ΝΕΑ

George Michael, Rage Against The Machine και Kate Bush στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2023

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του Rock & Roll Hall of Fame για το 2023 και μπορούμε να πούμε πως το άξιζαν και με το παραπάνω.

Οι George Michael, Rage Against The Machine, Willie Nelson, Missy Elliott, Kate Bush, Sheryl Crow και The Spinners είναι οι καλλιτέχνες που θα ενταχθούν στο Rock & Roll Hall of Fame το 2023.

Οι καλλιτέχνες επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 1.000 υποψηφίους μουσικούς, ιστορικούς και μέλη της μουσικής βιομηχανίας γενικότερα. Φυσικά, η βασική προϋπόθεση είναι να έχουν περάσει τουλάχιστον 25 χρόνια από την πρώτη επίσημη ηχογράφησή του.

Οι Rage Against The Machine καταφέρνουν να λάβουν το δικό τους "αστέρι" μετά από την 5η υποψηφιότητα, ενώ η Kate Bush μετά την 4η. Ο George Michael, μπαί στο Rock & Roll Hall of Fame μετά την πρώτη υποψηφιότητα, ενώ όπως έχει ανακοινωθεί είχε λάβει πάνω από 1.000.000 ψήφους.

Μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα πρέπει να μείνουν στην αναμονή μέχρι το 2024 είναι οι Soundgarden, The White Stripes, Cyndi Lauper, Joy Division/New Order, A Tribe Called Quest, Iron Maiden και Warren Zevon.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης στις 3 Νοεμβρίου.