ΝΕΑ

And Just Like That: Κυκλοφόρησε το τρείλερ της 2ης σεζόν!

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στον ρόλο της Carrie Bradsaw για την δεύτερη σεζόν του "And Just Like That", σε έναν κύκλο που αναμένεται να κάνει πανικό.

Η ίδια η ηθοποιός, κυκλοφόρησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το τρέιλερ της σεζόν και με μια πρώτη ματιά, μπορούμε να πούμε πως γίνεται...της τρελής.

«Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με Άνοιξη, δίνοντας πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Και σε όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς, Μέρος 2» έγραψε η Parker στην λεζάντα του βίντεο.

Πρόκειται να δούμε αλλαγές, νέους χαρακτήρες, νέα ξεκινήματα για τους αγαπημένους χαρακτήρες και μπόλικο έρωτα.

«Και κάπως έτσι κατάλαβα ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα αφήνεις στο παρελθόν. Ίσως, όμως, όχι και όλα» ακούγεται στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ με την σκηνή να μας αποκαλύπτει την επιστροφή του Είνταν και να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.