ΝΕΑ

Ο bonus πλανήτης Δίας από τον Ταύρο θα φέρει προστασία, υλική αφθονία και εύνοια, ενώ η νέα Σελήνη συμπληρώνει το πρίμο σεκόντο!

Προβλέψεις από 15 έως και 21 Μαΐου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Από πού να σας πρωτοξεκινήσω αυτήν την εβδομάδα δεν ξέρω, ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, γιατί από το τέλος θα μπερδευτούμε. Πρώτα από όλα, από σήμερα τελειώνει η αναδρομή του Ερμή, οπότε επιτέλους η επικοινωνία μας θα μπει σε μία σειρά. Στις 16 του μήνα, μπαίνει ο Δίας στον Ταύρο. Αυτό είχε ξανασυμβεί τελευταία φορά στις 5/6/2011 και διήρκησε έως τις 11/6/2012. Μία καλή λύση θα ήταν να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί εκείνη την περίοδο για να μη σας γράψω τίποτα, αλλά αν το κάνω αυτό ποιος ο λόγος ύπαρξής μου, τέλος πάντων, αναπάντητα φιλοσοφικά ερωτήματα. Γενικότερα, ο Δίας είναι ο μπόνους πλανήτης του ζωδιακού, μας φέρνει ευκαιρίες, τύχη, αισιοδοξία και ευχαρίστηση. Κάνοντας την είσοδό του σε ένα ζώδιο των απολαύσεων, σημαίνει ότι θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο οι υλικές αξίες και η αύξησή τους. Πιο πρακτικά σημαίνει ότι οι Ταύροι σε πρώτο βαθμό και σε δεύτερο τα υπόλοιπα σταθερά, δηλαδή Λέοντες Σκορπιοί και Υδροχόοι θα αισθανθούν την ενέργειά του πιο έντονα. Ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα άλλα δύο ζώδια της γης, δηλαδή Αιγόκεροι και Παρθένοι. Σημειώστε ότι, όσοι έχετε ωροσκόπο Ταύρο, το επόμενο διάστημα ευνοείστε ιδιαίτερα στο να πάρετε κιλά και ύψος, αν και νομίζω ότι οι ηλικίες που παίρνουν ύψος δε με διαβάζουν, αλλά μπορεί να έχετε παιδιά που ψηλώνουν. Το επόμενο αστρολογικό γεγονός γίνεται στις 19 του μήνα και είναι η νέα Σελήνη, πάλι στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Η εβδομάδα μας, θα κλείσει με λάμψη, καθώς ο Άρης φεύγει από τον ζουζουνιάρικο Καρκίνο και μπαίνει στον λαμπερό βασιλιά του ζωδιακού, τον Λέοντα, αλλά επειδή θα έγραφα την Οδύσσεια για άλλη μία φορά, θα σας τον γράψω την άλλη εβδομάδα. Φτάσαμε στο σημείο που σας λέω ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδες μου, ελπίζω να γνωρίζετε πού βρίσκεται ο Ταύρος σε σχέση με εσάς, διότι, όταν κάτι γίνεται στον Ταύρο, σημαίνει ότι εσάς και τους ωροσκόπους Κριούς σας επηρεάζει στο οικονομικό κομμάτι. Το καλό βέβαια είναι ότι αυτήν τη φορά μπαίνει ο πιο καλότυχος πλανήτης μέσα στο πορτοφόλι σας. Τι σημαίνει αυτό; Απορώ που με ρωτάτε, αύξηση εσόδων σημαίνει, θα επεκταθούν, θα φουσκώσουν, θα πολλαπλασιαστούν τα έσοδά σας. Αυτό παιδιά σε γενικές γραμμές, καταλαβαίνετε ότι δε γίνεται να συμβεί σε όλους ακριβώς το ίδιο, αλλά με κάποιον τρόπο θα έχετε σχεδόν τα ίδια αποτελέσματα. Όταν λέμε αύξηση εσόδων και οικονομικών, θέλω να φανείτε λίγο δημιουργικοί στον τρόπο που σκέφτεστε. Μπορεί να πάρετε μία γενναία έκπτωση στον λογαριασμό του κινητού, του ρεύματος, του σταθερού, της συνδρομητικής τηλεόρασης, κάπου τέλος πάντων που θα σας εξοικονομήσει χρήματα, θέλοντας και μη, σας αρέσει δε σας αρέσει, και αυτά μέσα στα δώρα του Δία είναι. Θα ήθελα να σας πω ότι ο Δίας επεκτείνει ό,τι βρίσκει και επιβραβεύει την καλή προσπάθεια των προηγούμενων ετών. Αν ήσασταν σπάταλοι και απερίσκεπτοι με τα οικονομικά σας, δε θα είστε στη λίστα του Αγ. Βασίλη με τα καλά παιδιά, άρα δώρα δεν έχει, και τα παράπονα στο σύμπαν. Αν, όμως, τα είχατε κάνει όλα σωστά (δεν υπάρχει ένα σωστό, ο κάθε ένας έχει διαφορετική ζωή), τότε θα πάρετε και την ανάλογη ανταμοιβή. Η νέα Σελήνη, που συμβαίνει στο ίδιο ζώδιο, έρχεται και συμπληρώνει αυτή την ωραία αλλαγή. Όπως έχουμε ξαναπεί, με κάθε νέα Σελήνη ευνοούνται τα ξεκινήματα στον τομέα που μας επηρεάζει. Για εσάς λοιπόν, αφού γίνεται στον Ταύρο, πού ευνοείστε να ξεκινήσετε νέους κύκλους; Το έχω πει πιο πάνω, αν δεν πρόσεχες, ξανά από την αρχή!

ΤΑΥΡΟΣ

3,2,1, πάμε! Πασάδες μου, καμάρια μου, αστέρια του ζωδιακού, η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε (και όχι μόνο) είναι ξεκάθαρα αφιερωμένη σε εσάς. Πρώτα από όλα, ας ξεκινήσουμε με τον Δία που μπαίνει στο ζώδιό σας. Σε πρώτο βαθμό, θα επηρεάσει τους γεννημένους των πρώτων ημερών, όσο θα προχωράει, τόσο θα επηρεάζονται και οι υπόλοιποι. Συνήθως κάθεται έναν χρόνο σε κάθε ζώδιο πάνω-κάτω, τόσο θα κάτσει και σε εσάς. Θα έχετε ακούσει, έστω και μία φορά, πως όταν είναι ο Δίας είναι στο ζώδιό μας, είμαστε πολύ τυχεροί. Επίσης μπορεί να έχετε ακούσει και το αντίθετο, ότι κάποιος δεν είδε τίποτα καλό. Έρχομαι λοιπόν να σας πω, ότι ισχύουν και τα δύο. Για να συμβεί το πρώτο, θα πρέπει να έχετε κάνει και την ανάλογη δουλειά τα προηγούμενα χρόνια. Εννοώ να μην ήσασταν αραχτοί στο σπίτι, κάνοντας το απόλυτο τίποτα και γκρινιάζοντας ότι όλα σας πάνε στραβά, αλλά να είχατε κοπιάσει για να αποκτήσετε κάποια πράγματα που τώρα τα θεωρείτε δεδομένα. Για να συμβεί το δεύτερο, σημαίνει ότι κάνατε ακριβώς αυτό που περιέγραψα πιο πάνω. Άρα ναι, υπάρχει περίπτωση να ισχύουν και τα δύο. Εδώ ταιριάζει απόλυτα το “όπως έστρωσες, θα κοιμηθείς”. Τον νου σας οι ωροσκόποι Ταύροι, γιατί όπως είπα και στην εισαγωγή που δεν έχετε διαβάσει, είναι περίοδος που μπορεί να πάρετε πολύ εύκολα κιλά. Το άλλο που συμβαίνει στο ζώδιό σας, είναι η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα. Θετικό είναι αυτό, διότι με κάθε νέα Σελήνη ευνοούνται τα ξεκινήματα, οι νέοι κύκλοι στη ζωή μας. Οπότε μπορείτε να δώσετε αρκετή βάση στον εαυτό σας και στα θέλω σας, να τα βάλετε κάτω, να τα ζυγιάσετε και να προχωρήσετε δυναμικά προς το μέλλον. Όσον αφορά στον Δία και τα δώρα που θα σας φέρει, μπορείτε να ανατρέξετε στον Ιούνιο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012, τέτοιας φύσεως θα είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, εννοείται πως θα σας ξεκινήσω με τον Δία που είναι και τα ευχάριστα. Με την καινούργια του θέση, αυτή του Ταύρου, θα έχετε εύνοια σε υποθέσεις που παλαιότερα βλέπατε αδιέξοδα. Είναι ένας καλοκάγαθος γίγαντας ο Δίας και θα έρθει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρισκόσασταν τόσον καιρό. Δεν μπορώ να ξέρω για τον κάθε έναν πού δυσκολευόταν και πού είχε αδιέξοδα, αλλά το σύμπαν που εμπιστεύομαι -και τον Δία επίσης- είμαι σίγουρος ότι ξέρουν. Άρα μείνετε ήσυχοι ότι θα βρει τρόπους το μυαλό σας και η ψυχή σας να βγει από τη δύσκολη κατάσταση. Θυμηθείτε ότι έχετε έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί όλο αυτό, άρα έχουμε καιρό μπροστά μας. Αν δεν τα καταφέρετε με τη μία, μην ανησυχείτε, να ξέρετε ότι έχετε ένα πολύ καλό μπουστάρισμα. Ένα άλλο που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο, μπορείτε να πάτε να γίνετε εθελοντής στον Δήμο σας, να σερβίρετε φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Μπορείτε να πάτε να κάνετε εθελοντική εργασία σε έναν χώρο που φιλοξενούνται αδέσποτα ζώα. Γενικότερα, κάντε μία εθελοντική εργασία και θα ανταμειφθείτε, είπαμε, το σύμπαν ξέρει. Θα συνεχίσω λέγοντας για τη νέα Σελήνη που επίσης γίνεται στον Ταύρο, αλλά πολύ κοντά σε εσάς, (καμμία σημασία δεν έχει το ότι είναι κοντά σε εσάς, απλώς το είπα έτσι για να χαρείτε). Το καλό με αυτήν τη νέα Σελήνη είναι ότι θα μπορέσετε να κάνετε ακόμα πιο εύκολα όλα τα προηγούμενα που είπα. Μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργιους κύκλους που να βασίζονται στον εθελοντισμό ή στον καθαρισμό της ψυχής σας, να πάτε σε ένα ψυχολόγο εννοώ, μην ψάχνετε να βρείτε τι εννοεί ο ποιητής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, ξεκινάω ευθύς αμέσως, χωρίς πολλές εισαγωγές, λέγοντας ότι ο Δίας μπαίνει στον τομέα όπου αστρολογικά εξετάζουμε τους φίλους και ομοϊδεάτες. Πρακτικά σημαίνει ότι θα αρχίσουν να μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι φίλοι μας, να βγαίνουμε περισσότερο μαζί τους, πολύ πιθανόν να μας φέρουν εύνοια και τύχη, μπορεί να μας βοηθήσουν ώστε να προβληθούμε στην κοινωνία ή ακόμα και στην πολιτική. Τώρα που το σκέφτομαι, εκείνες τις μέρες έχουμε και τις εκλογές, οπότε μας βλέπω να πηγαίνουμε σε καμμιά πολιτική συγκέντρωση και έτσι να βγούμε ευνοημένοι με κάποιον τρόπο. Λίγες ημέρες μετά την είσοδο του Δία στον Ταύρο έχουμε και νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε νέους κύκλους και νέες συνεργασίες με φίλους και ανθρώπους που υπηρετούν τις ίδιες ιδέες με εμάς. Οπότε, καταλάβατε, είναι μία περίοδος που θα είμαστε αρκετά κοινωνικοί, θα βγούμε δηλαδή από το καβούκι μας και θα κάνουμε socializing. (Τι τα θέλουμε αυτά, ρε παιδιά, καλά δεν είμαστε στο σπίτι; Όχου…) Τώρα που βλέπω πόσα μάς έγραψα τα βλέπω λίγα, αλλά δεν πειράζει - έκλειψη με έχει πιάσει, κάτι πρέπει να μου λείψει. Την επόμενη εβδομάδα θα μας γράψω τα περισσότερα από όλους, αλλά μην το πείτε στα υπόλοιπα ζώδια!

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου, τολμώ να πω ότι θα σας ευνοήσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας εικόνα. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας στον χώρο της εργασίας σας. Μπορεί να σας έρθει μία προαγωγή, μπορεί να αλλάξετε πόστο, κάτι που να σημαίνει και περισσότερα χρήματα, αλλά και περισσότερες ευθύνες. Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι ο Δίας επεκτείνει ό,τι βρίσκει και επιβραβεύει την καλή προσπάθεια των προηγούμενων χρόνων. Αν για παράδειγμα δεν είχατε κάνει τίποτα για τα επαγγελματικά σας, μην περιμένετε να δείτε και κάποια βελτίωση, τα πράγματα δε λειτουργούν με μαγικό τρόπο και από μόνα τους, πρέπει και εμείς να βάλουμε το χεράκι μας. Αν όμως είχατε ρίξει σκληρή δουλειά και κόπο, τότε να δείτε ότι θα σας ανταμείψει ανάλογα. Επειδή στο ίδιο ζώδιο πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη, καλό θα ήταν να βάλετε το μυαλό σας κάτω, να κάνετε μια καλή σύσκεψη μαζί του και να φανταστείτε πώς θέλετε να είναι το επαγγελματικό σας μέλλον. Ξεκινάει μία περίοδος που θα κάνετε παρέα με άτομα που έχουν ένα κάποιο κύρος στην κοινωνία μας. Μπορεί για παράδειγμα να σας προσκαλέσει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Μέγαρο και να περάσετε ένα απόγευμα με τσάι και συμπάθειο. Μπορεί να σας καλέσει ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου για να τον βοηθήσετε σε μία δύσκολη υπόθεση, λέμε τώρα. Εσείς κρατήστε ό,τι θα κάνετε παρέα με άτομα κύρους στον τομέα τους και εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λατρεμένοι ταξιλάτρεις μου, η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου θα σας ωφελήσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση, τη φιλοσοφία, τα ταξίδια, την πνευματικότητα, τις ξένες γλώσσες, τη θρησκεία, ακόμα και με τον νόμο. Με πολύ απλά λόγια σημαίνει πως οτιδήποτε έχετε υπόψιν σας να κάνετε και έχει σχέση με τα προαναφερόμενα, θα πάει πρίμα. Πολύ σημαντική πληροφορία είναι πως όλα αυτά που είπα ότι ευνοείστε, χρειάζεται να έχετε κάνει μια προετοιμασία για να επιτευχθούν. Για παράδειγμα, αυτή η θέση ευνοεί στο να μετακομίσετε στο εξωτερικό. Ελπίζω όμως να καταλάβετε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει έτσι μαγικά και από το πουθενά, πρέπει να έχετε κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες πρώτα ή να είστε σε τέτοια φάση ζωής. Ευνοεί να ασχοληθείτε με τη φιλοσοφία και τα μυστήρια της ζωής, αν δεν έχετε όμως γενικά τέτοιες ανησυχίες, δεν πρόκειται να προκύψουν από το πουθενά. Ένα άλλο που ευνοείται είναι η ενασχόληση με τον νόμο ή την θρησκεία. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και εδώ, τίποτα δε μας συμβαίνει αν δεν έχουμε κουνήσει και εμείς το χεράκι μας. Ένας απλός τρόπος για να πάρετε μυρωδιά πού θα κινηθείτε και τι θα ευνοηθεί, είναι να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Ιούνιο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012. Πάνω κάτω, εκεί θα κινηθούν τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, ξεκινάει μία περίοδος που θα ευνοηθείτε, αλλά και θα επεκταθείτε σε θέματα σεξ. Τώρα θα μου πείτε πως γίνεται αυτό ρε φιλαράκι και θα σας πω αμέσως. Μπορεί να αρχίσετε να κάνετε περισσότερο, μπορεί να κάνετε διαφορετικό, γενικότερα μπορεί να αποκτήσετε περισσότερη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα. Για παράδειγμα, να δοκιμάσετε μία καινούρια στάση ή να αλλάξετε φύλο με το οποίο κάνετε σεξ, καθόλου μην εκπλήσσεστε, από εμπειρία μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει ακόμα και στη δεκαετία των 40, έτσι από περιέργεια, όχι κάτι παραπάνω. Ένα άλλο παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να δοκιμάσετε να κάνετε τρίο ή να προσθέσετε στην πράξη διάφορα παιχνίδια, φαντασία να έχετε παιδιά και όλα γίνονται! Αν δε σας ψήνουν όλα αυτά τότε θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις, αλλά για χρήματα που δεν είναι δικά σας. Μπορεί να λάβετε ευνοϊκούς όρους ή να ξαναδιαπραγματευτείτε το δάνειό σας, μπορεί φορολογικά να πάρετε μια γενναία έκπτωση, τέτοιας φύσεως δηλαδή οικονομικά. Υπάρχει και άλλη μία περίπτωση που μπορεί να φανείτε τυχεροί σε θέματα κληρονομιάς ή διατροφής. Όλα αυτά που λέτε, ομορφιές μου, μπορεί να συμβούν τον επόμενο χρόνο, όσο κάτσει δηλαδή ο Δίας στη συγκεκριμένη θέση. Για να σας διευκολύνω και να καταλάβετε τι μπορεί να σας έρθει, θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Ιούνιο του 2012, όχι γενικά, αλλά ειδικά στον συγκεκριμένο τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, τα νέα που σας φέρνω μόνο ευχάριστα μπορώ να τα χαρακτηρίσω, καθώς ο Δίας κάνει την είσοδό του ακριβώς απέναντί σας, στον Ταύρο. Αυτό το χαρακτηρίζω ως πολύ καλό γιατί θα σας φέρει μία επιτυχημένη σχέση ή συνεργασία. Προσέξτε όμως πώς λειτουργεί ο Δίας, επεκτείνει ό,τι βρίσκει. Αν ήσασταν στα χωρίσματα τότε θα την αποτελειώσει αυτήν την κατάσταση, αν όμως ψήνατε κάποιο άτομο για σχέση, τότε αυτό θα γίνει πιο εύκολα. Το ίδιο θα γίνει και με μία επαγγελματική συνεργασία. Αν έχετε δηλαδή καλή σχέση με κάποιον, τότε αυτή η συνεργασία θα προχωρήσει, αν όχι θα διαλυθεί. Επίσης, να θυμάστε ότι ο Δίας χαρακτηρίζεται ως Αγ. Βασίλης του ζωδιακού, έτσι δείτε τον. Θυμηθείτε όμως ότι ο Άγιός μας, δίνει δώρα μόνο στα καλά παιδιά, αυτούς δηλαδή που έχουν αφήσει πίσω τους εγωισμούς και τα κακώς κείμενά τους και είναι έτοιμοι να ζήσουν έναν παθιάρικο έρωτα. Αν είστε καχύποπτοι, ζηλιάρηδες και αποπνικτικοί, τότε το σύμπαν θα σας φέρει κάποιον που είναι αντιστρόφως ανάλογος με εσάς. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι θα λάβετε ό,τι ακριβώς σας χρειάζεται τη συγκεκριμένη περίοδο. Αυτά τα ωραία για τον Δία και καλώς να τον δεχτείτε. Σας θυμίζω ότι στο ίδιο ζώδιο γίνεται και μία νέα Σελήνη, όπου έχουμε πει ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, οπότε μπορείτε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να πάνε όλα πρίμα. Το σύμπαν σάς θέλει με μία νέα σχέση και δεν ξέρω αν μπορείτε να του αντισταθείτε. Να σας πω, ότι για τον Δία μπορείτε να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Ιούνιο του 2011 εώς και τον Ιούνιο του 2012

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, ο πλανήτης που σας κυβερνάει και σας κάνει τόσο χαρούμενους, ο Δίας, κάνει την είσοδό του στην καθημερινότητά σας. Πάμε όμως να σας το αναλύσω λίγο. Θα έχετε προστασία και εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία, τη διατροφή, την εργασία σας, το κατοικίδιο και τις δουλειές του σπιτιού. Μπορεί να θέλετε να ξεκινήσετε μία νέα διατροφή και να σας πάει πρίμα. Μπορεί να θελήσετε να πάτε γυμναστήριο και όλα να κυλήσουν υπέροχα, να κάνετε δηλαδή όλο το πρόγραμμα και να δείτε άμεσα αποτελέσματα. Μπορεί να φανείτε ευνοημένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, να διαλέξετε ας πούμε πρώτοι την ημερομηνία που θα πάρετε άδεια. Ένα άλλο παράδειγμα είναι να θελήσετε να πάρετε κατοικίδιο και να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνατε. Γενικότερα, κρατήστε ότι θα έχετε εύνοια και τύχη στην καθημερινότητά σας. Σε όλα αυτά σάς βοηθάει και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα, γιατί ως γνωστόν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα. Πρότασή μου θα ήταν να κάνετε ένα πρόγραμμα, μέρα-μέρα με τις δουλειές σας, διότι προβλέπεται να σας πέσει αρκετή δουλειά. Μία το γυμναστήριο, μία η διατροφή, μία η υγεία, δε σας βλέπω να μου ξεκουράζεστε. Όσον αφορά στον Δία και για το τι ακριβώς θα σας φέρει, μπορείτε να θυμηθείτε τι σας είχε συμβεί από τον Ιούνιο του 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012 για να πάρετε μία εικόνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, σας το λέω από την εισαγωγή ότι η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου σάς ευνοεί υπέρ του δέοντος εσάς. Αυτό συμβαίνει διότι αστρολογικά με τον Ταύρο ανήκετε στα γήινα ζώδια και μεταξύ σας έχετε σχέση τριγώνου. Επειδή, λοιπόν, τα τρίγωνα έχουν τρεις γωνίες και άθροισμα γωνιών 360, αυτό σημαίνει ότι ευνοείστε (ούτε καν δε σημαίνει αυτό, αλλά και λίγο χάζι δεν πειράζει). Πάμε στα σοβαρά τώρα. Ο τομέας που θα δείτε εύνοια, καλοτυχία, ευκαιρίες, ευχαρίστηση, αλλά θα πάρετε και εμπειρίες, είναι αυτός της απόλυτης χαράς και διασκέδασης. Σε νούμερο είναι ο πέμπτος οίκος, όπου εξετάζουμε οτιδήποτε προσφέρει χαρά στον κάθε άνθρωπο. Μπορώ να σας αναφέρω μερικά αρχετυπικά που είναι το χόμπι μας, το ερωτικό παιχνίδισμα, τα παιδιά -για αυτό άλλωστε λέγονται και η χαρά της ζωής- οι χώροι διασκέδασης, το θέατρο, το σινεμά, η εξοχή - ζώδιο της γης εσείς, μπορεί να σας αρέσει και το πικ-νικ. Όλα αυτά λοιπόν που είπα και ό,τι κάνει ο καθένας σας για να περνάει ευχάριστα την ώρα του, θα σας τα ευνοήσει ο Δίας και θα σας δώσει μία υπερβολή σε αυτά. Πιο πρακτικά, αν θέλετε να αποκτήσετε απογόνους, έχετε μία έξτρα βοήθεια τον Δία και άμα τον πάρουμε και από τη μυθολογία, καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει. Πολύ σημαντικό είναι να θυμάστε ότι ο Δίας επεκτείνει την ήδη υπάρχουσα κατάσταση, δεν κάνει θαύματα, δώρα κάνει και συγκεκριμένα στα άτομα που έχουν καταβάλει σκληρή δουλειά τα προηγούμενα χρόνια και τώρα έρχεται η ανταμοιβή. Θα πω και εσάς να θυμηθείτε τι συμβεί από τον Ιούνιο του 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012, έτσι ώστε να σχηματίσετε μία εικόνα για το τι μπορεί να σας φέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, θυμάστε που σας έλεγα παλαιότερα ότι θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι ως οίκημα και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας; Ελπίζω να με είχατε ακούσει τότε, να είχατε μεριμνήσει να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε προβλήματα είχαν προκύψει, εννοώ του οικήματος, διότι τώρα ο Δίας έρχεται να σας προσφέρει τα δώρα του. Για την ακρίβεια έρχεται να επεκτείνει ό,τι ακριβώς βρει. Αν είχατε αφήσει κάποια ζημιά για αργότερα, τότε το πιο πιθανό είναι να σας γίνει μεγαλύτερη τώρα. Αν όμως είχατε λάβει τα μέτρα σας τότε, θα έχετε αρμονία, ηρεμία και γαλήνη στο σήμερα. Το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με τα μέλη της οικογένειάς σας, αν είχατε αφήσει ανοιχτούς τσακωμούς, τώρα μπορεί να ενταθούν. Αν όμως τους είχατε κλείσει αρμονικά, τώρα μπορεί να πάρετε και κάποια δωράκια, ποιος ξέρει, μπορεί να βρεθείτε και με ένα ακίνητο στα υπάρχοντά σας. Για να καταλάβετε λίγο τι πρόκειται να σας έρθει, μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε συμβεί από τον Ιούνιο του 2011 έως και τον Ιούνιο του 2012. Να σας θυμίσω ότι στις 19 του μήνα γίνεται και μία νέα Σελήνη στον ίδιο ακριβώς τομέα με τον προηγούμενο, κάτι που σας δίνει ένα έξτρα μπουστάρισμα να κάνετε μία νέα αρχή σε κάτι που έχει σχέση με όλα τα προηγούμενα.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, λέω να σας ξεκινήσω από την είσοδο του Δία στον Ταύρο, κάτι που για εσάς σημαίνει ότι θα λάβετε ευχαρίστηση, αισιοδοξία και εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, επικοινωνία, αδέλφια, social media και τον καθημερινό σας περίγυρο. Αν ανήκετε στην κατηγορία που σπουδάζει, σε οποιαδήποτε ηλικία και αν είστε, τότε να ξέρετε ότι θα τα πάτε εξαιρετικά στις εξετάσεις - αν έχετε. Μιλάω για οποιουδήποτε είδους εξετάσεις έχετε, μπορεί να είναι για μία ξένη γλώσσα, μπορεί ακόμη για τις εξετάσεις που δίνουμε για δίπλωμα - εξαιρετική εύνοια και εκεί, τόσο που μπορεί να μη χρειαστεί καν να λαδώσετε (δεν το είπα αυτό πότε!). Προσπαθώ να σκεφτώ και άλλα παραδείγματα που θα έχετε εύνοια, να, ας πούμε στο να πάρετε ένα μεταφορικό όχημα, μπορεί να βρείτε κάτι σε μοναδική ευκαιρία. Το ίδιο ισχύει και για οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε, δεν μπορώ να τα αναφέρω όλα, είναι και πολλά. Αν είστε από τους Ιχθείς που στέλνουν γράμματα, τότε τώρα θα φτάσουν πιο γρήγορα. Στο ίδιο ακριβώς ζώδιο, άρα και στον ίδιο τομέα, πραγματοποιείται και μία νέα Σελήνη αυτήν την εβδομάδα, στις 19 του μήνα συγκεκριμένα. Όπως έχουμε πει πολλές φορές, όταν συμβαίνει αυτό το αστρονομικό/αστρολογικό γεγονός, μπορούμε να ζητήσουμε από το σύμπαν ό,τι επιθυμούμε, όχι γενικά και αόριστα παιδιά, λίγο συγκεντρωμένους σάς θέλω! Όσον αφορά στον τομέα που σας λέω τόση ώρα. Θέλετε ας πούμε αμάξι; Ευχηθείτε το, ποτέ δεν ξέρετε πώς μπορεί να το αποκτήσετε.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε, καλή εβδομάδα να έχετε και τα λέμε την επόμενη, με χρωστούμενο τον Άρη στον Λέοντα!