ΝΕΑ

Έκλειψη: κάτι χάνουμε, κάτι κερδίζουμε. Προετοιμαστείτε για την απεργία του Ερμή

Προβλέψεις από 17 έως και 23 Απριλίου 2023

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Λατρεμένοι αναγνώστες, καλή εβδομάδα να έχουμε και πάμε ευθύς αμέσως να σας πω τα αστρολογικά της δρώμενα, τα οποία δεν είναι και λίγα. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 20 του μήνα, στην τελευταία μοίρα του Κριού. Θα επηρεάσει όλα τα παρορμητικά των δύο τελευταίων ημερών, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Επηρεάζει επίσης τα σταθερά των πρώτων ημερών, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Η συγκεκριμένη έχει άλλο ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό και αυτό είναι ότι ταυτόχρονα είναι και έκλειψη. Ναι, φίλες και φίλοι, η πρώτη έκλειψη της χρονιάς είναι γεγονός και ετοιμαστείτε όλοι να χάσουμε κάτι, για να μας έρθει κάτι άλλο. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, από την έκλειψη θα επηρεαστούν όσοι είναι γεννημένοι 17-23/01, 17-23/04, 20-26/07 και 20-26/10. Ταυτόχρονα, στην έκλειψη συμμετέχει και ο Πλούτωνας, και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει κόπος για να πετύχουμε τους στόχους και τους νέους κύκλους που θα ξεκινήσουμε. Θα σας ενημερώσω για άλλο ένα αστρολογικό γεγονός, και αυτό είναι τι θα χρειαστεί να κάνετε πριν αναδρομήσει ο Ερμής, για να μην έχετε προβλήματα αργότερα. Ο λεγάμενος θα είναι ανάδρομος από 21/04 έως και 14/05.

Βαθιές ανάσες, λοιπόν, και πάμε να διαβάσουμε τις προβλέψεις – και τι δεν ξεχνάμε; Ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, η νέα Σελήνη-έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει άμεσα όσους είναι γεννημένοι τις δύο τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Εννοείται πως επηρεάζεστε και οι υπόλοιποι, απλώς περισσότερα όσοι προανέφερα. Το σύμπαν σάς δίνει άλλη μία ευκαιρία να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Εκτός του ότι θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και ενέργεια, θα δώσετε περισσότερο προσοχή στον εαυτό σας και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Κάποια Κριάρια υπάρχει περίπτωση να αποκτήσουν μία νέα οπτική προς τη ζωή, ίσως ακόμα και οι πιο τολμηροί να κάνουν μία γενναία αλλαγή στην εμφάνισή τους. Επειδή στη Νέα Σελήνη είπαμε ότι συμμετέχει και ο Πλούτωνας, υπάρχει περίπτωση να σας βγουν κρυφές επιθυμίες που να έχουν σχέση με τους φίλους σας ή κάποια ομάδα όπου ανήκετε. Τις λέω κρυφές εξαιτίας του Πλούτωνα που αντιπροσωπεύει το κρυφό. Το θέμα είναι ότι θα έχετε περιορισμένο θάρρος, άρα δε θα μπορείτε και να τις εκφράσετε. Θα χρειαστεί να αποκτήσετε περισσότερη πρωτοβουλία για να διαχειριστείτε αυτές τις καταστάσεις. Να θυμάστε πως σε κάθε έκλειψη κάτι πρέπει να μας τελειώσει, για να γίνει χώρος να έρθει το καινούργιο. Για εσάς, λοιπόν, πρακτικά αυτό που πρέπει να τελειώσει είναι ο παλιός σας εαυτός και να αναγεννηθεί ένας καινούργιος. Εγώ τα είπα και καθάρισα, τώρα πώς θα ανταπεξέλθετε είναι δική σας υπόθεση. Θα σας πω και δυο λόγια για τον Ερμή που ετοιμάζεται να αναδρομήσει στις 22 του μήνα. Αυτό θα το κάνει μέσα στο πορτοφόλι σας, κάτι που σημαίνει αρκετά πράγματα. Θα προσπαθήσω να σας πω τα σημαντικότερα. Πρώτο και σημαντικότερο είναι εκείνη την περίοδο να μην κάνετε καμμία οικονομική επένδυση, καλό θα ήταν ούτε κάποια συμφωνία που να αφορά χρήματα. Τακτοποιήστε τις υποθέσεις σας μέχρι τις 20 του μήνα το αργότερο. Το καλό που μπορείτε να κάνετε όσο θα κάτσει ανάδρομος είναι να αναθεωρήσετε το πως σπαταλάτε τα χρήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, αυτή η νέα Σελήνη-έκλειψη για εσάς θα έλεγα ότι είναι ήρεμη και θεοσκότεινη. Για άλλη μία φορά θα σας πω ότι θα χρειαστεί να κάνετε μία ενδοσκόπηση στον εαυτό σας, να ψαχτείτε λίγο παραπάνω για το τι γίνεται με την ψυχή σας. Πρότασή μου είναι ότι ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του σύμπαντος, είναι να πάτε σε κάποιον ειδικό να κάνετε μία κουβέντα. Όχι ότι απαραίτητα έχετε και κάποιο θέμα να λύσετε, μην το πάρετε στραβά, απλώς ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βγει στην επιφάνεια και ό,τι βγει καλό είναι να καθαριστεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι και έκλειψη ταυτόχρονα, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το παλιό για να έρθει το καινούργιο. Το σύμπαν με σοφία εποιήθηκε και έρχεται ο ανάδρομος Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, να σας κάνει ένα συνδυασμό όλων αυτών που είπα. Όταν ένας πλανήτης αναδρομεί, μας δίνει την ευκαιρία να ξανασκεφτούμε κάποια πράγματα που μας απασχολούν και εννοείται ότι μας επηρεάζει στον ανάλογο τομέα και ζώδιο όπου βρίσκεται. Για εσάς βρίσκεται στο ζώδιό σας, άρα σας δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα του Εγώ σας. Θα διανύσετε μία έντονη περίοδο με ξεκαθαρίσεις καταστάσεων. Για τους πιο τολμηρούς Ταύρους, επειδή δεν φημίζεστε και για τις αλλαγές, ενημερώνω ότι μπορεί να υπάρξουν και κάποιες ξεκαθαρίσεις ή δεύτερες σκέψεις σχετικά με την καριέρα σας, αυτό θα είναι αποτέλεσμα της νέας Σελήνης-έκλειψης που συναντιέται με τον Πλούτωνα. Όσο είναι ανάδρομος ο Ερμής, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποια από τις σκέψεις σας πράξη, διότι τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα, έχετε όμως το ελεύθερο να σκέφτεστε και να κάνετε όσα σενάρια θέλετε, εννοώ πάντα για το πώς θέλετε να είναι ο καινούργιος σας εαυτός. Ένα τελευταίο θέλω να σας πω, αν δεν σας ψήνουν όλα αυτά που είπα γιατί τα θεωρείτε δύσκολα, μπορείτε να εκτονώσετε την ενέργεια που θα λάβετε με το να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο, να προσφέρετε δηλαδή εθελοντική εργασία, όπου εσείς επιθυμείτε - δεν υπάρχουν όρια και πρέπει στον εθελοντισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, η νέα Σελήνη-έκλειψη που πραγματοποιείται στις 20 του μήνα σάς επηρεάζει τον τομέα φίλοι και ομάδες. Όταν συμβαίνει αυτό το αστρονομικό γεγονός, εμείς επηρεαζόμαστε αστρολογικά, κάτι που σημαίνει ότι μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε νέα ξεκινήματα. Επειδή ταυτόχρονα είναι και έκλειψη, είναι απαραίτητο να πεθάνει το παλιό για να γεννηθεί το καινούργιο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει πρώτα κάτι να χάσετε από τον τομέα που γίνεται η έκλειψη, έτσι ώστε να γίνει χώρος. Πρακτικά λοιπόν να περιμένετε ότι όλο και κάποιο ξεκαθάρισμα θα υπάρξει στον τομέα φίλοι και ομάδες. Επειδή στη Νέα Σελήνη-έκλειψη συμμετέχει και ο Πλούτωνας, ο οποίος για εσάς βρίσκεται στον τομέα εξωτερικό και ανώτερη γνώση, ενημερώνω πως, αν θέλετε να κάνετε κάτι που να εμπλακούν αυτοί οι δύο τομείς (φίλοι και εξωτερικό), τότε να ξέρετε ότι θα χρειαστεί να καταβάλλετε διπλό κόπο στην προσπάθειά σας. Εννοώ ότι δε θα σας βγει με την πρώτη αυτό που θέλετε, θα χρειαστεί να επιμείνετε και να φανείτε δυνατοί. Δε γίνεται με την πρώτη αναποδιά να το βάζουμε κάτω, αν ήταν έτσι ακόμη στις σπηλιές θα ζούσαμε. Τώρα θα σας πω για τον πλανήτη που σας κάνει κουμάντο και δεν είναι άλλος από τον Ερμή, ο οποίος ετοιμάζεται να κατεβάσει ταχύτητα στις 20 του μήνα και στις 22 να μπει σε απεργία. Επειδή συμβαίνει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, κάτι που σημαίνει ότι δεν τον βλέπετε, θα χρειαστεί να κάνετε μία πιο εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας. Σας δίνεται δηλαδή η ευκαιρία να αναθεωρήσετε στο τετράγωνο τα του εαυτού σας. Και πίσω από το ζώδιό σας και ανάδρομος, μας βγάζει τετράγωνο, καταλάβατε; Εννοείται ότι αυτό το διάστημα δε θα πάρετε απολύτως καμμία απόφαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, η νέα Σελήνη-έκλειψη εννοείται πως μας επηρεάζει, περισσότερο όμως τα Καρκινάκια που είναι γεννημένα τις δύο τελευταίες ημέρες, όπως και όσους έχουν ωροσκόπο στις δύο τελευταίες μοίρες. Ο τομέας που θα επηρεαστούμε και θα δούμε αλλαγές, αλλά και νέα ξεκινήματα, είναι της κοινωνικής προβολής και της καριέρας. Αυτό λοιπόν σημαίνει, ότι κάποιοι από εμάς υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε επαγγελματική κατεύθυνση. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι πια από αυτό που κάναμε και θέλουμε να το αλλάξουμε. Κάθε έκλειψη είναι δύσκολη, διότι περιέχει το στοιχείο της απώλειας. Θα πρέπει δηλαδή να τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα το παλιό για να έρθει το καινούργιο και να μας πάει μπροστά. Πρακτικά, λοιπόν Καρκινάκια μου, να περιμένετε να βγείτε από το καβούκι σας να αποκτήσετε κοινωνική προβολή και φήμη. Αν είστε από τα Καρκινάκια που σας αρέσουν τα φώτα της δημοσιότητας και θέλετε να ασχοληθείτε σε έναν ανάλογο τομέα, τότε να περιμένετε εκπληκτικά αποτελέσματα. Αν δεν έχετε τέτοιες βλέψεις, τότε μπορεί απλώς να πάρετε μία προαγωγή στη δουλειά σας. Εάν δεν συμβεί τίποτα από όλα αυτά, που δύσκολο το κόβω, τότε να περιμένετε να κάνετε παρέα με άτομα που έχουνε περισσότερη κοινωνική προβολή από εσάς. Να σας πω και δυο λόγια για τον Ερμή που γυρνάει ανάδρομος στις 22 του μήνα και ο τομέας που θα πρέπει να προσέξουμε είναι οι φίλοι και οι ομάδες. Αν θέλουμε να ενταχθούμε σε μία ομάδα και να παραμείνουμε εκεί, θα πρέπει να το κάνουμε τις πρώτες δύο μέρες της εβδομάδας. Οτιδήποτε κάνουμε με ανάδρομο Ερμή που έχει να κάνει με τους προαναφερόμενους τομείς, να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί. Μην πάτε δηλαδή να γραφτείτε γυμναστήριο, δε βλέπω να το τελειώνετε το πρόγραμμα.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, η νέα Σελήνη-έκλειψη για εσάς πραγματοποιείται τον τομέα όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε τα ταξίδια στο εξωτερικό και γενικότερα το εξωτερικό, την ανώτερη γνώση (εννοώ την πανεπιστημιακή), τη θρησκεία, τα νομικά θέματα, τις ξένες γλώσσες και κουλτούρες. Σε αυτούς τους τομείς, λοιπόν, να περιμένετε ότι κάτι θα τελειώσει, με σκοπό να ξεκινήσει κάτι άλλο. Μπορεί για παράδειγμα να αποφασίσετε, έτσι ξαφνικά και από το πουθενά, να πάτε να μάθετε μία καινούργια γνώση. Μπορεί επίσης να σας έρθει να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό - λέω μόνιμα γιατί κάθε έκλειψη έχει και τη μορφή του μόνιμου ή καρμικού. Άλλα θέματα που μπορεί να σας περάσουν από το μυαλό είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τη θρησκεία, δε λέω ποια θρησκεία, διότι σύμφωνα με το άρθρο 13 του Συντάγματός μας, έχουμε θρησκευτική ελευθερία και ανεξιθρησκεία, οπότε ο καθένας μπορεί να πιστεύει όπου θέλει. Σε άλλα Λιοντάρια μπορεί να έρθει η επιθυμία και η όρεξη για κάποιο ταξίδι, στο εξωτερικό κατά πάσα πιθανότητα. Για τέλος, να σας πω ότι υπάρχει περίπτωση να σας εμφανιστούν και κάποιοι συγγενείς που τους είχατε ξεχάσει, ε, αυτούς δεν ξέρω τι να τους κάνετε, δικοί σας συγγενείς είναι, κάντε ό,τι θέλετε μαζί τους. Να σας πω και δυο λόγια για τον Ερμή που αναδρομεί στις 22 του μήνα και θα σας επηρεάσει στον τομέα καριέρα και δουλειά. Αυτό σημαίνει πως, όσο θα κάτσει ανάδρομος, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποια επαγγελματική κίνηση. Αν είστε άνεργοι και βρείτε δουλειά εκείνη την περίοδο να ξέρετε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσετε καιρό εκεί. Ενημερωτικά έχω βρει δουλειά με ανάδρομο Ερμή και τους είχα πει όταν υπέγραφα την πρόσληψη ότι δε θα κάτσω πολύ λόγω του ανάδρομου, έτσι και έγινε παιδιά, τρεις εβδομάδες έκατσα και όταν υπέγραφα την απόλυση, μου είπε το αφεντικό «το είχες πει εσύ, με ανάδρομο Ερμή δε θα κάτσεις».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, η νέα Σελήνη-έκλειψη για εσάς θα έχει οικονομική και σεξουαλική μορφή. Θα διανύσετε μία περίοδο που θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με χρήματα, αλλά και περιουσιακά στοιχεία που δεν είναι δικά σας. Αν είστε παντρεμένοι, δηλαδή, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά τ@ συντρόφου. Αν δεν είστε παντρεμένοι, τότε θα ασχοληθείτε με κάποιο δάνειο που έχετε πάρει ή γενικότερα χρήματα που έχετε δανειστεί. Επειδή κάθε έκλειψη έχει και τη μορφή της εκκαθάρισης, να περιμένετε να περάσει από το μυαλό σας το αν αυτά που κατέχετε, εννοώ περιουσιακά στοιχεία, τα θέλετε ή όχι. Για κάποιους Παρθένους υπάρχει περίπτωση να τους έρθουν έτσι τα πράγματα που να πρέπει να ασχοληθούν με την εφορία ή με κάποιο δημόσιο ταμείο. Πάμε και στο πιο τζούσι τώρα, το οποίο είναι ότι θα σας έρθει έντονη επιθυμία για σεξουαλική δράση. Θα σας φύγουν όλα τα κομ ιλ φο και θα το πνίξετε το κουνέλι. Για τέλος, να ενημερώσω τα πιο ψαγμένα Παρθενάκια ότι υπάρχει περίπτωση σε κάποιους από εσάς να έρθει η επιθυμία να κάνετε μία αναδρομή σε παλαιότερη ζωή σας ή να ανακαλύψετε τα μυστήρια της ζωής. Να σας πω και δυο λόγια για τον ανάδρομο Ερμή που θα σας επηρεάσει στον τομέα εξωτερικό, ξένες γλώσσες και ανώτερη μόρφωση. Από τις 22 του μήνα, λοιπόν, και μέχρι να μπει σε ορθή πορεία, καλό θα ήταν να μην κάνετε κάποια έναρξη στους προαναφερόμενους τομείς. Μην κανονίσετε δηλαδή κάποιο ταξίδι, γιατί να περιμένετε πως όλο και κάποιο προβληματάκι θα υπάρξει, κάποια καθυστέρηση ή κάποια αναβολή, ξέρετε τώρα πως είναι με τα ταξίδια. Ένα άλλο που χρειάζεται να προσέξετε όσο θα κάτσει ανάδρομος, είναι να μην ξεκινήσετε να μαθαίνετε μία ξένη γλώσσα ή γενικότερα μία νέα γνώση. Όχι ότι απαγορεύεται, απλώς το πιο πιθανόν είναι να μην το ολοκληρώσετε. Σημειώστε πως ούτε με τα δικαστήρια είναι καλό να εμπλακείτε αυτήν την περίοδο που θα είναι ανάδρομος. Για τέλος να σας πω πως, αν έχετε ανθρώπους στο περιβάλλον σας σε πολύ μεγάλη ηλικία ή που δεν είναι καλά στην υγεία τους, να τους πάρετε την πιο μεγάλη αγκαλιά και να τους δώσετε το πιο ζεστό φιλί.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, δεν ξέρω από πού να σας ξεκινήσω, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η νέα Σελήνη-έκλειψη για εσάς γίνεται στον πιο σημαντικό τομέα για έναν Ζυγό, αυτόν των σχέσεων και συνεργασιών. Πρακτικά λοιπόν, και καθόλου ευχάριστα, θα πρέπει να σας πω ότι υπάρχει περίπτωση να επέλθει η λήξη σε μία σχέση ή συνεργασία. Εννοείται παιδιά πως πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να γίνει αυτό, δεν πρόκειται να χωρίσει ένα ζευγάρι το οποίο είναι στα καλύτερά του. Ούτε να τελειώσει μία επαγγελματική συνεργασία που όλα κυλάνε μέλι-γάλα. Θα τελειώσουν καταστάσεις και συνεργασίες οι οποίες δεν έχουν κανένα μέλλον. Θα χρειαστεί να εμπιστευτείτε το σύμπαν και να αφήσετε να σας πάρει αυτό που δε χρειάζεστε. Αυτό έχουν σα σκοπό οι εκλείψεις, μας παίρνουν το περιττό για να γίνει χώρος να έρθει το καλύτερο και το πιο χρήσιμο για εμάς. Οπότε, αγαπημένοι, ακόμα και να χωρίσετε, κλάψτε λίγο αλλά μη γίνουμε και Βασιλάκης Καΐλας. Κρατήστε σαν τίτλο, λοιπόν, για την έκλειψη το «ό,τι δε θέλω, ας μου το πάρει». Για να σας τελειώσω και με αυτό το κομμάτι, ενημερώνω ότι θα επηρεάσει περισσότερο τους Ζυγούς που είναι γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο την 28 και 29 μοίρα. Α, ωραία, μόλις το έγραψα θυμήθηκα ότι έχω ωροσκόπο στην 28 του Ζυγού, καλά θα πάει κι αυτό. Πάμε να σας πω και δυο λόγια για τον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος θα σας επηρεάσει στον τομέα χρήματα που δεν είναι δικά σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως εκείνη την περίοδο καλό θα ήταν να μην κάνετε αίτηση για κάποιο δάνειο, διότι δε θα μπορέσετε να το αποπληρώσετε. Γενικότερα, καλό θα ήταν να μη δανειστείτε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρυψίνοι μου, η νέα Σελήνη-έκλειψη για εσάς γίνεται στον έκτο σας Οίκο, τι δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, αφού σας είπα ρε παιδιά, μάθετε λίγο αστρολογία να γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα, τίποτα, όλα στο πιάτο τα περιμένετε. Τέλος πάντων, θα σας πω εγώ. Να περιμένετε αυτήν την περίοδο να κάνετε κάποιες αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες. Πηγαίνατε, δηλαδή, από μία διαδρομή στη δουλειά σας, τώρα θα πάρετε μία άλλη διαδρομή. Πηγαίνατε γυμναστήριο, τώρα θα σταματήσετε ή το αντίθετο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να κάνει ο καθένας σας στην καθημερινότητά του, πάντως ό,τι κάνατε θα το αλλάξετε. Ένα άλλο που θα σας φέρει αυτή η νέα Σελήνη-έκλειψη είναι πάρα πολλή δουλειά. Ένα άλλο που χρειάζεται να σας πω, είναι πως κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες εξετάσεις. Πηγαίνετε μόνοι σας, για να μη βρεθείτε εξαπίνης και τρέχετε και δεν προλαβαίνετε αργότερα. Κάτι άλλο που σκέφτομαι ότι μπορεί να σας συμβεί είναι να αποκτήσετε ένα κατοικίδιο. Γενικότερα να θυμάστε ότι οι εκλείψεις μας παίρνουν κάτι που δε χρειαζόμαστε, για να έρθει κάτι άλλο πιο χρήσιμο. Αν είστε κρεατοφάγοι μπορεί να γίνετε χορτοφάγοι ή το αντίθετο, όλα επιτρέπονται. Πάμε τώρα και στον ανάδρομο Ερμή, ο οποίος αυτό που θα σας φέρει πίσω είναι κάποιον πρώην. Ξέρω πολύ καλά πως όταν χωρίζετε οι Σκορπιοί, είναι σα να έχει πεθάνει ο πρώην σύντροφός σας - ούτε που τον ξαναναφέρετε μετά. Ένα παράδειγμα θα σας πω προσωπικό, τα είχα με έναν Σκορπιό, χωρίσαμε και βρεθήκαμε τυχαία μετά από δύο χρόνια. Η ατάκα του ήταν «νιώθω ότι είδα έναν φίλο μου που είχε πεθάνει». Τι να πει κανείς μετά από αυτό, απλώς σας το είπα για να καταλάβετε πώς βλέπουν τον χωρισμό οι Σκορπιοί. Η αναδρομή αυτή, λατρεμένοι μου, συμβαίνει για να επαναξιολογήσετε τέτοιες καταστάσεις, όχι να είστε ξανά μαζί με τον πρώην, απλώς να αφουγκραστείτε αυτό που θέλει να σας πει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, νέα Σελήνη-έκλειψη γίνεται και πώς τα καταφέρατε και θα μου βγείτε αλώβητοι, ένας Θεός ξέρει! Είπαμε, έχετε καταπιεί το χάπι της ευτυχίας και δε σας πιάνει τίποτα. Πάμε να δούμε τα αστρολογικά μας, και να σας ενημερώσω ότι το επόμενο διάστημα θα σας έρθει πολύ έντονα η επιθυμία για διασκέδαση και χαρά. Αν έχετε παιδιά, να περιμένετε να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο μαζί τους αυτό το διάστημα. Αν έχετε ένα χόμπι που το έχετε αμελήσει το τελευταίο διάστημα, τώρα θα αλλάξει αυτό. Για τους καλλιτέχνες Τοξότες, είναι πολύ ωραία περίοδος να δημιουργήσετε ό,τι εσείς επιθυμείτε. Αν δεν είστε καλλιτέχνης, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να δημιουργήσετε κάτι, να ξέρετε ότι επιτρέπεται και δεν απαγορεύεται. Όπως καταλάβατε, μοναδικοί Τοξότες μου, είστε από τους πιο τυχερούς αυτής της έκλειψης. Ένα τελευταίο θα σας πω για αυτό, και είναι ότι υπάρχει η περίπτωση αυτό το διάστημα να θελήσετε να ερωτοτροπήσετε λίγο παραπάνω. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι οι περισσότεροι από εσάς θα το πνίξετε το κουνέλι. Πάμε τώρα και στον Ερμή που ετοιμάζεται να αναδρομήσει στις 22 του μήνα. Αυτό που θα σας φέρει είναι την επαναξιολόγηση των καθημερινών σας συνηθειών. Τί σημαίνει αυτό; Για παράδειγμα, μπορεί να πηγαίνετε γυμναστήριο, ε, τώρα με τον ανάδρομο θα κάτσετε και θα σκεφτείτε αν σας βολεύει αυτή η συνήθεια ή όχι. Κάτι άλλο που μπορεί να αναθεωρήσετε είναι οι δουλειές του σπιτιού, να ξεκινήσετε δηλαδή να τις κάνετε με άλλον τρόπο, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά κάτι θα βρείτε. Επίσης, μπορεί να επαναξιολογήσετε τη διατροφή σας, να δείτε τελικά ότι ο τρόπος που ακολουθούσατε δε σας βολεύει. Γενικότερα, ό,τι κάνει ο καθένας σας σε καθημερινή βάση, θα περάσει από μία αναθεώρηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, είστε και εσείς από τα παρορμητικά ζώδια που επηρεάζεστε περισσότερο από τη Νέα Σελήνη-έκλειψη, κατά κύριο λόγο οι γεννημένοι τις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Ο τομέας που θα επηρεαστείτε, αλλά και θα δείτε τις περισσότερες αλλαγές, είναι αυτός του σπιτιού και της οικογένειας. Κάτι συμβαίνει με το σπίτι σας και πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές. Μετακόμιση, ανακαίνιση, αλλαγή διακόσμησης, μεταφορά επαγγελματικής έδρας, είναι κάποια από αυτά που θα σας απασχολήσουν. Ένα άλλο θέμα που μπορεί να σας απασχολήσει αρκετά, είναι οι γονείς σας. Στον περισσότερο κόσμο, το θέμα σπίτι και οικογένεια είναι ένα και το αυτό, εκτός από τους εργένηδες. Αν δεν είστε λοιπόν σε διαδικασία να κάνετε όλα τα προηγούμενα, τότε το πιο πιθανόν είναι να ασχοληθείτε με τους γονείς σας. Όταν έχουμε έκλειψη, συνήθως μας γίνονται εκκαθαριστικά πράγματα. Δηλαδή πρέπει να τελειώσει μία παλαιότερη κατάσταση για να επέλθει η καινούργια που θα είναι και καλύτερη. Αν είχατε τίποτα σκέψεις, λοιπόν, για να αλλάξετε το σπίτι ή ο ιδιοκτήτης του σπιτιού σας σας έλεγε ότι μπορεί να μετακομίσετε, τότε να περιμένετε αυτήν την περίοδο να σας συμβεί. Καθόλου μη σκάτε, γιατί το επόμενο σπίτι που θα δείτε θα είναι και πολύ καλύτερο. Αυτά παιδιά για τη νέα Σελήνη-έκλειψη και να σας πω δυο λόγια για τον Ερμή που πρόκειται να αναδρομήσει στον τομέα της χαράς και της διασκέδασης. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να σας επιστρέψει κάποιο φλερτ που είχατε παλιότερα. Δε λέω σχέση ή κάποιος σοβαρός δεσμός, λέω ότι θα επιστρέψει ένα άτομο το οποίο είχατε φλερτάρει για ένα διάστημα. Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί με την αναδρομή του Ερμή, είναι να σας έρθει η επιθυμία να πιάσετε κάποιο χόμπι που είχατε αφήσει παλαιότερα. Καμμία ελπίδα δεν υπάρχει ούτε εκεί, γιατί να ξέρετε ότι ούτε αυτήν τη φορά θα επέλθει κάποια ολοκλήρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, πάμε ευθύς αμέσως να σας πω τη νέα Σελήνη-έκλειψη που για εσάς γίνεται στον τομέα όπου εξετάζουμε τις καθημερινές μετακινήσεις, τα αδέλφια μας, την επικοινωνία μας, αλλά και το μεταφορικό μας όχημα. Όταν συμβαίνει μία έκλειψη, κάτι πρέπει να μας λείψει για να έρθει κάτι άλλο, καλύτερο, στη θέση του. Πρακτικά, λοιπόν, κάτι από όλα αυτά που ανέφερα θα σας τελειώσει. Μπορεί το αμάξι ή το μηχανάκι να πάθει κάποια βλάβη, να μη φτιάχνεται και να αναγκαστείτε να αγοράσετε καινούργιο. Το ίδιο ακριβώς μπορεί να συμβεί και με το κινητό ή με τον υπολογιστή σας. Άλλα πράγματα που μπορεί να συμβούν με αυτήν τη νέα Σελήνη είναι το μυαλό σας να πάρει φωτιά και να αρχίσετε να κατεβάζετε συνεχώς ιδέες για το οτιδήποτε. Ένα άλλο που σκέφτομαι ότι μπορεί να σας συμβεί είναι να σκέφτεστε συνεχώς ταξίδια και διακοπές. Είστε και εσείς από τους τυχερούς που δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από αυτήν την έκλειψη - έρχεται κι άλλη τον Μάιο, μην ανησυχείτε, εκεί θα την ακούσετε καλύτερα. Να σας πω και δυο λόγια για τον Ερμή που πρόκειται να γυρίσει ανάδρομος στις 22 του μήνα. Σας ενημερώνω από τώρα πως, οτιδήποτε θέλετε να κάνετε που έχει σχέση με το σπίτι ως ακίνητο, αλλά και με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, καλό θα ήταν να το κάνετε τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Όταν γυρίσει ανάδρομος τα αποτελέσματα θα είναι αμφίβολα, ίσως και ακατόρθωτα. Για παράδειγμα, μη μετακομίσετε με ανάδρομο Ερμή, γιατί δε σας βλέπω να κάθεστε μες στο σπίτι. Μην κάνετε καμμία κουβέντα με τον οικογενειακό σας κλοιό, διότι ό,τι κι αν πείτε δεν πρόκειται να ισχύσει. Ένα άλλο που χρειάζεται να σας πω, είναι να μη διανοηθείτε να υπογράψετε τίποτα συμβόλαια, γιατί μόνο μπλεγμένοι θα βρεθείτε. Αυτά είχα να σας πω καλή εβδομάδα να έχετε!

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, η νέα Σελήνη-έκλειψη για εσάς έχει οικονομικό χαρακτήρα. Κατά κύριο λόγο θα επηρεαστεί το πορτοφόλι σας. Ευχάριστο δεν είναι αυτό που θα πω, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει περίπτωση να χάσετε κάποια χρήματα. Μπορεί και κυριολεκτικά στον δρόμο, μπορεί όμως και να θελήσετε να κάνετε κάποια επένδυση ή γενικότερα να ξοδέψετε κάπου τα χρήματά σας και στο τέλος να το μετανιώσετε. Δε χρειάζεται να τρομάζετε σε αυτό το άκουσμα, διότι η έκλειψη μας παίρνει αυτό που δε χρειαζόμαστε με σκοπό να γίνει χώρος για να έρθει το καινούργιο. Οπότε καταλαβαίνετε πως, ό,τι κι αν συμβεί, θα είναι για καλό. Είναι μία περίοδος που θα δώσετε πολύ μεγάλη σημασία στις αξίες, όχι μόνο χρηματικές, αλλά και ηθικές. Θα αρχίσετε να έχετε σκέψεις για το αν αυτά που βγάζετε από το επάγγελμά σας είναι αρκετά ή όχι. Επίσης, θα σας έρθει η όρεξη να αγοράσετε αντικείμενα τα οποία δε σηκώνει με τίποτα η τσέπη σας. Ένα ακόμα θα σας συμβεί και αυτό είναι ότι θα θέλετε να αποκτήσετε μεγαλύτερη περιουσία, μέσα από την καρδιά μου σας το εύχομαι Ψαράκια μου, ό,τι καλύτερο. Πάμε να δούμε τώρα και τον ανάδρομο Ερμή που νομίζω πως θα σας δυσκολέψει περισσότερο από όλους. Γίνεται στον τομέα επικοινωνία και μεταφορές. Πρακτικά, λοιπόν, σημαίνει πως αν είναι να χαλάσει το αμάξι ή το κινητό σας θα συμβεί όσο θα κάτσει ανάδρομος ο Ερμής. Αν δεν σας επείγει να το φτιάξετε θα σας πρότεινα να περιμένετε να τελειώσει η αναδρομή του, γιατί υπάρχει περίπτωση να φτιάξει από μόνο του. Να ξέρετε πως έτσι γίνεται με τον ανάδρομο, τα καλά χαλάνε και τα χαλασμένα φτιάχνουν από μόνα τους. Πολύ σημαντικό με αυτήν την αναδρομή, είναι να μην αγοράσετε ούτε μεταφορικό όχημα, αλλά ούτε και κάποια ηλεκτρονική συσκευή αυτήν την περίοδο, γιατί το πιο πιθανόν είναι να σας βγει ελαττωματική. Κάτι άλλο θέλω να σας πω και αυτό είναι από προσωπικό παράδειγμα, μην προσπαθήσετε να βάλετε τηλέφωνο ή ίντερνετ στο σπίτι σας αυτήν την περίοδο διότι ένα τρίμηνο θα το περιμένετε μες στο νερό. Κρατήστε και στην άκρη του μυαλού σας ότι, όσο θα είναι ανάδρομος, δεν πρέπει να υπογράψετε τίποτα.

Αυτά είχα να σας πω για αυτήν την εβδομάδα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη.