ΝΕΑ

Η Selena Gomez κέρδισε υποψηφιότητα Daytime Emmy για το "Selena + Chef"

Η Selena Gomez μόλις κέρδισε άλλη μια υποψηφιότητα για Emmy. Αυτή τη φορά, η εκπομπή μαγειρικής του HBO Max της τραγουδίστριας-ηθοποιού, Selena + Chef, έλαβε βραβείο Daytime Emmy 2023 για την εξαιρετική γαστρονομική σειρά. Οι υποψηφιότητες ανακοινώθηκαν την Τρίτη (26 Απριλίου).

Το αστέρι αντιμετωπίζει έναν σκληρό ανταγωνισμό από ορισμένες διάσημες προσωπικότητες του φαγητού. Οι άλλες εκπομπές μαγειρικής που προτάθηκαν στην κατηγορία είναι το Family Dinner του Andrew Zimmern, το Martha Cooks της Martha Stewart, ο Jose Andres and Family στην Ισπανία και το Roadfood: Discovering America One Dish at a Time. Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των 50ών ετήσιων Daytime Emmy Awards, τα οποία θα μεταδοθούν ζωντανά στις 16 Ιουνίου στις 9 μ.μ. ET στο CBS και ροή στο Paramount+.

Το Selena + Chef είναι προς το παρόν διαθέσιμο για ροή στο HBO Max. Η πιο πρόσφατη σεζόν - η τέταρτη της σειράς - περιλαμβάνει το αστέρι που μαθαίνει πώς να μαγειρεύει από διάφορους σεφ σε ένα παραλιακό σπίτι στο Μαλιμπού. Όπως και με τις προηγούμενες σεζόν, οι σεφ σε κάθε επεισόδιο τονίζουν μια διαφορετική φιλανθρωπία για να επωφεληθούν. (Το πρόγραμμα έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 400.000 $ για 26 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.)