ΝΕΑ

Ο The Weeknd σχεδιάζει να απαλλαγεί από το alter-ego του

Ο The Weeknd είπε πρόσφατα ότι θέλει να απαλλαγεί από το alter-ego του, λέγοντας ότι «θέλει να σκοτώσει τον Weeknd». Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο περιοδικό W μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του στο The Idol, Lily-Rose Depp, ο The Weeknd έκανε γνωστό ότι θέλει να συνεχίσει τις δημιουργικές του προσπάθειες, μόνο με το πραγματικό του όνομα, Abel Tesfaye.

Ο Καναδός τραγουδιστής είπε στον δημοσιογράφο ότι βρίσκεται σε «ένα καθαρτικό μονοπάτι αυτήν τη στιγμή» και «φτάνει σε ένα μέρος και μια στιγμή όπου [είναι] έτοιμος να κλείσει το κεφάλαιο του Weeknd».

Ενώ μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ του ψευδώνυμού του και του πραγματικού του ονόματος, τελικά θα «προσπαθήσει να αποβάλει αυτό το δέρμα και να ξαναγεννηθεί». Μιλώντας για τη νέα του μουσική, είπε: «Το άλμπουμ που δουλεύω τώρα είναι ίσως το τελευταίο μου ως The Weeknd. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Ως The Weeknd, έχω πει ό,τι μπορώ να πω."

Το The Idol είναι μια νέα εκπομπή του Tesfaye που δημιουργήθηκε από κοινού για το HBO Max. Στη νέα συνέντευξη στο W, μίλησε επίσης για το ότι οι επαναλήψεις του The Idol είχαν τεράστιο αντίκτυπο στην «υγεία και το σπίτι» του. Αυτό έρχεται μετά από ένα περιστατικό πέρυσι όταν ο Tesfaye ακύρωσε τη συναυλία του στη μέση της παράστασης αφού έχασε τη φωνή του. «Η θεωρία μου είναι ότι ξέχασα πώς να τραγουδάω επειδή έπαιζα τον Tedros, έναν χαρακτήρα που δεν ξέρει πώς να τραγουδάει», εξήγησε. «Η μυστική μου ικανότητα είναι ότι δεν πανικοβάλλομαι. Αλλά πανικοβλήθηκα όταν έχασα τη φωνή μου. Έπρεπε να ξεκουραστώ και να σκεφτώ και να σκεφτώ το The Weeknd και τον Tedros και όλα όσα είχαν συμβεί με την παράσταση». Ο Tesfaye εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως The Weeknd το 2011 με τα περίφημα mixtape του «House Of Balloons», «Thursday» και «Echoes Of Silence». Αυτά θα συνεχίσουν να συλλέγονται ως το εμβληματικό πλέον σετ «Trilogy». Έκτοτε έχει κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ, με το τελευταίο να είναι το «Dawn FM» του 2022. Έχει επίσης εμφανιστεί τόσο στη μεγάλη όσο και στη μικρή οθόνη, εμφανιζόμενος στα Uncut Gems, American Dad, The Simpsons και άλλα.