ΝΕΑ

Helen Mirren: Περιγράφει τις προσωπικές σκηνές με τον Harrison Ford στα γυρίσματα της σειράς «1923»

Η Helen Mirren έγινε ξανά έφηβη και ερωτευμένη με τον Harrison Ford στα γυρίσματα της σειράς "1923" και μοιράζεται μαζί μας τις πικάντικες λεπτομέρειες από τις προσωπικές σκηνές.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός συνεργάζεται με τον Ford, πρώτη φορά ήταν για τα γυρίσματα «The Mosquito Coast» το 1986.

«Είναι καταπληκτικός, πραγματικά. Έχει κρατήσει ένα ανάστημα, του σπουδαίου, τεράστιου κινηματογραφικού αστέρα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ταυτόχρονα δεν του αρέσουν οι προβολείς. Έχει μια εσωτερική ποιότητα. Έχει φτάσει σε ένα σημείο να είναι άνετος με άλλους ηθοποιούς. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και απίστευτα επαγγελματίας. Κάθε άλλο παρά ένας κακομαθημένος σταρ του σινεμά. Τον αγαπώ πραγματικά. Αν δεν ήμουν παντρεμένη…», είπε η Mirren.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε: «Έχει φτάσει σε ένα σημείο να είναι άνετος με άλλους ηθοποιούς. Είναι εξαιρετικά γενναιόδωρος και απίστευτα επαγγελματίας. Κάθε άλλο παρά ένας κακομαθημένος σταρ του σινεμά. Τον αγαπώ πραγματικά. Αν δεν ήμουν παντρεμένη…».

Όπως είπε, χαρακτηριστικά, η ίδια έπρεπε να το παίξει "άνετη" στα γυρίσματα που χρειάστηκε να είναι στο ίδιο κρεβάτι με τον ηθοποιό. Φυσικά, ο Ford ανταπέδωσε το κοπλιμέντο και είπε για την συμπρωταγωνίστρια του πως είναι εξίσου σέξυ.

«Είναι φοβερό να την παρακολουθείς. Υπάρχει πολλή σωματική δράση, και αυτή, απλά, μπαίνει μέσα και κάνει πράγματα που δεν θα μπορούσες να φανταστείς για την Κυρία Helen Mirren», είπε ο ηθοποιός.

Η σειρά διηγείται την ιστορία της οικογένειας Dutton σε μια εποχή που η Δύση στοιχειώνεται από πανδημίες, ιστορικές ξηρασίες, το τέλος της Ποτοαπαγόρευσης και το Μεγάλο Κραχ.