ΝΕΑ

Δείτε την Kelly Clarkson να ερμηνεύει το "A Case of You" της Joni Mitchell

Η Kelly Clarkson ξεκίνησε το επεισόδιο της Τετάρτης (5 Απριλίου) του talk show της με το "A Case of You" της Joni Mitchell. Συνοδευόμενη από ένα μοναχικό νταούλι των Αππαλαχίων, όπως και η αρχική ηχογράφηση, η νικήτρια του American Idol ερμήνευσε την ιστορία που είπε για πρώτη φορά η Μίτσελ στο ορόσημο άλμπουμ της Blue του 1971.

Η μπαλάντα κυκλοφόρησε αρχικά ως το B-side του δεύτερου σινγκλ του Blue "California", το οποίο απέτυχε να μπει στο Billboard Hot 100 μετά τη μέτρια επιτυχία του single "Carey". Η Μίτσελ αργότερα ηχογράφησε ξανά το "A Case of You" για το νέο άλμπουμ της το 1974 Miles of Aisles και μια άλλη εκδοχή του τραγουδιού επανεμφανίστηκε επίσης στο πλήρες ορχηστρικό της Both Sides Now το 2000.

Άλλα κομμάτια που έχει επιλέξει η Clarkson για το Kellyoke πρόσφατα περιλαμβάνουν τη διασκευή του Lenny Kravitz για το "American Woman", το "abcdefu" του GAYLE που ήταν υποψήφιος για Grammy. Εν τω μεταξύ, η παρουσιάστρια του talk show ετοιμάζει επίσης την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Chemistry, του πρώτου της νέου άλμπουμ με πρωτότυπη, μη γιορτινή μουσική από το Meaning of Life του 2017. Το βασικό σινγκλ του «Mine» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Απριλίου μέσω της Atlantic Records.