ΝΕΑ

Ένα μεγάλο σινε-πάρτι με την υπογραφή του Robbie Williams καταλαμβάνει την Regent Street του Λονδίνου

Τα γυρίσματα για την εμπνευσμένη βιογραφική ταινία "Better Man" του Robbie Williams, συνεχίστηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με αστέρια να χορεύουν στους δρόμους του Λονδίνου ντυμένοι με μπλε κοστούμια. Το Cast της ταινίας κατέλαβε πρόσφατα την Regent Street και μας πρόσφερε μια γεμάτη ενέργεια χορευτική σκηνή. Ο Jonno Davies, ο οποίος υποδύεται τον νεαρό Robbie, φόρεσε ένα καφέ CGI κοστούμι για τις λήψεις. Προηγουμένως είχε αποκαλυφθεί ότι η ταινία θα ακολουθήσει μια «φανταστική» προσέγγιση στην απεικόνιση της καριέρας του Robbie όπου θα εμφανιστεί με CGI σε ορισμένες σκηνές.

 Jonno Davies plays young Robbie Williams in the film, wearing a special CGI suit

Σε σκηνοθεσία του Michael Gracey του Greatest Showman, στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει ο ίδιος ο Robbie. Ωστόσο, ο τραγουδιστής του Let Me Entertain You δεν εθεάθη στα γυρίσματα της Regent Street. Τα υπόλοιπα μέλη του καστ είναι ο Jake Simmance ως Gary Barlow, ο Liam Head ως Mark Owen, ο Jesse Hyde ως Howard Donald και ο Chase Vollenweider ως Jason Orange.

featuring a young Take That will see various faces and outfits placed on Robbie

Αργότερα στη σκηνή, οι ηθοποιοί άλλαξαν ρούχα, φορώντας μια σειρά εμφανίσεων από ένα έντονο κίτρινο γιλέκο μέχρι ένα μαύρο τζιν με ζώνη με καρφιά. Ο Ρόμπι ομολόγησε τον Ιανουάριο ότι είναι νευρικός που «είναι ξανά στο στόχαστρο» και υποστήριξε ότι είναι μια «πολύ ευάλωτη στιγμή» για να βρεθείς στο προσκήνιο. Μιλώντας στο podcast του Robbie Williams Rewind, ο τραγουδιστής είπε για τις επερχόμενες κυκλοφορίες: «Είμαι συγκινημένος και νευρικός. Δεν είμαι νευρικός που δεν είναι καθόλου καλό γιατί αυτό που έχω δει με έχει συνεπάρει. «Αυτό για το οποίο είμαι νευρικός είναι να βρεθώ ξανά στο στόχαστρο επειδή η ταινία βγαίνει στο Netflix.»

Jonno - who starred in the Amazon series Hunters

Ο Robbie θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Better Man, η οποία καλύπτει την απίστευτη άνοδο στη φήμη του από το boy band μέχρι τον σούπερ σταρ που όλοι γνωρίζουμε. Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Μάιο του 2022 και κατηγοριοποιείται ως «μουσική φαντασία» - η οποία γυρίζεται στη Μελβούρνη από τον Αυστραλό σκηνοθέτη Michael Gracey, ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία «The Greatest Showman». Ο Βρετανός ηθοποιός Jonno Davies, γνωστός για τη σειρά του Amazon Prime Hunters, θα υποδυθεί τον Robbie ως νεότερος άνδρας. Άλλα μέλη του καστ περιλαμβάνουν τους Αυστραλούς ηθοποιούς Kate Mulvany (The Great Gatsby), Damon Herriman (Mr InBetween) και τον σκηνοθέτη-ηθοποιό Anthony Hayes.