ΝΕΑ

Eurovision 2023: Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ως Special Guests!

Η Netta, ο Sam Ryder και οι Kalush Orchestra είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που επιστρέφουν στη σκηνή της Eurovision.

Ο φετινός διαγωνισμός διαφέρει λιγάκι από τις προηγούμενες χρονιές καθώς δεν θα διεξαχθεί στην χώρα που κέρδισε πέρυσι -που ήταν η Ουκρανία- αλλα στην χώρα που βγήκε δεύτερη. Γι'αυτό και φέτος η Eurovision πάει στο M&S Bank Arena στο Liverpool στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως έχει ήδη επιβεβαιωθεί στις 13 Μαϊου επιστρέφει στη Eurovision, ο Sam Ryder, που είχε βγεί δεύτερος στην ψηφοφορία, ενώ φυσικά, οι Kalush Orchestra θα ερμηνεύσουν το νικητήριο τραγούδι, "Stefania".

Εκτός όμως, από τους περσινούς νικητές, θα δούμε και καλλιτέχνες που αγαπήσαμε να ερμηνεύουν τα δικά τους τραγούδια. Θα δούμε τον Mahmood της Ιταλίας, τη Netta του Ισραήλ, τοn Daði Freyr της Ισλανδίας, τη Cornelia Jakobs της Σουηδίας, τον Duncan Laurence της Ολλανδίας και τη Sonia του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία κλείνει ακριβώς 30 χρόνια από τη δική της συμμετοχή στο διαγωνισμό το 1993, όπου βγήκε δεύτερη.

Στη συνέχεια, οι GO_A, Jamala, Tina Karol, και Verka Serduchka θα δώσουν έναν άλλο αέρα στη σκηνή της Eurovision και μας κάνουν να ανυπομονούμε όλο και περισσότερο.

Ο διαγωνισμός της Eurovision θα μεταδωσεί στις 13 Μαϊου από το BBC One/BBC iPlayer.