ΝΕΑ

Η Sia παντρεύτηκε!

Η Sia παντρεύτηκε τον φίλο της Dan Bernad το Σαββατοκύριακο στην Ιταλία, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Billboard. Σύμφωνα με το People, μόλις τέσσερις καλεσμένοι παρακολούθησαν την οικεία τελετή, η οποία έλαβε χώρα στη Villa Olivetta, ένα ιδιωτικό κτήμα που ανήκει στους σχεδιαστές μόδας Domenico Dolce και Stefano Gabbana στο Portofino της Ιταλίας.

Οι φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν από το People δείχνουν μια τελετή υπό το φως των κεριών, με τη νύφη με ψηλό λαιμό δαντελένιο φόρεμα και τα μαλλιά της τραβηγμένα προς τα πίσω για να δείξει το συχνά κρυμμένο πρόσωπό της και τον γαμπρό με ένα κατάλευκο σμόκιν. Αν και δεν είναι σαφές πόσο καιρό έχουν σχέση η Sia και ο Bernad, φωτογραφήθηκαν μαζί στην πρεμιέρα στο ριμέικ του West Side Story του Steven Spielberg τον Δεκέμβριο του 2021.

Η Sia μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με τον Bernad στον λογαριασμό της στο Instagram τον Οκτώβριο του 2022, με η λεζάντα: «Περηφάνια για πάντα! #lgbtqia+#LAFC #22 επίσης μόλις τελείωσα το επόμενο άλμπουμ μου! Μια υπέροχη μέρα σε όλους!»

Sia

Η Αυστραλή τραγουδίστρια ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Έρικ Άντερς Λανγκ. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2014 και παντρεύτηκαν δύο μήνες αργότερα στο σπίτι της στο Παλμ Σπρινγκς της Καλιφόρνια, πριν υποβάλουν αίτηση διαζυγίου τον Δεκέμβριο του 2016. Η Sia δεν έχει κυκλοφορήσει καινούργιο άλμπουμ από το This Is Acting του 2016, αλλά αυτό δεν την κράτησε μακριά από τα charts του Billboard. Πέρυσι, το τραγούδι της "Unstoppable" από το έργο του 2016 βρήκε νέα ζωή χάρη εν μέρει στο TikTok, φτάνοντας στην κορυφή των τσαρτ Adult Pop Airplay και Adult Contemporary έξι χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία και κορυφώθηκε στο Νο. 28 στο Billboard Hot 100.