν πολύ υπέροχο αυτό που είπε ο Paul. Αλλά και πάλι, είναι ένας από τους ανθρώπους που με ενέπνευσαν να γίνω τραγουδοποιός», τόνισε.

«Είναι από το Λίβερπουλ, ένας άνθρωπος της εργατικής τάξης που κατέκτησε τον κόσμο με τα τραγούδια του, οπότε έδωσε σε μία ολόκληρη γενιά ανθρώπων μετά από αυτόν την άδεια να προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Και το κάναμε», συνέχισε.