ΝΕΑ

Μια εβδομάδα με ευκαιρίες και μικρούς εκνευρισμούς

Προβλέψεις από 24 έως και 30 Απριλίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Μια γνώριμη νηνεμία επικρατεί στον ουράνιο θόλο, και λέω γνώριμη γιατί πάντα πριν από μία καταιγίδα, ως γνωστόν, έχουμε νηνεμία. Το σύμπαν αποφάσισε να μας αφήσει λίγο ήρεμους πριν από την επόμενη έκλειψη. Ναι, καλά διαβάσατε, έχουμε άλλη μία, την επόμενη εβδομάδα - έτσι πάνε αυτές, δυο-δυο, σαν τους Χιώτες! Εν τω μεταξύ, να ξέρετε ότι το διάστημα μεταξύ δύο εκλείψεων είναι αυτό που εκδηλώνονται όλα τα γεγονότα, αυτό όμως δε μας πτοεί. Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές και παράξενα κατά τα άλλα αυτή η εβδομάδα. Ο Άρης θα συναντηθεί με Ουρανό και Ερμή και εγώ είμαι εδώ για να σας μεταφέρω το πώς θα μας επηρεάσουν.

Πάμε λοιπόν να διαβάσουμε τις προβλέψεις της εβδομάδας, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε να διαβάσουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, αυτήν την εβδομάδα κατά κύριο λόγο θα σας απασχολήσει το σπίτι ως οίκημα, αλλά και τα πρόσωπα που το αποτελούν. Μπορεί εσείς στην αρχή της εβδομάδας να θέλετε να το απολαύσετε και να νιώσετε το σπιτικό χουχούλιασμα, αλλά τα υπόλοιπα μέλη δε βλέπω να συμφωνούν με αυτό. Κάτι θα συμβεί, κάποιος θα τσινήσει και ένα τέντωμα νεύρων σίγουρα θα το νιώσετε. Στα καλά όλης αυτής της ενασχόλησης με το οίκημα, είναι ότι θα προκύψουν κάποιες ευκαιρίες να το εκμεταλλευτείτε οικονομικά. Ανοίγει ο καιρός, ξεκινάει η σεζόν, όλο και κάποιον τρόπο θα σκεφτείτε να βγάλετε κάτι εξτρά. Αφού τελειώσετε με όλα αυτά και βγείτε ικανοποιημένοι, θα το ρίξετε στο σορολόπ. Χαρά και διασκέδαση προβλέπω για εσάς μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχει περίπτωση να βγείτε για κάποιο ποτάκι μεσοβδόμαδα και είτε θα φλερτάρετε εκεί είτε θα πάτε με κάποιο φλερτ. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε υπέροχα. Αν έχετε παιδιά, τότε θα ασχοληθείτε μαζί τους, αλλά με ευχάριστο τρόπο. Αν τώρα δεν έχετε, εκτός του ότι το κεφάλι σας είναι πιο ήρεμο, τότε θα ασχοληθείτε με το χόμπι σας. Γενικότερα, κρατήστε ότι θα περάσετε καλά και θα διασκεδάσετε. Επειδή είστε και παρορμητικοί, υπάρχει περίπτωση από την πολλή καλοπέραση να ξοδέψετε και παραπάνω χρήματα, εντάξει, τέλος του μήνα είναι, πληρώνεστε σε λίγες ημέρες. Αφού τα κάνετε όλα αυτά, εξαντληθείτε, διασκεδάστε κλπ, θα σας έρθει η όρεξη να μαζέψετε το σπίτι σας και να το κάνετε λαμπίκο. Αν δε σας ψήνει αυτό, μάλλον θα σας απασχολήσει το γυμναστήριο, η διατροφή και το κατοικίδιό σας. Επειδή δε γίνεται να είστε όλο το Σαβ/ακο με μία σκούπα στο χέρι, ενημερώνω ότι θα σας δοθούν ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα μέσα από τα social media ή παραδοσιακά, στη γειτονιά. Σημειώστε πως θα σας δοθούν ευκαιρίες να αποκτήσετε ένα μεταφορικό ή ένα κινητό σε προνομιακή τιμή ή με τρόπο μοναδικό και ευχάριστο.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, ηρεμία πριν από την καταιγίδα, καθώς η επόμενη έκλειψη θα σας επηρεάσει άμεσα. Για αυτήν την εβδομάδα, όμως, έχω να σας πω ότι θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες να προωθήσετε τον εαυτό σας μέσα από το διαδίκτυο, αλλά και στον καθημερινό σας περίγυρο. Αν έχετε αδέλφια ή ξαδέλφια ζητήστε τους βοήθεια, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα δεχτούν, αλλά και γιατί θα έχουν ιδέες που εσείς δεν έχετε σκεφτεί. Γενικότερα τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, θα ασχοληθείτε με όλα τα προαναφερόμενα, αλλά και με τη γειτονιά – ξέρετε τώρα, θα πάτε στον μανάβη, στον μπακάλη, στον φούρναρη, στον κρεοπώλη και, επί της ευκαιρίας, θα μοιραστείτε μαζί τους τις ιδέες σας. Κατά τα υπόλοιπα, η οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν στα μέσα της εβδομάδας, μάλλον κουραστήκατε από το πολύ έξω και θέλετε να αράξετε στο σπιτάκι σας. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρετε γιατί κάτι θα γίνει και θα σας ταράξει λίγο τα νεύρα. Προς το Σαβ/ακο σας βλέπω να ηρεμείτε και να διασκεδάζετε. Θα περάσετε ένα διήμερο χάρμα, καθώς θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και όσοι έχετε παιδιά, θα ασχοληθείτε μαζί τους. Καλό θα ήταν να έχετε μάτια και αφτιά ανοιχτά, γιατί θα σας έρθουν οικονομικές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε κάποια επένδυση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, ξεκινάει μία εβδομάδα που το μόνο που θα σας απασχολήσει είναι το οικονομικό κομμάτι και αυτό μάλιστα με ύποπτους τρόπους. Πώς το εννοώ τώρα αυτό, ας ξεκινήσω με το βασικό που είναι ότι σας βγαίνουν συνεχώς έξοδα από το πουθενά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα αρχίσετε να σκέφτεστε -ίσως να το κάνετε και πράξη κάποιοι- να βγάλετε χρήματα χωρίς να το πείτε πουθενά, ούτε καν στην εφορία. Με αυτά δεν παίζουν, παιδιά, οπότε σας εφιστώ την προσοχή στο τι θα κάνετε. Σας τα λέω αυτά διότι μπορεί να σας έρθει μία τέτοια ευκαιρία, να βγάλετε δηλαδή ένα έξτρα χαρτζιλίκι. Μετά από όλα αυτά, επειδή έπηξε το κεφάλι σας, θα θέλετε να πάρετε τον αέρα σας, θα βγείτε στη γειτονιά για περπάτημα και θα επιδοθείτε στο γνωστό κους-κους με όλους τους γείτονες. Ούτε αυτό βλέπω να πηγαίνει καλά, καθώς όλο και κάποιος θα σας ταράξει τα νεύρα. Αν πάρετε και το αμάξι σας, τότε είναι σίγουρο ότι θα εκνευριστείτε, γιατί οδηγείτε στην Ελλάδα με αυτούς τους δρόμους και αυτούς τους οδηγούς. Αφού δείτε και αποδείτε από όλα αυτά και προς τα τέλη της εβδομάδας, σας βλέπω να ασχολείστε με τα του σπιτιού (επιτέλους δηλαδή, γιατί πολύ το αμελήσατε). Όσο θα ασχολείστε μαζί του, ίσως και με τα πρόσωπα που το αποτελούν, να περιμένετε να ακούσετε κάτι που θα είναι υπέρ σας και θα μπορέσετε να βγείτε ευνοημένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα για εμάς, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό μας. Αυτό σημαίνει ότι η διάθεσή μας είναι στα πάνω της, είναι στα ωραία της και όχι γιατί μας τρέλανε μια αγάπη νέα, όπως λέει η απόλυτη Άννα Βίσση. Μέσα σε όλα αυτά τα ωραία θα βρεθούμε με φίλους ή σε κάποιον σύλλογο και θα μας δοθούν ευκαιρίες να αναδείξουμε τον εαυτό και τα ταλέντα μας. Είμαστε από τη φύση μας γλύκες και αγαπησιάρηδες προς τους άλλους, οπότε μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε -με την καλή έννοια- για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Όλα πάνε καλά μέσα στην εβδομάδα, αλλά ένα θέμα μάς απασχολεί περισσότερο από όλα και αυτό δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Ναι, ξέρω παιδιά, είμαστε πανί με πανί, αλλά τέλος του μήνα φτάνει, κάντε υπομονή και θα πληρωθούμε. Κρατήστε το αυτό που σας είπα, διότι θα είναι ένας λόγος που θα μας φέρει αρκετό εκνευρισμό, ένταση και νεύρα. Άντε και καλά να τα έχουμε, το θέμα είναι πού θα τα ξεσπάσουμε. Αυτό το αφήνω στην κρίση σας, αλλά αν το κάνουμε προς κάποιο πρόσωπο, καλό θα ήταν να γίνει προς ένα άτομο που μας γνωρίζει καλά και καταλαβαίνει την ανάγκη μας για γκρίνια. Πάνω στο οικονομικό κομμάτι να περιμένετε να μας βγουν κάποια έξοδα που θα έχουν να κάνουν με φίλους και συλλόγους (καμμία συνδρομή θα έχουμε ξεχάσει σε κάποιον σύλλογο που εγγραφήκαμε πριν κάνα-δυο χρόνια). Προς το Σαβ/ακο μας βλέπω να ασχολούμαστε με τα ινσταγκράμια, τα τικ τόκια και όλα αυτά. Αν δεν έχουμε όρεξη για κάτι τέτοιο, τότε, θα μας απασχολήσουν τα αδέλφια μας, η γειτονιά, το κινητό και το μεταφορικό, σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Σημειώστε ότι μπορεί να έχουμε και κάποιο φλερτ που για κάποιον λόγο θα πρέπει να παραμείνει κρυφό, γιατί θα είναι κάτι σαν τον «απαγορευμένο καρπό».

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, η εβδομάδα ξεκινάει και εσείς δεν έχετε όρεξη να κάνετε το οτιδήποτε, θέλετε να κάτσετε στο σπίτι και να κάνετε το απόλυτο τίποτα. Όσο θα κάθεστε, βέβαια, μπορείτε να κάνετε τα πλάνα σας για τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά καλό θα ήταν να μη φανερώσετε τις κινήσεις σας. Αν ακούσετε κάτι που αφορά στο επάγγελμα και την καριέρα σας, κρατήστε το και χρησιμοποιήστε το όταν εσείς κρίνετε. Αφού σας φύγει η μιζέρια και η πεσμένη διάθεση, προς Πέμπτη δηλαδή, θα αλλάξετε απότομα σελίδα και θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ευδιάθετοι, τα γνωστά Λιοντάρια που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Ναι μεν εσείς θα έχετε όλη την διάθεση να κάνετε πράγματα για να προωθήσετε τον εαυτό σας, αλλά ενημερώνω ότι όλο κάποιο προβληματάκι μπορεί να προκύψει. Ε, δε χρειάζεται να το βάλετε κάτω ή να απογοητευτείτε, θα ξεπεραστεί. Για να σας ανεβάσω και άλλο, θα σας πω ότι μέσα στο Σαβ/ακο θα σας δοθούν ευκαιρίες ερωτικής και οικονομικής φύσεως, μέσα από τον φιλικό σας κύκλο. Τι εννοώ τώρα με αυτό, ότι αν βρεθείτε με φίλους ή σε κάποιον κοινωνικό σύλλογο, καλό θα ήταν να έχετε αφτιά ανοιχτά για να ακούσετε οτιδήποτε ειπωθεί που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο, ώστε να το εκμεταλλευτείτε από οικονομικής πλευράς. Αν δε θέλετε να κάνετε κάτι τέτοιο, τότε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί υπάρχει περίπτωση να βρείτε το επόμενό σας φλερτ. Ένας έρωτας μπορεί να κρύβεται ανάμεσα στους φίλους σας και να μην το είχατε πάρει πρέφα, εκλείψεις έχουμε, πολλά αλλάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, φίλοι, ομάδες και σύλλογοι σας παίρνουν τηλέφωνο από τα χαράματα γιατί κάτι σημαντικό θέλουν να σας πουν - χαχαχα, ούτε καν! Τίποτα δε θέλουν, απλώς να σας πρήξουν, δεν έχουν τι να κάνουν πρωί Δευτέρας και παίρνουν εσάς να γκρινιάξουν. Ακούστε τους, αλλά ως εκεί, μην ασχοληθείτε και παραπάνω. Τις επόμενες μέρες θα πάνε καλύτερα τα πράγματα, θα ηρεμήσουν οι φίλοι σας και θα αρχίσετε να συζητάτε για ταξίδια, ξένους πολιτισμούς και κουλτούρες. Ίσως να επεκταθείτε και σε θέματα σπουδών και ανώτατης μόρφωσης. Για τα πιο φιλοσοφημένα Παρθενάκια, οι συζητήσεις θα περιστραφούν γύρω από την εύρεση νοήματος της ζωής, πού πάμε, τι είναι ο άνθρωπος και όλα αυτά τα ωραία. Θα πρότεινα να μην περάσετε πολλές ημέρες μαζί τους, γιατί το πολύ το Κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς που λέει και ο λαός. Αυτό σας το λέω, διότι αν ασχολείστε μαζί τους μέχρι την Τετάρτη, τότε όλο και κάποια ένταση θα υπάρξει μεταξύ σας. Ακριβώς επειδή το σύμπαν παίρνει πρέφα το τι γίνεται (αυτό τα κανονίζει εξάλλου), τις επόμενες ημέρες θα σας ρίξει λίγο ψυχολογικά και θα σας κάνει να θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι να ηρεμήσετε από όλα αυτά. Το Σαβ/ακο προβλέπεται να είναι υπέροχο για εσάς, καθώς η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας, κάτι που σημαίνει ότι θα σας ανέβει η διάθεση και θα είστε και πάλι γεμάτοι ενέργεια. Ένα άλλο καλό που είναι πιθανόν να σας συμβεί το διήμερο, είναι να ακούσετε κάτι που θα σας βοηθήσει ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας και να λάμψετε κοινωνικά. Αυτό σημαίνει προαγωγή ή κάποιο μπόνους. Μπορείτε να το πάρετε και πιο γενικά, ας πούμε να πάρετε ένα δώρο μέσα στον χώρο της εργασίας ή να ακούσετε ένα ευχάριστο νέο, προς όφελός σας φυσικά! Ωραία κλείνει η εβδομάδα για εσάς και η έκλειψη που έρχεται λίγο σας επηρεάζει, οπότε: Ηθικόν! Ακμαιότατον!

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, μία υπέροχη εβδομάδα ξεκινάει καθώς όλοι οι προβολείς θα είναι στραμμένοι πάνω σας. Από τις πρώτες κιόλας ημέρες θα θελήσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να παρευρεθείτε σε διάφορες εκδηλώσεις, με σκοπό να προωθήσετε την καριέρα σας. Ενημερώνω ότι μέσα από αυτές τις συναντήσεις θα σας δοθούν ευκαιρίες και για να βγάλετε χρήματα, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να φανείτε πιο τυχεροί και να κάνετε και σεξ. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, λοιπόν, δε λέω κάτι πρόστυχο, απλώς λέω ότι μπορεί να συμβούν και τα δύο, ξέχωρα το ένα από το άλλο, μην μπερδευόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε λίγο είναι στη δουλειά σας, γιατί προς τα μέσα της εβδομάδας κάποιος θα τα έχει βάλει μαζί σας και θα γυρεύει τσακωμό ή εσείς θα τσακωθείτε μαζί του, δεν ξέρω τι είναι πιο σωστό, πάντα μπέρδευα το ποιος τσακώνεται με ποιον. Τις επόμενες ημέρες το ενδιαφέρον σας θα μετακυλήσει σε φίλους και ομάδες. Από τον συγκεκριμένο τομέα να περιμένετε κάποια οικονομική συνδιαλλαγή. Θα σας ζητήσουν δανεικά, θα τους ζητήσετε εσείς, δεν ξέρω, πάντως ένα τέτοιο νταραβέρι θα υπάρξει σίγουρα. Τώρα, αν πέσω έξω τότε θα κάνετε σεξ με κάποιον από αυτούς. Το Σαβ/ακο θα είναι λίγο πιο πεσμένα τα πράγματα, καθώς η Σελήνη θα μπει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς και ως γνωστόν αυτές τις ημέρες μάς πιάνουν οι κλειστές μας και η βαριά ψυχολογία. Καθόλου μην ανησυχείτε γιατί δε θα κρατήσει και πολύ, μόνο το Σ/Κ. Αυτό προφανώς θα συμβεί γιατί όλη την εβδομάδα θα κάνετε σεξ και είστε με φίλους, ε, και λίγη ξεκούραση μετά δεν κάνει κακό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένοι κρυψίνοι, ξεκινάω με τα καλά νέα και αυτά είναι ότι τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσει το εξωτερικό, οι ξένες κουλτούρες, η ανώτερη γνώση, ίσως και κάποιο νομικό θέμα. Το πολύ καλό είναι ότι από αυτήν την ενασχόλησή σας μπορεί να σας δοθούν ευκαιρίες για μία καινούργια γνωριμία ή μία επαγγελματική συνεργασία. Το ίδιο θέμα λίγες ημέρες μετά θα σας σπάσει τα νεύρα, δεν ξέρω γιατί, αλλά μάλλον δε θα πάνε τα πράγματα όπως ακριβώς θέλετε, κάτι που γενικά δε σας αρέσει. Κατά την Πέμπτη για έναν παράξενο λόγο θα ασχοληθείτε με την κοινωνική σας εικόνα. Εδώ χρειάζεται όλοι μαζί να κάνουμε την προσευχή μας και να πούμε Χριστέ και Παναγιά. Το ξεπερνάω και σας ενημερώνω ότι στην εργασία σας θα συμβεί κάτι και θα σας ταράξει τα νεύρα. Τσακωμός, λοιπόν, προβλέπεται και τώρα που το ξέρετε μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε για να τον αποφύγετε (αν και δεν είμαι σίγουρος πόσο το θέλετε). Είναι κοινό μυστικό ότι οι Σκορπιοί ανταπεξέρχεστε καλύτερα σε συνθήκες κρίσης και έντασης. Να περιμένετε ότι αυτό που

θα συμβεί στη δουλειά, θα έχει κάποιο αντίκτυπο και στη σχέση σας. Με αυτά και με εκείνα φτάσαμε και στο Σαβ/ακο και τα νέα είναι ότι θα σας καλέσουν σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, όλο και κάποιος φίλος θα σας πει «έλα ρε φιλαράκι να πιούμε ένα ποτό να τα πούμε» ή θα σας έρθει μία πρόσκληση να παρευρεθείτε σε κάποιον γάμο. Εκεί που θα πάτε, λοιπόν, δύο είναι τα τινά που μπορεί να συμβούν. Ή θα φύγετε με κάποιο άτομο και θα πάτε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα, καταλάβατε ελπίζω τι εννοώ, ή θα βγάλετε χρήματα, ό,τι έχει ανάγκη ο καθένας σας, τι να πω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η πρώτη μέρα της εβδομάδας σάς βρίσκει με το να ασχολείστε με χρήματα που δεν είναι δικά σας. Μπορεί να είναι του συντρόφου σας, μπορεί να είναι ενός δανείου που έχετε πάρει. Αν δεν σαν ενδιαφέρουν αυτά, τότε προτείνω να κάνετε αχαλίνωτο σεξ και μάλιστα το καλό, το παθιάρικο, το έντονο. Όσο περνάνε οι μέρες, θα σας έρθει η όρεξη να το ρίξετε στην υγιεινή διατροφή, στην καθαριότητα του σπιτιού, θα ασχοληθείτε με το κατοικίδιό σας. Κάποιοι Τοξότες υπάρχει περίπτωση να γραφτείτε στο γυμναστήριο, γιατί έρχεται το καλοκαιράκι και θα θέλετε να μου είστε στιλάκια. Κάτι από όλα αυτά που θα κάνετε, υπάρχει περίπτωση να ερεθίσει τα νεύρα του συντρόφου σας και να σας βγάλει λίγο γκρίνια, του τύπου «πού πας όλη την ώρα και με αφήνεις μόν@ μου, με εμένα δεν ασχολείσαι καθόλου» κλπ. Προς την Πέμπτη θα φτιάξουν τα πράγματα, καθώς θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας εξιτάρουν το μυαλό. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θα θέλετε να μιλάτε για ταξίδια, ξένους πολιτισμούς και κουλτούρες, την ανώτερη γνώση, φιλοσοφικά θέματα και για την εύρεση νοήματος της ζωής. Σημειώστε ότι υπάρχει περίπτωση να σας απασχολήσει και ένα νομικό θέμα που μπορεί να σας ερεθίσει λίγο τα νεύρα. Το Σαβ/ακο έχετε μάτια και αφτιά ανοιχτά, γιατί υπάρχει περίπτωση κάτι να πει το ταίρι σας ή κάτι να κάνει που θα σας ωφελήσει κοινωνικά. Ένα παράδειγμα που μπορώ να σκεφτώ είναι να σας επαινεί σε μία παρέα και έτσι να μπορέσετε να βρείτε καλύτερη δουλειά ή κάποιοι να σας εκτιμήσουν περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, η εβδομάδα ξεκινάει υπέροχα καθώς όλη την ημέρα θα την περάσετε με τ@ σύντροφό σας και θα κάνετε αγκαλίτσες και φιλάκια. Αν δεν έχετε, τότε θα ασχοληθείτε με έναν επαγγελματικό συνεργάτη. Αν από τη άλλη, δεν έχετε ούτε το ένα ούτε το άλλο, μην ανησυχείτε, το σύμπαν σάς σκέφτηκε. Από Τρίτη αλλάζει λίγο το σκηνικό και προβλέπω να αισθανθείτε και πάλι παιδιά, δηλαδή να ασχοληθείτε με το χόμπι σας, ίσως και με φλερτ, πάντως κάτι που σας προσφέρει χαρά. Αν έχετε κάποια σχέση με παιδιά, τότε το ενδιαφέρον σας θα στραφεί προς τα εκεί. Αν ανήκετε στην κατηγορία που έχετε σύντροφο, ξεχάστε τα όλα και θα είστε όλες τις ημέρες κολλημένοι επάνω του. Αυτό φυσικά εμπεριέχει τον κίνδυνο να επέλθει κορεσμός και ένας από τους δύο να πει ήμαρτον πια! Συνεχίζω λέγοντας ότι προβλέπω με κάποιον τρόπο να σας έρθουν χρήματα. Μπορεί να είναι δανεικά που σας τα επιστρέφουν, μπορεί να θελήσετε να κάνετε τη φορολογική σας δήλωση, μπορεί να είναι τα λεφτά του συντρόφου, μπορεί πολλά, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας απασχολήσει το θέμα χρήματα. Η εβδομάδα θα κλείσει όμορφα για εσάς, καθώς θα έχετε όρεξη να συζητάτε για ταξίδια, το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση, τη φιλοσοφία. Θα μιλήσετε τόσο πολύ για αυτά και θα ενθουσιαστείτε τόσο που υπάρχει περίπτωση να υιοθετήσετε και κάποια ξενόφερτη ιδέα, να τη εντάξετε δηλαδή στην καθημερινότητά σας. Αυτή η συνήθεια σας παρακαλώ μόνο, να μην είναι τα σανδάλια με την κάλτσα. Για τους πιο τυχερούς αυτό το ξενόφερτο μπορεί να είναι και ένας έρωτας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου η εβδομάδα ξεκινάει δυναμικά, καθώς με το που ξυπνήσετε θα θέλετε να το ρίξετε στη φασίνα. Αν όχι, τότε θα ασχοληθείτε με το κατοικίδιό σας, αν δεν έχετε ούτε κατοικίδιο, τότε θα σας απασχολήσει η διατροφή και η γυμναστική (που δεν κάνετε) και οι δουλειές του σπιτιού. Αφού φτιάξετε το σπίτι και καθίσετε να απολαύσετε το καφεδάκι σας, θα σας έρθει η ιδέα να το εκμεταλλευτείτε με κάποιον τρόπο. Καλοκαίρι έρχεται, τουρίστες θα γεμίσουμε, μήπως κάνετε κάτι για να βγάλετε και χρήματα; Προς τα μέσα της εβδομάδας τα πράγματα θα δυσκολέψουν λιγάκι καθώς υπάρχει περίπτωση να τσακωθείτε με τον γυμναστή σας, με το κατοικίδιο (δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό) και τέλος με τ’ άντερά σας. Θα σας πάω απευθείας στο Σαβ/ακο, καθώς θα είναι το καλύτερό σας γιατί προβλέπω να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να κάνετε το χόμπι σας, γενικότερα ό,τι σας ευχαριστεί. Αν έχετε παιδιά θα παίξετε και ασχοληθείτε τόσο πολύ μαζί τους, που θα αισθανθείτε και εσείς οι ίδιοι και πάλι παιδιά.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια η εβδομάδα ξεκίνησε, αλλά δε βλέπω να σας νοιάζει και ιδιαίτερα. Στον κόσμο σας ακόμη, μου είστε στα μπαρ και διασκεδάζετε. Θα κρατήσει δυο τρεις μέρες αυτό το βιολί, θα το έχετε ρίξει στο σορολόπ δηλαδή. Το καλό από όλο αυτό είναι ότι υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να προβληθείτε περισσότερο στα social media και έτσι να αποκτήσετε περισσότερη φήμη. Προς τα μέσα της εβδομάδας κάτι θα συμβεί με τα παιδιά σας ή με το χόμπι σας. Ένα από τα δύο θα σας σπάσει τα νεύρα, αν είναι τα παιδιά σας, μην ακούσω ότι τους βάλατε τις φωνές, γιατί μαύρο φίδι που σας έφαγε! Στα παιδιά δε φωνάζουμε ό,τι και αν γίνει, όσο και να σας εκνευρίσουν κάντε το γαργάρα και θυμηθείτε τα δικά σας παιδικά χρόνια. Αφού γίνουν όλα αυτά, θα βάλετε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα το ρίξετε στη φασίνα. Αρκετά με τη διασκέδαση, το σπίτι και οι καθημερινές υποχρεώσεις έχουν μείνει πίσω. Εσείς θα θέλετε να μαζευτείτε, αλλά τα πρόσωπα του σπιτιού ή ο σύντροφος αισθάνονται την έλλειψή σας και σας ζητάνε. Κρατήστε σα σημείωση για όλη την εβδομάδα, ότι υπάρχει περίπτωση αυτό που κάνετε ως χόμπι ή οτιδήποτε άλλο κάνετε που σας ευχαριστεί, με κάποιον τρόπο θα ταράξει τα νεύρα των αδελφών σας, της γειτονιάς, αλλά και των social media. Βρε, μήπως ζήλεψαν τη διασκέδασή σας και τώρα σας κάνουν νερά;

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα, με έκλειψη!