ΝΕΑ

Ζευγάρι η Taylor Swift και ο Matty Healy;

Η Taylor Swift χώρισε τον Joe Alwyn και οι φήμες σχετικά με νέα σχέση της τραγουδίστριας όλο και πληθαίνουν. Από τον Dylan O'brien, στον Fernando Alonso της Formula, στον Bradley Cooper, και πλέον τον Matty Healy των The 1975.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της The Sun και πολλών ακόμη ξένων μέσων, η διάσημη τραγουδίστρια φαίνεται πως είχε χωρίσει από τον επί 6 χρόνια σύντροφο της Joe Alwyn τον περασμένο Φεβρουάριο. Ωστόσο ο χωρισμός τους έγινε γνωστός μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Όπως φαίνεται η Swift έχει μια προτίμηση στους Άγγλους και έτσι και αυτή τη φορά η νέα της σχέση, είναι ο Λονδρέζος και επίσης τραγουδιστής και μουσικός, Matty Healy. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ το 2014 υπήρξαν κοινές τους φωτογραφίες, αλλά και δημοσιεύματα που τους ήθελαν μαζί. Παρά το γεγονός πως το νέο ζευγάρι δεν έχει αναφερθεί στη σχέση τους, πηγή της Τhe Sun αναφέρει πως και οι δυο είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τον δεσμό τους. Κάτι που ίσως γίνει στο επερχόμενο show της Τaylor Swift, στο Nashville.

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη, αλλά και οι δυο νιώθουν έτοιμοι να προχωρήσουν. Υπήρξαν ζευγάρι και πριν περίπου 10 χρόνια, αλλά τότε τα πράγματα δεν μπορούσαν να εξελιχθούν όπως ήθελαν», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Επιπλέον ξεκαθαρίζεται πως δεν υπήρξε «σύγχυση στις σχέσεις». Δηλαδή η Swift είχε πρώτα χωρίσει με τον Alwyn και στη συνέχεια προέκυψε η φημολογούμενη σχέση με τον Healy. Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο είναι αφοσιωμένη στην περιοδεία της, ωστόσο οι δυο τους επικοινωνούν συχνά και θα συναντηθούν από κοντά στην επόμενη συναυλία της.