ΝΕΑ

Taylor Swift - Joe Alwyn: Χωρισμός για το ζευγάρι μετά από 6 χρόνια σχέσης;

Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn χώρισαν σύμφωνα με πηγές από το ET το Σάββατο (8 Απριλίου). Σύμφωνα με το ET, μια πηγή είπε ότι ο χωρισμός ήταν φιλικός και «δεν ήταν δραματικός». «Η σχέση είχε μόλις προχωρήσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο [Alwyn] δεν έχει εμφανιστεί σε καμία εκπομπή», φέρεται να σημείωσε η πηγή. Το Billboard απευθύνθηκε στους εκπροσώπους των Swift και Alwyn για σχολιασμό, αλλά δεν έλαβε καμία απάντηση.

Η Σουίφτ άρχισε να βγαίνει με τον Άλγουιν, τον ηθοποιό που εμφανίστηκε σε μια σειρά από κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ, όπως το The Favorite του 2018 και το Conversations With Friends του 2022, το 2016. Έμειναν ως επί το πλείστον σιωπηλοί με το κοινό σχετικά με τη σχέση τους τα τελευταία έξι χρόνια. «Γνωρίζω ότι οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν για αυτή την πλευρά των πραγμάτων», είπε ο Alwyn για τη σχέση με τη Swift στη βρετανική Vogue το 2018. «Νομίζω ότι ήμασταν με επιτυχία πολύ ιδιωτικοί και αυτό έχει πλέον βυθιστεί στους ανθρώπους». Και πρόσθεσε, «Αλλά προτιμώ πραγματικά να μιλάω για δουλειά». «Έμαθα ότι αν το κάνω, οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι θέμα συζήτησης και η σχέση μας δεν είναι θέμα συζήτησης», είπε ο Swift στην Guardian το 2019 σχετικά με την απόφασή τους να είναι διακριτικοί σχετικά με τη σχέση τους. «Αν εσύ κι εγώ πίναμε ένα ποτήρι κρασί αυτή τη στιγμή, θα το συζητούσαμε – αλλά απλώς βγαίνει στον κόσμο. Εκεί είναι τα όρια, και εκεί η ζωή μου έγινε διαχειρίσιμη. Θέλω πραγματικά να το νιώθω διαχειρίσιμο».

Η Taylor Swift και ο Joe Alwyn

Ο Alwyn κέρδισε το πρώτο του Grammy το 2021 ως συμπαραγωγός του άλμπουμ της χρονιάς της Swift, Folklore (μαζί με τους Swift, Jack Antonoff και Aaron Dessner). Με το ψευδώνυμο William Bowery, ο Alwyn συνεργάστηκε στενά με την σταρ, γράφοντας από κοινού το ντουέτο του Bon Iver "Exile" και το τραγούδι "Betty". Στη συνέχεια του Evermore της Swift, ο Alwyn συνέγραψε τα "Champagne Problems", το "Coney Island" με τη βοήθεια των The National και το "Evermore", μια δεύτερη συνεργασία του Justin Vernon. Και στην πιο πρόσφατη κυκλοφορία του Swift, Midnights, συνέβαλε στο "Sweet Nothing".