ΝΕΑ

Δείτε το νέο anthem της Bebe Rexha και του Snoop Dogg "Satellite"

Η Bebe Rexha ζήτησε βοήθεια από τον Snoop Dogg για το 4/20-friendly stoner anthem, «Satellite». Το "Satellite" που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου για να σηματοδοτήσει την ανεπίσημη ημέρα αντικουλτούρας του εορτασμού για το κάπνισμα μαριχουάνας , είναι ένα ντίσκο-ποπ κομμάτι που αφηγείται την απλή ιστορία ενός ευτυχισμένου ψηλού ανθρώπου. Μιλώντας στο People για το πώς προέκυψε η συνεργασία, η Rexha είπε ότι αρχικά έστειλε στον ραπερ το κομμάτι μέσω Instagram.

«Μου τηλεφώνησε στις 7 το πρωί του επόμενου πρωινού με μια μεγάλη αμβλύτητα στο χέρι του λέγοντας: «Ε, ελέγξτε το email σας. Έχετε ένα email», αποκάλυψε. «Μου λέει, «Πρέπει να δοκιμάσεις τις αρθρώσεις μου στο θάνατο» και εγώ είπα «Αυτή τη στιγμή, στο σετ βίντεο; Θα κοιτάξω ψηλά στο βίντεο», είπε για την ημέρα των γυρισμάτων. «Είπε: «Απλώς δοκίμασέ το» και είπα «Εντάξει». Το πέτυχα και έφτασα τόσο ψηλά με τον Snoop Dogg. Αλλά ποιος θα μπορούσε να πει ότι τα πήγαν ψηλά με τον Snoop Dogg; Αυτό είναι σαν μια ζωή».

Αυτό σηματοδοτεί το τρίτο σινγκλ της Νεοϋορκέζας τραγουδίστριας φέτος μετά την κυκλοφορία του funky «Heart Wants What It Wants» τον Φεβρουάριο και του εμπνευσμένου από την Europop «Call On Me» τον Μάρτιο. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Rexha μοιράστηκε το artwork και το tracklist για το τρίτο της άλμπουμ, «BEBE», το οποίο περιλαμβάνει το «Satellite» και περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες με την Dolly Parton και τον David Guetta.