ΝΕΑ

Η Ariana Grande ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα του Wicked έχουν ολοκληρωθεί

Οι Wicked fans είναι ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στο να δουν την Ariana Grande ως Glinda the Good Witch στην επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του εμβληματικού μιούζικαλ, καθώς η τραγουδίστρια των «Positions» πήγε στο Instagram τη Δευτέρα (3 Απριλίου) για να μοιραστεί ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

«Απολαμβάνοντας κάθε χιλιοστό του δευτερολέπτου που απομένει με τη Γκαλίντα μου (αν και θα είναι μαζί μου αμετάκλητα, για πάντα). μου δείχνει τόσα πολλά νέα πράγματα κάθε μέρα», έγραψε η Grande δίπλα σε μια φωτογραφία της να στέκεται κάτω από ένα ουράνιο τόξο. «Είμαι τόσο ευγνώμων, δεν ξέρω τι να κάνω ή να πω… να βρίσκομαι εδώ στο Οζ, όπου κάθε μέρα αλλάζει η ζωή… να νιώθω, να μαθαίνω και να μεγαλώνω τόσο πολύ με τόσο αφοπλιστική ταχύτητα… να νιώθω τόση αγάπη γύρω μου, να ξεκινάω κάθε μέρα πριν ανατείλει ο ήλιος και να τελειώνω αφού δύει… να κρατάω τα όμορφα, πράσινα χέρια της αδερφής μου/της αδερφής μου Cynthia [Erivo] κάθε μέρα… για να εργάζομαι με την πιο ασφαλή, πιο όμορφη και αγαπημένη , οι μεγαλύτεροι-ακόμα-πιο οικείοι/μικροσκοπικοί χώροι… να με καθοδηγεί ο πιο στοχαστικός, λαμπρός, συμπονετικός και πιο ζεστός σκηνοθέτης σε αυτόν τον πλανήτη, ο άλλος καλύτερος φίλος μου Οζιάν ποτέ ο Jon… να μεταμορφώνει και να θεραπεύει κομμάτια του εαυτού μου ποτέ δεν ήξερα ότι χρειαζόταν. ή ίσως έκανε». «Ελπίζω να μην είναι όλο αυτό ένα όνειρο γιατί όσο παρούσα και αν προσπαθώ να είμαι, σίγουρα θα νιώθω σαν ένα τέτοιο», ολοκλήρωσε το ποιητικά γραμμένο, μακροσκελές μήνυμά της. «Χαίρομαι στα μισά του δρόμου σε αυτό το πιο όμορφο πλήρωμα. τους συναδέλφους μου Οζιάν. η καρδιά μου θα μείνει κολλημένη εδώ για πάντα».

Η συμπρωταγωνίστρια της Grande, Erivo, η οποία πρόκειται να υποδυθεί την Elphaba την κακιά μάγισσα της Δύσης, μοιράστηκε τις σκέψεις της στην ενότητα σχολίων, γράφοντας: «Γλυκιά μου αδερφή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, αυτή η φορά ήταν τόσο μεταμορφωτική που δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα μέσα της!! Περισσότερες όμορφες μέρες στο Οζ έρχονται, και περισσότερες στη ζωή μας!!! Κόλλησε μαζί μου!» Η ταινία αρχικά επρόκειτο να βγει στους κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων του επόμενου έτους (25 Δεκεμβρίου 2024). Αλλά στο πνεύμα των ευχαριστιών, το Wicked Part 1 πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει την επόμενη Ημέρα των Ευχαριστιών (27 Νοεμβρίου 2024), σύμφωνα με τον Chu, ο οποίος μοιράστηκε με ενθουσιασμό τα νέα πρόσφατα μέσω Instagram. Έγραψε ότι ο ίδιος και η ομάδα του «βρίσκονταν βαθιά στο να γυρίσουν το WICKED εδώ στο Λονδίνο» πριν ανακοινώσει επίσημα τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας. «Φέρτε την οικογένεια, φέρτε τους φίλους σας… θα είναι μια βόλτα!!! εκτιμώ όλη την υποστήριξή σας μέσα από αυτή τη μακρά διαδικασία παραγωγής. Το να γυρίσεις δύο ταινίες ταυτόχρονα δεν είναι μικρό κατόρθωμα».