ΝΕΑ

One Direction: Πιθανή επανένωση για το φινάλε του "Late Late Show" με τον James Corden;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η ανακοίνωση του φινάλε του "Late Late Show" με τον James Corden επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους θαυμαστές της εκπομπής και οχι μόνο. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο James Corden ετοιμάζει την μεγάλη επιστροφή των One Direction έστω για μια ημέρα.

Στην ανακοίνωση που έκανε ο παρουσιαστής στο Instagram αποκάλυψε μερικούς μόνο από τους διάσημους φίλους του που θα του κάνουν παρέα στις τελευταίες εκπομπές του "Late Late Show". Αυτό, όμως, που τράβηξε το ενδιαφέρον των θαυμαστών είναι πως έγραψε πως στο φινάλε θα δούμε κάτι ιδιαίτερο, ένα επεισόδιο "Take A Break". Κάτι που να θυμήσουμε είχαν πεί οι One Direction πριν χωρίσουν το 2016.

Είναι γνωστό πως ο Corden έχει αδυναμία στο διάσημο συγκρότημα, ενώ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να τους απαγάγει για μια μόνο εκπομπή.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις των μελών των 1D, μπορεί κάποιος να υποψιαστεί πως οι φήμες δεν είναι τυχαίες. Τι τελευταίες μέρες, ο Louis Tomlinson ακύρωσε την περιοδία του στην Ασία, ο Harry Styles με τον Zayn Malik βρίσκονται στην ίδια περιοχή στην Αμερική και ο Liam Payne έχει δηλώσει πως του λείπουν οι One Direction.

Έχουμε high expectations για μια πιθανή επανένωση έστω για ένα επεισόδιο.