ΝΕΑ

Η Billie Eilish γιορτάζει τα γενέθλια της μητέρας της, Maggie Baird!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από τη σχέση της Billie Eilish και της μαμάς της, Maggie Baird. Η σούπερ σταρ του «Bad Guy» μπήκε στα Instagram Stories της την Τετάρτη (29 Μαρτίου) για να γιορτάσει τα 64α γενέθλια της μητέρας της με μια γλυκιά ανάρτηση. «Χρόνια πολλά μαμά», έγραψε η Eilish σε μια φωτογραφία της Baird που χαμογελά στην κάμερα ενώ έπαιζε μπάντμιντον σε έναν κήπο. «Κάνεις τον κόσμο να γυρίσει. Σου είπα χθες ότι όταν σκέφτομαι πόσο σε αγαπώ, θέλω να κλάψω και να κάνω εμετό. @maggiembaird σε αγαπώ τόσο πολύ [emojis με ροζ καρδιά]."

«Δουλεύει απίστευτα σκληρά», είπε προηγουμένως η 21χρονη νικήτρια πολλών Grammy στο People. «Είναι τόσο ανιδιοτελής και νοιάζεται τόσο πολύ για τους ανθρώπους και τον κόσμο με τρόπο που δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε καν να πιστέψετε ότι είναι δυνατό».

Billie and mom

Μαζί, η Eilish και η Baird δημιούργησαν το "Overheated", ένα επιπλέον στοιχείο με δραστηριότητες εστιασμένες στο κλίμα, όπως ανταλλαγές ρούχων, προβολές ντοκιμαντέρ και συνομιλίες για βιγκανισμό ως μέρος μιας προσπάθειας επικοινωνίας ζητημάτων που σχετίζονται με τη βιώσιμη μόδα και ενθάρρυνσης των θαυμαστών να συμμετάσχουν. Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τη φιλανθρωπική οργάνωση της Baird, Support + Feed, η οποία αντιμετωπίζει την επισιτιστική ανασφάλεια και την κλιματική κρίση με φυτικά τρόφιμα.