ΝΕΑ

Katy Perry, Andrea Bocelli και Take That τραγούδησαν στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου

Ο Βασιλιάς Κάρολος περίμενε την στέψη του, τα τελευταία 70 χρόνια και τώρα που ήρθε η ώρα, φρόντισε να αφήσει εποχή.

Η Katy Perry, ο Andrea Bocelli, ο Lionel Richie, οι Take That και η Nicole Scherzinger ήταν μεταξύ των καλλιτεχνών που γιόρτασαν μαζί του τη στιγμή που περίμενε όλη του τη ζωή.

Η συναυλία έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Μαΐου στον Ανατολικό Κήπο στο Κάστρο του Ουίνδσορ και περιελάμβανε πολλές κια ποικίλες εκδηλώσεις, οι οποίες περιελάμβαναν μπαλέτο, όπερα, κλασική μουσική και pop.

Το κοινό των 20.000 ατόμων διασκέδασε μαζί με τη βασιλική οικογένεια, ενώ οι τηλεθεατές μπόρεσαν και παρακολούθησαν την συναυλία από το BBC One και το BBC Radio 2.

Η σκηνή έμοιαζε με τη σημαία του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ οι εξέδρες που προεξείχαν από το κέντρο δημιουργούσαν πολλαπλά επίπεδα για την 70μελή ορχήστρα και την μπάντα.

Στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ εμφανίστηκαν καλλιτέχνες όπως ο Andrea Bocelli και ο Bryn Terfel, οι οποίοι ερμήνευσαν το «You’ll Never Walk Alone».

Η Katy Perry φάνηκε να εκτιμάται περισσότερο από τα παιδιά του Πρίγκιπα Willam, τα οποία τραγούδησαν το "Roar", αλλα και το "Firework", που ερμήνευσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, ο Lionel Richie μάγεψε το κοινό ερμηνεύοντας με ένα πιάνο το «Easy» των The Commodores, πριν ακολουθήσει η δική του επιτυχία «All Night Long (All Night)».