ΝΕΑ

Ο Snoop Dogg και ο Ryan Reynolds σε διαγωνισμό για την ίδια αθλητική ομάδα

Ο Snoop Dogg και ο Ryan Reynolds φέρονται να εμπλέκονται σε έναν πόλεμο προσφορών για να αγοράσουν μια αθλητική ομάδα στον Καναδά.

Σύμφωνα με το talkSport, ο συνιδιοκτήτης της Wrexham AFC, Reynolds, στοχεύει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του και να αγοράσει τους Ottawa Senators - την ομάδα του National Hockey League που αυτή τη στιγμή πωλείται στην πρωτεύουσα του Καναδά.

Ο ηθοποιός του Deadpool συνδέθηκε την περασμένη εβδομάδα με μια προσφορά που θα ξεπερνούσε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την ομάδα. Αλλά ο Snoop είπε στο Instagram την Δευτέρα (1 Μαΐου) ότι «ανυπομονούσε» να συμμετάσχει σε μια προσφορά του επιχειρηματία Neko Sparks με έδρα το LA, ο οποίος θα ήταν ο πρώτος μαύρος ιδιοκτήτης μιας ομάδας NHL (μέσω The Independent). «ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΟ ΧΟΚΕΪ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ», έγραψε ο ράπερ.

Ούτε ο Sparks ούτε ο Reynolds έχουν επιβεβαιώσει δημόσια το ενδιαφέρον τους να αγοράσουν τους Ottawa Senators αυτή τη στιγμή. Η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι έκτη στο NHL Atlantic Division. Πίσω το 2018, ο Snoop συνεργάστηκε με την National Hockey League της Βόρειας Αμερικής για να φιλοξενήσει μια σειρά στο YouTube σχετικά με την ιστορία του αθλήματος.

Εν τω μεταξύ, ο Reynolds και ο Rob McElhenney οδήγησαν πρόσφατα τη Wrexham AFC σε μια άνοδο στην αγγλική Football League. Η ομάδα της Ουαλίας επέστρεψε στη League Two μετά από 15 χρόνια απουσίας μετά τη νίκη με 3-1 επί της Boreham Wood στις 22 Απριλίου.

Τόσο ο Reynolds όσο και ο McElhenney – ο οποίος ανέλαβε τη Wrexham AFC στις αρχές του 2021 – ήταν παρόντες. Μερικοί από τους παίκτες εθεάθησαν να τρέχουν στον αγωνιστικό χώρο πανηγυρίζοντας μετά το τέλος του αγώνα. Μιλώντας στο BT Sport μετά τον καθαρισμό του γηπέδου, ο Ρέινολντς είπε ότι έμεινε «άφωνος» από τις σκηνές στο στάδιο Racecourse Ground. «Δεν είμαι σίγουρος ότι μπορώ να επεξεργαστώ αυτό που συνέβη απόψε», εξήγησε.

«Είμαι ακόμα λίγο άφωνος». Ο Ρέινολντς πρόσθεσε: «[Οι άνθρωποι ρωτούν] «Γιατί Ρέξαμ;». Αυτός είναι ο λόγος που το Ρέξαμ. Αυτό συμβαίνει, αυτή τη στιγμή, είναι ο λόγος. Ο Boreham Wood εμφανίστηκε σήμερα. Είναι μια απίστευτη ομάδα. Έχουν μια από τις καλύτερες άμυνες σε ολόκληρο το πρωτάθλημα». Οι Reynolds και McElhenney βραβεύτηκαν τον περασμένο μήνα με το Freedom of Wrexham για τη δουλειά τους με την ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία είναι η παλαιότερη στην Ουαλία και η τρίτη παλαιότερη επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο (μέσω του BBC News).