ΝΕΑ

Ο Paul McCartney αποκάλυψε ακυκλοφόρητες φωτογραφίες των Beatles!

Νέες φωτογραφίες των Beatles από τον Paul McCartney, τραβηγμένες στο απόγειο της «Beatlemania», αποκαλύφθηκαν στο National Portrait Gallery του Λονδίνου. Από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, στην επαναλειτουργία της γκαλερί θα δείτε 250 φωτογραφίες του μουσικού θρύλου και των συναδέλφων του σε περιοδεία από το 1963-64. Paul McCartney Photographs 1963-64: Eyes Of The Storm θα δείξει πώς έμοιαζε το «Beatlemania» από την κάμερα Pentax του μπασίστα και τραγουδιστή.

Paul McCartney

Ένα συνοδευτικό άλμπουμ φωτογραφιών, με τίτλο "1964: Eyes Of The Storm", θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιουνίου μέσω της Penguin Press. Μιλώντας στον πρόλογο του βιβλίου, ο ΜακΚάρτνεϊ είπε για την περίοδο: «Ένιωσα ότι εκατομμύρια μάτια στράφηκαν ξαφνικά πάνω μας, δημιουργώντας μια εικόνα που δεν θα ξεχάσω ποτέ για το υπόλοιπο της ζωής μου». Για την αγάπη του για τη φωτογραφία, πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα με ενδιέφερε η φωτογραφία, από τότε που ήμουν πολύ μικρός, όταν η οικογένειά μας είχε μια μικρή φωτογραφική μηχανή στη δεκαετία του 1950.

John Lennon

Σε άλλο σημείο, έχει ανακοινωθεί ένα νέο ντοκιμαντέρ του Paul McCartney που εξερευνά τη ζωή του μουσικού μετά τη διάλυση των Beatles.

Το "Man On The Run" πρόκειται να σκηνοθετηθεί από τον Μόργκαν Νέβιλ και θα βασιστεί σε «άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε ένα αρχείο με βίντεο και φωτογραφίες του Πωλ και της Λίντα που δεν έχετε δει ποτέ στο σπίτι, καθώς και σε νέες συνεντεύξεις», για να καταγράψει το χρονικό διάστημα μεταξύ της διάλυσης των Beatles και την άνοδο των Wings στη δεκαετία του '70.

George Beatles

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, το "Man On The Run" θα χρησιμεύσει ως «το οριστικό ντοκουμέντο της ανάδυσης του Paul από τη διάλυση της μεγαλύτερης μπάντας στον κόσμο και της θριαμβευτικής δημιουργίας του μιας δεύτερης δεκαετίας μουσικών ορόσημων - μια λαμπρή και παραγωγική εποχή». «Ως δια βίου εμμονή με όλα τα πράγματα που αφορούν τον ΜακΚάρτνεϊ, πάντα ένιωθα ότι η δεκαετία του 1970 ήταν το μεγάλο υποεξετασμένο μέρος της ιστορίας του», είπε ο Νέβιλ σε μια δήλωση. «Είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να εξερευνήσω και να επανεκτιμήσω αυτήν την κρίσιμη στιγμή στη ζωή και το έργο ενός μεγάλου καλλιτέχνη».