ΝΕΑ

Δείτε την Billie Eilish να κάνει εμφάνιση έκπληξη στο Coachella 2023

Το Σαββατοκύριακο (15 Απριλίου) μαζί με τον Labrinth ήρθε στη σκηνή η Billie Eilish στο Coachella 2023 για να ερμηνεύσουν τη νέα τους συνεργασία «Never Felt So Alone». Τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ της Καλιφόρνια, η τραγουδίστρια του «Happier Than Ever» εξέπληξε τους θαυμαστές του μπαίνοντας στη σκηνή προς το τέλος του σετ του για να παραδώσει το τραγούδι συμπαραγωγής του Finneas, το οποίο προηγουμένως είχε κάνει πρεμιέρα στην επιτυχημένη σειρά του HBO, Euphoria.

Το σετ σηματοδότησε μόλις τη δεύτερη φορά που το τραγούδι ερμηνεύτηκε ζωντανά από τους δύο - μετά το ντεμπούτο του σε μια από τις συναυλίες της Eilish στο Kia Forum της Καλιφόρνια τον Δεκέμβριο.

Ο Labrinth του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Timothy McKenzie – ερμήνευσε 10 κομμάτια προτού τ συμμετάσχει η Eilish. Ξεκινώντας με το αγαπημένο των θαυμαστών, «Formula», ο Βρετανός ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και παραγωγός ερμήνευσε στη συνέχεια περισσότερα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια του, όπως τα «Mount Everest», «Still Don’t Know My Name» και «Earthquake».