ΝΕΑ

Ο Arnold Schwarzenegger έγραψε βιβλίο για τους επτά κανόνες της ζωής του

Ο Arnold Schwarzenegger είναι σίγουρα ένας από τους πιο δημιουργικούς ηθοποιούς της γενιάς του, με το νέο του επαγγελματικό βήμα να βρίσκεται στον χώρο των εκδόσεων.

Ο πασίγνωστος ηθοποιός κυκλοφορεί το «BE USEFUL: Seven Tools for Live», ένα βιβλίο που μοιράζεται με τους αναγνώστες τις σκέψεις του και τις ανησυχίες του για την ζωή.

Μας παρουσιάζει τους επτά «χρυσούς» κανόνες του για να μας βοηθήσει να βρούμε τον πραγματικό σκοπό της ζωής.

«Ο σημαντικότερος bodybuilder του κόσμου. Ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του κινηματογράφου στον κόσμο. Ο ηγέτης της έκτης μεγαλύτερης οικονομίας στον κόσμο. Το ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ακούγεται σαν αστείο. Αλλά αυτό δεν είναι αστείο. Είναι ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Και αυτό δεν συνέβη τυχαία» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ήταν αποτέλεσμα καθαρού οράματος, σφαιρικής σκέψης, σκληρής δουλειάς, άμεσης επικοινωνίας, διαλλακτικότητας στην επίλυση προβλημάτων, ευρύτητας πνεύματος, περιέργειας και δέσμευσης για ανταπόδοση» γράφει η ανακοίνωση της εκδοτικής που έχει αναλάβει την κυκλοφορία του βιβλίου.

«Όλα αυτά καθοδηγήθηκαν από ένα μάθημα που του δίδαξε ο πατέρας του: να είσαι χρήσιμος. Καθώς ο Άρνολντ κατακτούσε κάθε βασίλειο στο οποίο έμπαινε, κράτησε τη ρήση του πατέρα του κοντά στην καρδιά του» επισημαίνεται.