ΝΕΑ

Ο Drake ρίχνει τα βέλη του κατά του Kanye West

Μπορεί ο Drake να ήταν στο Dreamville Festival με τον J. Cole το Σαββατοκύριακο, αλλά γνωστός ραπερ έκανε πολλά πρωτοσέλιδα για ένα τραγούδι που δεν ερμήνευσε αλλά μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα. Την Παρασκευή, ο σούπερ σταρ ράπερ έκανε προεπισκόπηση ενός νέου κομματιού με τίτλο "Rescue Me" κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του The Fry Yiy Show του Sound 42 στο ραδιόφωνο SiriusXM. Το τραγούδι δείχνει την Kim Kardashian συζητά το διαζύγιό της με τον Ye (πρώην γνωστό ως Kanye West) κατά τη διάρκεια του φινάλε της σειράς του E!'s Keeping Up With the Kardashians. «Δεν έφτασα τόσο μακριά, απλώς για να έρθω τόσο μακριά και να μην είμαι χαρούμενη. Να το θυμάσαι αυτό», λέει στη μητέρα της Kris Jenner στο ηχητικό. Την περασμένη εβδομάδα, ο παραγωγός BNYX μοιράστηκε ένα κλιπ από το Instagram Story του Drake με το "Rescue Me" που παίζει ένας DJ. «Θυμάμαι όταν συνήθιζα να προσθέτω τις ακαπέλες του Drake στους ρυθμούς μου για να δω αν ήταν σκληροί. Τώρα κοίτα», έγραψε.

Τον Αύγουστο του 2021, ο Ντρέικ αναζωπύρωσε τη διαμάχη τους διώχνοντας τον Ye στον στίχο του «Betrayal» του Trippie Redd. Στη συνέχεια, ο ράπερ του Donda διέρρευσε τη διεύθυνση κατοικίας του αφεντικού του OVO στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο Certified Lover Boy MC ανταπέδωσε πυροβολώντας τον στο τραγούδι του "7am on Bridle Path" και αργότερα διέρρευσε την ακυκλοφόρητη τότε συνεργασία "Life of the Party" μεταξύ Ye και André 3000 στο SiriusXM, πριν το κομμάτι βρεθεί τελικά στη λίστα κομματιών για την πολυτελή έκδοση του Donda. Οι δυο τους έμοιαζαν να έχουν βάλει τέλος στην διαμάχη τους , όταν συγκεντρώθηκαν για να εμφανιστούν στη συναυλία «Free Larry Hoover» στο Κολοσσαίο του Λος Άντζελες, την οποία οργάνωσε ο J. Prince.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Ye παρακάλεσε την πρώην σύζυγό του Kardashian να «τρέξει αμέσως πίσω σε μένα» ενώ ερμήνευε το «Runaway» από το άλμπουμ του 2010 My Beautiful Dark Twisted Fantasy. Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2022 και λιγότερο από δύο μήνες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, παντρεύτηκε ξανά την επικεφαλή των Yeezy, Bianca Censori.