ΝΕΑ

Δείτε την selfie της Billie Eilish στο Met Gala με τις διάσημες φίλες της!

Η Billie Eilish επιδεικνύει τον χρόνο της μέσα στο Met Gala με μια από τις πιο διάσημες selfies μπάνιου της εκδήλωσης. Για όσους ίσως δεν γνωρίζουν, τα τηλέφωνα και οι κάμερες δεν επιτρέπονται μέσα στο άκρως αποκλειστικό σουαρέ της A-list (σύμφωνα με τους κανόνες της αρχισυντάκτριας της Vogue, Anna Wintour), οπότε το μόνο μέρος που μπορεί κανείς να βγάλει με ασφάλεια το smartphone του για μια χαριτωμένη φωτογραφία με φίλους είναι στην τουαλέτα. Φορώντας ένα διαφανές, δαντελωτό φόρεμα Simone Rocha πάνω από έναν κορσέ από τον Agent Provocateur.

Για την περίσταση της μόδας, η τραγουδίστρια της «Billie Bossa Nova» συγκέντρωσε τις φίλες Halle Bailey, Elle Fanning και Maya Hawke για μια selfie στον καθρέφτη υψηλής μόδας την οποία δημοσίευσε στο τα Instagram Stories της την Τρίτη (2 Μαΐου). Η Eilish μάλιστα διπλασίασε αναιδώς την κόκκινη πινακίδα «απαγορεύεται το κάπνισμα» που είχε αναρτηθεί στον καθρέφτη προσθέτοντας δύο emoji του ίδιου συμβόλου στην ανάρτησή της.

Met Gala

Οι selfies στο μπάνιο έχουν γίνει κάτι σαν παράδοση στο Met Gala με τα χρόνια. Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα ήταν το 2017 όταν η Kylie Jenner μοιράστηκε ένα πραγματικά πάρτι μέσα σε ένα πάρτι στην τουαλέτα με τις αδερφές της Kim Kardashian και Kendall Jenner, A$AP Rocky, Brie Larson, Luka Sabbat, Paris Jackson, Sean. Combs, Elizabeth Chambers, Ashton Sanders, Lily Aldridge και άλλοι. Το θέμα του φετινού γκαλά ήταν ο Karl Lagerfeld: A Line of Beauty, με τους καλεσμένους να ντυθούν «προς τιμήν» του αείμνηστου σχεδιαστή πίσω από τους Chanel, Fendi, Chloé και Balmain.