ΝΕΑ

Emma Watson: Αυτή είναι η πιο αμήχανη στιγμή της από τα γυρίσματα του "Harry Potter"

Η τελευταία δήλωση της Emma Watson σχετικά με την πιο άβολη στιγμή της στα γυρίσματα του "Harry Potter", ίσως δεν αρέσουν στον συμπρωταγωνιστή της, Rupert Grint. Η ηθοποιός, πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την σκηνή που ένιωθε πως δεν μπορούσε να γυρίσει στην τελευταία ταινία, “Harry Potter and the Deathly Hallows: Μέρος 2”.

Φυσικά, όπως μπορούμε να καταλάβουμε, η ηθοποιός που υποδήθηκε την Hermione Granger, αναφέρεται στην σκηνή που ο χαρακτήρας της ανταλλάσει ένα παθιασμένο φιλό με τον χαρακτήρα του Grint, Ron Wesley.

Όπως είπε η ίδια: “Κάναμε το φιλί πριν από δύο εβδομάδες και ήταν το πιο φρικτό πράγμα που χρειάστηκε ποτέ να κάνω. Όχι επειδή ο Rupert δεν είναι υπέροχος και υπάρχουν εκατομμύρια κορίτσια εκεί έξω που πιθανώς θα έκοβαν το αριστερό τους χέρι για να τον φιλήσουν, αλλά απλώς το ένιωσα σαν αιμομιξία. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω.”

“Το καλό με τα φιλιά είναι ότι κλείνεις τα μάτια σου, οπότε ήταν ωραία όταν τον φιλούσα, επειδή είχα τα μάτια μου κλειστά. Έτσι δεν μπορούσα να σκεφτώ το γεγονός ότι ήταν αυτός. Το χειρότερο είναι όταν έπρεπε να ανοίξουμε τα μάτια μας και να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον, και τότε δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε", συνέχισε.

Ο Daniel Radcliffe, φυσικά, δεν μπορούσε να λείπει από τα γυρίσματα με τον ίδιο να δηλώνει: “Δεν το έκανα καλύτερο, γιατί φερόμουν απλά σαν ένας μ@#$ας γι’ αυτό και είπα: Θα έρθω στο πλατό και θα σας δω να φιλιέστε. Λυπάμαι γι’ αυτό, παιδιά“.

Μπορεί στα γυρίσματα η ηθοποιός να "υπέφερε", ωστόσο οι υπόλοιποι φαίνεται να το διασκέδασαν.