ΝΕΑ

Ο Logic αποκαλεί τον Kanye West "ανόητο"

Ο Logic μοιράστηκε με το κοινό τις σκέψεις του για τα αμφιλεγόμενα μπλουζάκια του Kanye West «White Lives Matter» χαρακτηρίζοντας τον ράπερ «ανόητο».

Αφού έκανε το ντεμπούτο του στην πασαρέλα στο σόου της Εβδομάδας Μόδας του Balenciaga στο Παρίσι πέρυσι, ο West παρουσίασε την τελευταία του σειρά Yeezy στην εκδήλωση Yzy Season 9, προκαλώντας αντιπαραθέσεις όταν φόρεσε ένα μακρυμάνικο πουκάμισο με τη φράση «White Lives Matter» στο πίσω μέρος. Η φράση αποτελεί μια οικειοποίηση του συνθήματος Black Lives Matter που χρησιμοποιείται για τις διαμαρτυρίες που αφορούν τη φυλετική αδικία, τις διακρίσεις και την αστυνομική βαρβαρότητα.

Τώρα, σε μια πρόσφατη ανάρτηση σε vlog στο κανάλι του στο YouTube, ο Logic μίλησε για το θέμα μοιράστηκε τις σκέψεις του με του ακόλουθους του. Αφού καυχήθηκε για το πόσο «θετική ή αρνητική», η προσοχή των μέσων ενημέρωσης τον κάνει πλουσιότερο, στη συνέχεια ο ίδιος σχολίασε το αμφισβητήσιμο σχέδιο του πουκάμισου του Ye: «Μόνο εγώ δεν είμαι έτσι, οπότε δεν είμαι εδώ έξω για να πετάω βλακείες ή να φοράω μπλουζάκια White Lives Matter ή κάτι σαν αυτό χαζό. Ανόητε." Ο Logic συνέχισε λέγοντας ότι ενώ εξακολουθεί να «αγαπά τον Kanye» και να πιστεύει ότι «είναι μια ιδιοφυΐα», τα πουκάμισα ήταν μια «ανόητη ιδέα». Ο σταρ του «Young Sinatra» συνέχισε: «Δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο πριν από μερικά χρόνια, γιατί θα φοβόμουν ότι δεν θα είχα πάρει τον στίχο του Kanye ή τον ρυθμό του Kanye».

Το 2020, ο Logic ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική μετά το έκτο στούντιο άλμπουμ του, «No Pressure». Ωστόσο, επέστρεψε στη μουσική ένα χρόνο αργότερα με το mixtape «Bobby Tarantino III» και κυκλοφόρησε το έβδομο και το όγδοο άλμπουμ του αντίστοιχα. Το «Vinyl Days» του 2022 και το «College Park» του 2023.