ΝΕΑ

Η ζωή της Britney Spears θα διερευνηθεί στο επερχόμενο Fox Special

Η Fox Entertainment αποκάλυψε τη Δευτέρα (8 Μαΐου) ότι πρόκειται να εμβαθύνει στη ζωή της Britney Spears από το τέλος της 13χρονης θητείας της σε μια επερχόμενη ειδική έκθεση.

Το TMZ Investigates: Britney Spears: The Price of Freedom υπόσχεται «λεπτομέρειες για τον βαθιά ταραγμένο γάμο της, την οικογενειακή αποξένωση, την ανησυχητική συμπεριφορά, την αποτυχημένη παρέμβαση και πώς συνεχίζει να είναι μια διαρκής δύναμη στη μουσική βιομηχανία», σύμφωνα με το δελτίο τύπου. Η σούπερ σταρ της ποπ ήταν ανοιχτή για το πόσο αντιπαθεί τα ντοκιμαντέρ που έγιναν για τη ζωή και τη συντηρητική της ζωή στο παρελθόν.

Πιο πρόσφατα, τον Νοέμβριο, μπήκε στο Twitter για να μοιραστεί μια μακροσκελή ανάρτηση που είχε διαγραφεί από τότε σχετικά με το πώς την απεικονίζουν, αποκαλώντας τα ντοκιμαντέρ "ταπεινωτικά", προσθέτοντας: "Είμαι άνθρωπος… δεν είμαι ρομπότ ή επιστημονικό πείραμα όπως με ανέλυσαν σε εκείνο το μέρος !!! Είμαι πολύτιμη ψυχή… οπότε για τα ντοκιμαντέρ που έγιναν πάνω μου, ήταν σκουπίδια και τίποτα περισσότερο από σκουπίδια… περίοδος!!!» Φώναξε επίσης εκείνους που δημιούργησαν «τα πιο σκουπίδια που έχω δει ποτέ στη ζωή μου» και σημειώνοντας ότι ένιωθε ότι υπήρχε «απάτη στον ισχυρισμό ότι ήταν για να με βοηθήσει!!!» Αν και δεν κατονόμασε κανένα ντοκιμαντέρ συγκεκριμένα, το FX και το Hulu's Controlling Britney Spears, το Framing Britney Spears των New York Times και το Britney vs Spears του Netflix ήταν τρία από τα πιο δημοφιλή ντοκιμαντέρ που κυκλοφόρησαν εν μέσω του κινήματος Free Britney, που σάρωσε τη χώρα.