ΝΕΑ

Ώρα να γλυκάνουμε με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Σε ποιους τομείς θα μας επηρεάσει η θεά του έρωτα;

Προβλέψεις από 8 έως και 15 Μαΐου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Λατρεμένοι αναγνώστες, εδώ είμαι ακόμη, τελικά την έβγαλα καθαρή από την έκλειψη. Αφού όλοι ταραχτήκαμε και θα συνεχίσουμε να ταραζόμαστε -δεν τελειώνουν έτσι αυτά- πάμε να δούμε τι καινούργιο μας επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα. Πρώτο και καλύτερο είναι ότι η Αφροδίτη μπαίνει στον Καρκίνο, το κάθε ζώδιο θα το επηρεάσει σε ξεχωριστό τομέα, αλλά η γενικότερη αίσθηση που θα έχουμε θα είναι αυτή του νοιαξίματος προς τον συνάνθρωπό μας, θα είναι ζουζουνιάρικη, προστατευτική. Η αγάπη και τα συναισθήματά μας θα θυμίζουν τη μαμά (γειά σου μαμά, σε αγαπώ πολύ). Θα θέλουμε να κάνουμε αγκαλίτσες και φιλάκια και από την άλλη θα κάνουμε νερά. Θυμηθείτε την αείμνηστη Νίτσα Μαρούδα και θα πάρετε μία καλή ιδέα για το πώς θα είμαστε όλοι. Εκτός αυτού, ο Ερμής ετοιμάζεται να μπει πάλι σε λειτουργία, αλλά πριν το κάνει αυτό θα μας δώσει κάποιες ευκαιρίες (και όχι σε όλους, μην είμαστε πλεονέκτες, σε κάποια συγκεκριμένα ζώδια). Τέλος, έχουμε τη συνάντηση του Ήλιου με τον Ουρανό που από αυτό το ραντεβού προμηνύονται ξαφνικές καταστάσεις, κυρίως για τα σταθερά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Πάμε στο γνωστό και μη εξαιρετέο, διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, το κύριο αστρολογικό γεγονός που θα σας επηρεάσει αυτήν την εβδομάδα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο που για εσάς, κυρίως για τους ωροσκόπους Κριούς, σημαίνει ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι σας. Είναι η περίοδος που οι σχέσεις μεταξύ των ατόμων που αποτελούν την οικογένειά σας θα εξομαλυνθούν, θα γίνουν λίγο πιο ήρεμα τα πράγματα αν υπήρχαν εντάσεις. Είναι η περίοδος που θα θέλετε να αλλάξετε διακόσμηση, θα έχετε την επιθυμία δηλαδή να φροντίσετε το σπίτι σας όπως θα φροντίζατε τον σύντροφό σας. Είναι πιθανόν κάποιος να το παντρευτεί κιόλας στο σπίτι του, το οποίο θα έβρισκα και πιο λογικό σε σχέση με το να παντρευτεί ένα δέντρο. Ο Ερμής λίγο πριν σταματήσει την απεργία του θα κάνει ένα ραντεβού με την Αφροδίτη, σας το λέω αυτό όχι έτσι εγκυκλοπαιδικά, αλλά για να αρπάξετε όποια ευκαιρία, οικονομικής φύσεως, ακούσετε. Πιστεύω να είναι κάτι που θα έχει να κάνει με την ανακαίνιση ή γενικότερα το σπίτι σας. Ένα απλό παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να γίνει δεκτή η αίτηση που είχατε κάνει για το πρόγραμμα “Ανακυκλώνω, αλλάζω συσκευή”, να ήσασταν επιλαχών, ας πούμε, και τώρα να σας ήρθε το μήνυμα. Κάτι τέτοιο φανταστείτε ότι μπορεί να σας γίνει, μία οικονομική ευκαιρία για το σπίτι, αυτό κρατήστε. Θέλω να προσέξετε, διότι υπάρχει περίπτωση να ακούσετε δύο οικονομικές ευκαιρίες. Αυτή που θα έχει τη μεγαλύτερη δυσκολία για να την πραγματοποιήσετε ή αυτή που θα σας πούνε ότι να το κάνετε στα κρυφά και με όχι τόσο νόμιμο τρόπο, καλό θα ήταν να την κάνετε πέρα. Θα σας κλείσω λέγοντας να περιμένετε ένα ξαφνικό κατιτίςς, έτσι, λίγο κάτι που θα ταράξει τα νερά στα οικονομικά σας. Αυτό δε λέω ότι θα είναι ούτε αρνητικό ούτε θετικό, απλώς ξαφνικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα προσπαθήσω να σας γλυκάνω λίγο, γιατί η προηγούμενη εβδομάδα (όχι και ότι ξεμπερδέψατε δηλαδή) ήταν λίγο ζόρι. Η όμορφη και γλυκιά Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στον τομέα επικοινωνία. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι ο τρόπος που επικοινωνείτε θα γλυκάνει λίγο, δε λέω ότι φημίζεστε για την αγένεια σας, κάθε άλλο, απλώς τώρα θα γλυκάνετε ακόμα περισσότερο. Με τα αδέλφια σας, αν υπήρχαν κάποιες αψιμαχίες θα λυθούν και θα γίνετε τα γνωστά αγαπημένα αδελφάκια, όπως τα Κατσαμπάκια και αν έχετε ξαδέλφια και ήσασταν λίγο απομακρυσμένοι‘θα 'ρθείτε και με αυτούς κοντά και θα γίνετε σαν... δεν ξέρω, σαν κάποια γνωστά ξαδέλφια. Δεν τελειώνει όμως εκεί η γλυκά που θα έχετε. Όλο αυτό θα επεκταθεί και στα social media, στη γειτονιά που πηγαίνετε και κάνετε τα ψώνια σας, στη λαϊκή, γενικότερα όπου σταθείτε και μιλήσετε θα στάζει μέλι το στόμα σας. Από την επόμενη εβδομάδα, για να φύγει και ο ανάδρομος που είναι πάνω σας, θα σας επιτρέψω να αγοράσετε κινητό, μεταφορικό όχημα, ακουστικά που θέλατε, ό,τι κάνατε κράτει δηλαδή τόσον καιρό. Τα καλά νέα είναι ότι με προσεκτικές κινήσεις, πάλι λόγω του ανάδρομου το λέω αυτό, θα μπορέσετε να προωθήσετε τον εαυτό σας και τις ιδέες σας μέσα από το διαδίκτυο και όλους τους προαναφερόμενους τομείς. Αν πάτε δηλαδή στο σούπερ μάρκετ, ας έχετε και μία επαγγελματική σας κάρτα πάνω σας. Πάτε στον φούρναρη, του λέτε το φραντζολάκι που θέλετε και τσουπ, πετάτε και ένα «να, εγώ είμαι χρηματιστής», λέμε τώρα. Κάντε εσείς αυτό που σας λέω και να δείτε ότι θα σας βγει χρήσιμο. Ένα πράγμα μην κάνετε αυτήν την εβδομάδα παιδιά, μην δώσετε πολλή βάση στο τι θα πουν οι φίλοι σας και οι ομοϊδεάτες. Έχω κι άλλα να σας πω δεν τελείωσα. Ο Ήλιος που είναι στο ζώδιό σας, δηλαδή η προσωπικότητά σας, θα συναντηθεί με τον Ουρανό, κάτι που θα σας φέρει απροσδόκητα νέα, ξαφνικά γυρίσματα της τύχης και με έξυπνες πρωτοβουλίες μπορεί να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, λογικά μού είστε μία χαρά καθώς σχεδόν αλώβητοι βγήκατε από την έκλειψη. Είχατε και την Αφροδίτη τόσον καιρό πάνω σας οπότε, δεν μπορεί, όλο και κάποιο δωράκι θα σας έφερε. Τι; Τίποτα δεν σας έφερε; Μπορεί να μην πρόλαβε η καημένη από τις πολλές υποχρεώσεις ή να μη σας βρήκε σπίτι. Κάποιος όλη την ώρα γύρναγε στο Άργος, στο Μαλαντρένι και σε όλες τις γύρω περιοχές. Τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης, από τη νέα της θέση αυτό που θα σας φέρει είναι ακόμα καλύτερο, είναι λεφτά! Ναι, καλά διαβάσατε, οικονομική ανάσα πρόκειται να πάρετε λατρεμένα μου Διδυμάκια και το σύμπαν λέει ότι πρέπει να μου δώσετε και εμένα λίγο από αυτήν την ανάσα, τα άστρα το λένε, όχι εγώ! Ξεκινάει μία περίοδος, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, όπου τα οικονομικά σας θα πάρουν τα πάνω τους. Θα έχετε έξτρα εισόδημα, αλλά επειδή όλα είναι δούναι και λαβείν σε τούτη τη ζωή (ακόμη και η ίδια η ζωή δούναι και λαβείν είναι) να περιμένετε ότι θα προκύψουν και κάποια έξτρα έξοδα. Με λίγο καλή διαχείριση και το μυαλό μέσα στο κεφάλι σας, μια χαρά θα τον βγάλετε τον μήνα. Θα πρέπει να φανείτε λογικοί και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας δώσει η Αφροδίτη. Μες στην εβδομάδα θα συναντηθεί και με τον Ερμή, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ακούσετε για μία κρυφή οικονομική ευκαιρία ή μία ευκαιρία η οποία να εμπεριέχει και το χαρακτηριστικό του “έλα να το κάνουμε κρυφά και να μην το μάθει κανείς”. Δεν μπορώ να σας πω αν θα το κάνετε ή όχι, αυτό θα το αποφασίσετε μόνοι σας, εγώ είμαι εδώ για να σας λέω τα αστρολογικά δρώμενα και όχι να σας κάνω παράνομους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, θα ξεκινήσω λέγοντας “κι όμως είμαι ακόμη εδώ, κι αυτό το καλοκαίρι, λιωμένο παγωτό, κολλάει στο χέρι”. Τα κατάφερα, Καρκινάκια μου, και είμαι έτοιμος να μας προβλέψω τα καλύτερα. Η Αφροδίτη μπαίνει, τι μπαίνει καλέ, έχει μπει ήδη από χθες στο ζώδιό μας. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό ε, χαρές και πανηγύρια θα έχουμε. Είναι η περίοδος που θα είμαστε γλυκύτατοι (έτσι κι αλλιώς είμαστε), θα μας αγαπάνε όλοι (έτσι κι αλλιώς μας αγαπάνε), κανείς δε θα μας χαλάει το χατίρι (κανείς δε μας κάνει το χατίρι). Όποιο Καρκινάκι επιθυμεί να πάει να ανανεώσει λίγο την εμφάνισή του, να κάνει δηλαδή τα μποτέ του, να αλλάξει χρώμα στα μαλλιά, (να τα βάψω άσπρα που το θέλω από τα 20 μου;), να κάνει μία καλαισθητική επέμβαση (αφήστε τα μαλλιά, ποπουδάκι θα βάλω), ήρθε η ώρα. Επειδή έχουμε τον ανάδρομο, κάντε κράτει μία εβδομάδα για τα τελευταία, μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένοι. Κάτι άλλο που θα μας συμβεί αυτήν την περίοδο είναι ότι θα έχουμε πολύ καλή σωματική κατάσταση, θα τραβάμε τα βλέμματα όλων, για κάποια τυχερά Καρκινάκια υπάρχει και περίπτωση να αποκτήσουν και φήμη και γενικότερα θα έλκουμε ρε παιδάκι μου, άντρες, γυναίκες, trans, bi, queer, ασέξουαλ, απροσδιόριστα, τους πάντες σας λέω, δε θα αφήσουμε κανέναν για τους άλλους. Εννοείται παιδιά ότι εκτός από τα ερωτικά θα νιώθουμε και εμείς οι ίδιοι πολύ καλά, κάτι που θα φαίνεται κιόλας από τη λαμπρότητα που θα έχουμε στο πρόσωπό μας. Τι άλλο να μας πω, νομίζω μας κάλυψα, κρατήστε μόνο ότι αυτήν την εβδομάδα μπορεί να ασχοληθούμε περισσότερο με τους φίλους μας ή ανθρώπους που είναι στην ίδια ομάδα, και δεν εννοώ μόνο την ποδοσφαιρική, αλλά γενικότερα μία κοινωνική ομάδα. Από τον ίδιο τομέα να περιμένετε ότι θα ακούσουμε κάτι το ξαφνικό. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας θυμίσω ότι έχουμε και τον Άρη στο ζώδιό μας, κάτι που μας κάνει πιο οξύθυμους, νευρικούς και δραστήριους συνάμα. Καλό θα ήταν να έχετε στην άκρη του μυαλού σας ότι αν έχετε αψιμαχίες αυτήν την περίοδο, κατά πάσα πιθανότητα τις έχετε ξεκινήσει εσείς, οπότε μην ακούσω γκρίνια επί του θέματος.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου λιοντάρια, πέρασε η έκλειψη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι τελείωσαν και αυτά που έφερε μαζί της. Οι καταστάσεις θα εξελίσσονται με αργούς και σταθερούς ρυθμούς και εσείς θα νιώθετε αυτές τις αλλαγές σιγά-σιγά και σε δόσεις – άτοκες θα είναι, καθόλου μη σκάτε. Προσπαθώ να σας κάνω να ξεχαστείτε λίγο, για να μη θυμηθείτε ότι πρέπει να σας γράψω τα μελλούμενα της εβδομάδας, διότι δε θα πω και τα καλύτερα. Θα προσπαθήσω βέβαια να μη σας στεναχωρήσω. Η Αφροδίτη που μπήκε στον Καρκίνο, επειδή είναι το προηγούμενο ζώδιο από εσάς, σημαίνει ότι τα δώρα της θα είναι κρυφά. Αυτό συμβαίνει πάντα όταν ένας πλανήτης βρίσκεται στη συγκεκριμένη ζωδιακή θέση (το προηγούμενο ζώδιο από εμάς εννοώ). Αυτό δεν είναι πάντα αρνητικό, γιατί υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τα πράγματα χρειάζεται να παραμένουν υπό το έτερο φως της Σελήνης. Που λέτε, ό,τι αντιπροσωπεύει η Αφροδίτη θα μπει κάτω από το χαλί, μερικά από αυτά είναι η χάρη, η φήμη, η κοινωνικότητα, η αγάπη, η γοητεία, ο μαγνητισμός, τα χρήματα, γενικότερα τα πράγματα που μας ευχαριστούν. Όλα αυτά λοιπόν θα έχουν την μορφή του κρυφού και ανομολόγητου. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε ένα άτομο που να σας ενδιαφέρει, αλλά να μην είναι διαθέσιμο, ξέρετε τώρα αρραβωνιασμένος, παντρεμένος, να έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις από εσάς ή μάλλον τις ίδιες σεξουαλικές προτιμήσεις με εσάς, οπότε να μη δέσει το γλυκό. Υπάρχει φυσικά η περίπτωση να μην είναι τίποτα από όλα αυτά, απλώς για τους δικούς σας λόγους να μην θέλετε να το αποκαλύψετε το φλερτ. Άλλο σενάριο που παίζει με αυτήν την καινούργια θέση, είναι να έχετε κρυφά οικονομικά, δε θα θέλετε να τα πείτε δηλαδή στα αδέλφια σας και στους γονείς σας, κάποιοι ούτε καν στ@ σύντροφό σας. Κλείνω με ένα τελευταίο και αυτό είναι το ότι αυτήν την εβδομάδα να περιμένετε ένα ξαφνικό γεγονός στον χώρο της εργασίας σας, απλώς ξαφνικό, μην αρχίσετε τα “αχ, τι θα γίνει Παναγία μου;”, είπαμε, απλώς ξαφνικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίλατρεις μου, τα νέα που σας φέρνω για αυτήν την εβδομάδα έχουν να κάνουν με τους φίλους σας ή κάποια κοινωνική ομάδα που ανήκετε. Θα ‘ρθουν έτσι οι καταστάσεις που με τα προαναφερόμενα άτομα υπάρχει περίπτωση να παίξει ερωτικό παιχνίδισμα. Κάποιος φίλος σας ή ακόμα και εσείς οι ίδιοι, θέλετε να εξελιχθεί αυτή η φιλία σε έναν ερωτικό δεσμό. Θα είναι τόσο έντονη αυτή η σκέψη που θα σας κατακλύσει το μυαλό για όλη την εβδομάδα, μη σας πω και για όλον τον μήνα. Αν την έχετε κλείσει την καρδούλα σας και δεν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο, τότε το πιο πιθανόν είναι να αποκτήσετε περισσότερη φήμη στους προαναφερόμενους χώρους. Αν έχει έχετε δηλαδή εκλογές σε κάποια από τις κοινωνικές ομάδες που ανήκετε, καλό θα ήταν να βάλετε υποψηφιότητα γιατί μπορεί και να εκλεγείτε και πρόεδρος. Μιας που είπα εκλογές, θυμήθηκα και τις εθνικές που έρχονται σε λίγες μέρες, οπότε Παρθένοι και, κατά κύριο λόγο, ωροσκόποι Παρθένοι, αν ενδιαφέρεστε για τα κοινά και δεν είναι αργά τώρα που σας το λέω, μπορείτε να θέσετε υποψηφιότητα και πού ξέρετε, ανάμεσά σας μπορεί να κρύβεται ο επόμενος βουλευτής που θα μας εκπροσωπήσει στη Βουλή – η τελευταία πρόταση είναι κάτι που δεν περίμενα ποτέ ότι θα γράψω. Θα σας πω ότι άλλο ένα σενάριο που μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, πάντα μιλώντας για την Αφροδίτη, είναι να υπάρξουν κάποιες οικονομικές απολαβές από αυτήν την ενασχόλησή σας με τα κοινά. Να το παιδιά, η εκλογή σας είναι σίγουρη, το λένε ξεκάθαρα τα ζώδια, είστε οι σωτήρες μας, τήρες, τήρες, τήρες μας!

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, επειδή είστε και εσείς παρορμητικό ζώδιο, όπως ο Καρκίνος όπου θα μπει η Αφροδίτη, σημαίνει ότι θα επηρεαστείτε σε έναν σημαντικό τομέα στον χάρτη σας, αυτόν της κοινωνικής εικόνας που δείχνουμε. Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι είναι η ευκαιρία σας να ανέβετε ένα σκαλοπάτι στα μάτια του κόσμου. Αυτό μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, όπως μία προαγωγή στην υπάρχουσα δουλειά σας, με μία αυξηση, με ένα μπόνους, με το να βρείτε άλλη δουλειά, καλύτερη, με το να παντρευτείτε, με το να βγείτε στο γυαλί ή στο ραδιόφωνο. Γενικότερα, όπως καταλάβατε, κάτι καλό και ευχάριστο θα συμβεί στον χώρο της καριέρα σας. Έχω και άλλα νέα, αν είστε ελεύθεροι, τότε στη δουλειά σας καλό θα ήταν να πηγαίνετε στην πένα ντυμένοι (σας έχω εμπιστοσύνη σε αυτό, γιατί έχετε το πιο στιλάτο γούστο από όλα τα ζώδια) και αυτό γιατί, εκεί που είστε μπροστά από την οθόνη, μπορεί να έρθει ο Στάθης, η Μαρία, ο Μπράντ, η Αντζελίνα, κάποιος συνάδελφος, τέλος πάντων, και να σας εξομολογηθεί τον έρωτά του. Όπως καταλάβατε, αυτό που θέλω να πω είναι ό,τι, με τη συγκεκριμένη θέση της Αφροδίτης, ευνοούνται τα ερωτικά στη δουλειά. Μέσα στην εβδομάδα θα ακούσετε κάποια νέα οικονομικής φύσεως που θα σας βοηθήσουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Μπορεί για παράδειγμα να είστε επιχειρηματίας και να ακούσετε για κάποιο πρόγραμμα που επιδοτεί την πρόσληψη ανέργων, οπότε με αυτόν τον τρόπο να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Έχετε τα αφτιά σας ανοιχτά, γιατί δεν ξέρετε από πού θα σας έρθει η ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι κρυψίνοι, η είσοδος της Αφροδίτης σε ένα άλλο υδάτινο ζώδιο, σημαίνει καλά νέα και για εσάς. Ο τομέας που θα δείτε τη γλύκα του έρωτα είναι αυτός της ανώτερης γνώσης, του εξωτερικού, των ταξιδιών, της πνευματικότητας, αλλά και της πίστης μας. Πρακτικά σημαίνει ότι οποιαδήποτε ενέργεια θέλετε να κάνετε που να έχει σχέση με τα προαναφέρομενα, το σύμπαν σάς ευνοεί ώστε να τα πραγματοποιήσετε. Θέλετε για παράδειγμα ένα ταξιδάκι; Ωραία θα περάσετε και μπορεί να γνωρίσετε και κάποιο γκομενάκι. Ένα άλλο που μπορεί να σας έρθει σαν επιθυμία να κάνετε, είναι να ασχοληθείτε με τα βιβλία, να πάτε σε κάποιο bazaar βιβλίου,να χαζέψετε και να πάρετε καμιά δεκαριά. Το πιο πιθανόν είναι να σας τραβήξει το ενδιαφέρον κάποιο που θα γράφει για ξένους πολιτισμούς και κουλτούρες. Αυτήν την περίοδο, μπορεί να σας έρθει η όρεξη να πάτε να μάθετε μία καινούργια τέχνη, μία ξένη γλώσσα, να γραφτείτε σε κάποιο σεμινάριο, κάτι τέλος πάντων που θα εμπεριέχει το στοιχείο της γνώσης. Δεν σας ψήνουν όλα αυτά; Τότε πάρτε τον πάτερ Γεράσιμο και πηγαίνετε ταξιδάκι με την ενορία στους Αγίους Τόπους. Το καλό με όλες αυτές τις δραστηριότητες είναι ότι υπάρχει περίπτωση να γνωρίσετε το επόμενό σας φλερτ διότι Αφροδίτη είναι αυτή, και αν δε σας φέρει κάτι το ερωτικό θα της βγει κακό όνομα. Ε, ρε και να σας δω ερωτευμένους με καμμιά μοναχή ή τον πάτερ Γεράσιμο, να γελάνε και οι πέτρες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, τα νέα που σας φέρνω ευχάριστα θα μπορούσαμε να τα πούμε, καθώς είναι οικονομικού χαρακτήρα και μάλιστα με θετικό πρόσημο. Η Αφροδίτη από την καινούργια της θέση, θα σας επηρεάσει στον τομέα όπου αστρολογικά εξετάζουμε τα οικονομικά, όχι τα δικά μας όμως. Θα τα πω άλλη μία φορά γιατί μπορεί να μη με διαβάζετε κάθε εβδομάδα (δεν ξέρω πώς το αντέχετε αυτό, αλλά κάποιοι το κάνετε). Θα δείτε, λοιπόν, εύνοια στο πορτοφόλι τ@ συζύγου, ε, σύζυγοι είστε, άρα κάτι θα αρπάξετε και εσείς. Ένα άλλο που μπορεί να σας γίνει, είναι να πάρετε κάποιο επίδομα από το κράτος, μπορεί να σας έρθει κάποιο εισόδημα από κληρονομιά, μπορεί να εγκριθεί η αίτηση δανείου που είχατε κάνει ή, για να κλείσω με το πιο απλό από όλα, να ασχοληθείτε με τα φορολογικά σας. Το μόνο σίγουρο από όλα αυτά είναι ότι δε θα έχετε έξοδα, οπότε κινηθείτε άφοβα. Επειδή η Αφροδίτη δεν είναι μόνο τα οικονομικά, αλλά και τα ερωτικά, μπορείτε να περιμένετε και τέτοιες εξελίξεις. Να πάτε για παράδειγμα στην εφορία ή σε κάποιον άλλον δημόσιο οργανισμό, να γλυκοκοιτάξετε τον προϊστάμενο και έτσι να υπάρξει ένα μικρό ερωτικό παιχνίδισμα. Αν δε σας ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, γιατί τον έχετε βρει τ@ σύντροφό σας, τότε αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι έντονο και παθιάρικο σεξ. Θα πάρετε παραμάσχαλα τ@ σύζυγο, θα στείλετε τα παιδιά κανένα ταξιδάκι ή στον παππού και τη γιαγιά τους και θα ξαναγράψετε το Κάμα Σούτρα. Είναι μία περίοδος που το σεξ θα είναι έντονο στη ζωή σας και μόνο ευχάριστο μπορείς να το πεις αυτό, καθώς το σεξ είναι υγεία και ευτυχία. Θα κλείσω με μία συμβουλή και αυτή είναι ότι υπάρχει περίπτωση να ακούσετε κάτι στο γυμναστήριο, στο ινστιτούτο ομορφιάς που πηγαίνετε, στον κτηνίατρο ή τον ψυχοθεραπευτή σας και αυτό που θα ακούσετε να σας κινήσει το μυαλό, έτσι ώστε να έχετε κάποια παραπάνω οφέλη πάλι, στο οικονομικό κομμάτι. Το πιο απλό που μπορώ να σκεφτώ, είναι να σας δοθεί κάποια συμβουλή για τη φορολογική σας δήλωση, έτσι ώστε να γλιτώσετε φόρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, σας το είχα υποσχεθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι τα νέα που θα σας φέρω θα είναι άκρως ευχάριστα, κυρίως για τους ελεύθερους. Είναι η περίοδος που αν θέλετε να ζευγαρώσετε και να κάνετε μία σοβαρή σχέση, μπορείτε να προχωρήσετε ελεύθερα. Ξεκινήστε να κάνετε τον χορό του σκορπιού (το αρθρόποδο εννοώ) όταν θέλει να ζευγαρώσει. Σηκώνει ψηλά τις δαγκάνες του και αρχίζει να τις κουνάει προκλητικά, μέχρι να έλξει τον έτερο σκορπιό. Κάντε βέβαια λίγο υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα, αυτό το λέω λόγω του ανάδρομου Ερμή, οπότε κάποιες μικροπαρεξηγήσεις ή μία μικρή ασυνεννοησία με τ@ σύντροφό μπορεί να υπάρξει. Μιας που είπα σύντροφο, θα μιλήσω για τους δεσμευμένους και να τους ενημερώσω ότι είναι η περίοδος που θα αναζωογονηθεί ο έρωτάς τους. Πάμε και στους ελεύθερους που το πιο πιθανόν είναι να σταματήσουν να βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση. Ο έρωτας, λοιπόν, χτυπάει την πόρτα και εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να του την ανοίξετε. Γιατί αν τον αφήσετε απ’ έξω, και στις προβλέψεις μου θα βγω λάθος και εσείς δε θα ευχαριστηθείτε τη ζωή. Δε θέλετε ερωτικά και είστε αποκλειστικά δοσμένοι στην εργασία σας; Τότε αυτό που μπορείτε να περιμένετε είναι μία νέα συνεργασία. Δε χρειάζεται να διαλυθεί το παλιό για να έρθει το καινούργιο, αυτά ήταν στην έκλειψη, πάει τελειώσαμε. Σε αυτή την περίπτωση θα σας έρθει απευθείας το καινούργιο, οπότε καλό θα ήταν, αν θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, να είστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να προκύψει για επαγγελματικά. Γενικότερα, αυτή η περίοδος, Αιγοκεράκια μου, είναι θετική για εσάς, σημειώστε ότι υπάρχει περίπτωση να ακούσετε κάτι εκεί που κάνετε το χόμπι σας. Ας πούμε πάτε για τρέξιμο, κάτι θα ακούσετε, κάτι θα γίνει και είναι πολύ πιθανόν να σας ευνοήσει σε όλα τα προηγούμενα που είπα, δηλαδή ερωτικά και επαγγελματικά. Αν έχετε παιδιά μπορεί να πάτε σε κάποιον παιδότοπο να μιλήσετε με άλλους γονείς, και να έρθει από εκεί αυτή η ευκαιρία που σας είπα. Κλείνω με το τρίτο σενάριο το οποίο είναι, να πάτε εκεί που είναι να πάτε με τα παιδιά σας (παιδική χαρά, στις αθλητικές τους δραστηριότητες ή όπου αλλού πηγαίνετε), να είστε μονογονεϊκή οικογένεια, να συναντήσετε άλλον έναν στην ίδια κατάσταση και έτσι, όλοι μαζί να φτιάξετε μία νέα οικογένεια με όλα τα μέλη. Φτου-φτου σκόρδα, παιδιά, και καλά να περάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, οι αλλαγές που θα σας φέρει η Αφροδίτη από την καινούργια της θέση θα έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με την καθημερινότητά σας. Μέσα στην ημέρα κάνουμε πολλά πράγματα, φροντίζουμε το σώμα μας με γυμναστική, βγάζουμε βόλτα το κατοικίδιο, καθαρίζουμε και συμμαζεύουμε το σπίτι, μαγειρεύουμε, κάνουμε μπάνιο (θέλω να πιστεύω ότι όλοι κάνετε μπάνιο κάθε μέρα, καλοκαίρι έρχεται η μασχαλίλα δεν είναι το άρωμα της χρονιάς, ενημερωτικά το λέω). ‘Ολα αυτά λοιπόν που είπα, τα κάνουμε στην καθημερινότητά μας. Αυτά εννοούσα ότι θα τονιστούν, αλλά θα τα κάνετε και με μεγάλη ευχαρίστηση. Θα ξυπνάτε, δηλαδή, από τα άγρια χαράματα και θα έχετε όρεξη να κάνετε ηλεκτρική και γενική στο σπίτι. Ωραία θα περάσετε, δεν μπορώ να πω και, αν θελήσετε, μπορείτε να περάσετε και από το δικό μου, σίδερο θέλω μόνο να μου κάνετε, τα υπόλοιπα τα καταφέρνω. Άλλες καταστάσεις που μπορεί να συμβούν με αυτήν την καινούργια θέση είναι να σας έρθει η επιθυμία να πάρετε ένα κατοικίδιο (καλό θα ήταν να υιοθετήσετε ένα). Γενικότερα, Υδροχόοι μου, είναι μία περίοδος που θα είναι έντονη η καθημερινότητά σας, αλλά πάντα με ευχάριστο και γλυκό τρόπο, γιατί την επηρεάζει η Αφροδίτη. Τα καλά νέα από όλη αυτήν την ενασχόλησή σας με την καθημερινότητα, είναι ότι μέσα από αυτές τις δραστηριότητες μπορεί να γνωρίσετε και τον επόμενό σας έρωτα. Να πάτε, ας πούμε, στο γυμναστήριο και να γνωρίσετε ένα μανάρι, να πάτε στον κτηνίατρο και να δείτε ότι ο κούκλος της γειτονιάς πηγαίνει το κατοικίδιό του στον ίδιο γιατρό με εσάς. Ποτέ δεν ξέρεις από πού θα σου ‘ρθει ο επόμενος έρωτας, αν έχεις όμως αστρολόγο ξέρεις, οπότε εκεί όπου σας είπα, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Α! Να προσθέσουμε και τις δημόσιες υπηρεσίες, κάτι μπορεί να γίνει και εκεί.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, ένα χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου, γιατί είδα τις σημειώσεις μου και λέω, μα τι ωραία που θα περάσουν τα ψαράκια μου αυτήν την περίοδο που μου ταλαιπωρήθηκαν λίγο το προηγούμενο διάστημα. Τα καλά νέα που φέρνει η Αφροδίτη για εσάς έχουν να κάνουν με τη χαρά της ζωής. Τι σημαίνει αυτό τώρα θα μου πείτε, είναι απλά τα πράγματα: οτιδήποτε κάνετε το οποίο σας προσφέρει χαρά - και αυτό μπορεί να είναι από την ενασχόλησή σας με τα παιδιά μέχρι το χόμπι σας. Ο κάθε άνθρωπος, αναλόγως το πώς έχει φτιάξει τη ζωή του έως τώρα, έχει και διαφορετικούς πόρους χαράς. Για άλλον μπορεί να είναι να καθαρίζει κάθε μέρα το αμάξι του, να μαζεύει γραμματόσημα, να πηγαίνει στα μπαρ και να πίνει ποτά, να παίζει όλη την ημέρα με τα παιδιά του, να φλερτάρει, να πηγαίνει στο λούνα παρκ, να πηγαίνει στο θέατρο, σε ένα καλό εστιατόριο. Ο τρόπος που διασκεδάζει ο κάθε άνθρωπος είναι υποκειμενικός, οπότε ο καθένας κάνει το δικό του. Εγώ, ας πούμε, διασκεδάζω βλέποντας ειδήσεις (μου αρέσει να βλέπω πόσο καθοδηγούμενοι είναι όλοι τους και λένε ό,τι του φανεί του λωλο-Στεφανή), αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο και θα καταλάβετε τι εννοώ. Εννοείται ότι πρώτο στη λίστα βάζω το φλερτ και το σεξ. Αν είστε ελεύθεροι, το πιο πιθανόν είναι να γνωρίσετε το επόμενό σας φλερτ, δε λέω σχέση, γιατί δεν πρόκειται να είναι κάτι σοβαρό, έτσι, ένα μικρό παιχνίδισμα για να περάσει η ώρα. Για τέλος, σημειώστε ότι υπάρχει περίπτωση να ακούσετε κάτι στα social media και με κάποιον τρόπο να συνδεθεί με όλα τα υπόλοιπα. Βρε, μήπως γνωρίσετε κανένα παιδί από καμμία εφαρμογή και έτσι βγουν όλα αυτά που είπα, για να δούμε λοιπόν… Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι για κανέναν μήνα, στα θέματα της Αφροδίτης, τουλάχιστον, θα περάσετε μία χαρά!

Αυτά είχα να σας πω και για αυτήν την εβδομάδα, σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με διαβάσατε - τα λέμε την επόμενη, με τον Δία στον Ταύρο!