ΝΕΑ

Η πανσέληνος των σχέσεων και ένας γλυκομίλητος Ερμής!

Προβλέψεις από 3 έως και 9 Απριλίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Αυτήν την εβδομάδα, δύο είναι τα αστρολογικά φαινόμενα που θα μας απασχολήσουν κατά κύριο λόγο. Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 Απριλίου στον άξονα των ζωδίων Κριού – Ζυγού (το ένα είναι το ζώδιο του εγώ και το άλλο του εμείς, οπότε, όπως καταλαβαίνετε θα μας απασχολήσει όλους το θέμα σχέσεων αλλά και συνεργασιών) και το άλλο είναι η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που μπορεί να μας κάνει λίγο πιο πεισματάρηδες, λίγο πιο τα ζα μου αργά, αλλά και πιο γλυκομίλητους. Παραδοσιακά ο Ερμής είναι που βγάζει τους καλλίφωνους, τους γλυκόφωνους και, γενικά, τους ανθρώπους με ωραία φωνή. Μόλις κάνει αυτήν την αλλαγή ο Ερμάκος, θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα και όχι με τον καλύτερο τρόπο, κάτι που μπορεί να φέρει αποκαλύψεις σε προσωπικό, αλλά και κοινωνικό επίπεδο. Έχουμε και μία ακόμα συνάντηση, αυτήν της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, η οποία και είναι για καλό (μάλλον), αλλά θα επηρεάσει τρία ζώδια μόνο. Πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά τι θα φέρουν τα προηγούμενα στο κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Φυσικά, διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, η πανσέληνος ολοκληρώνεται στο ζώδιό σας, καθώς η νέα σελήνη είχε γίνει πάλι στο δικό σας - έτσι πάνε αυτά, θέλοντας και μη. Αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρώσετε έναν κύκλο, ο οποίος έχει να κάνει σίγουρα με τον εαυτό σας, αλλά και με κάποιον συνεργάτη ή σημαντικό άνθρωπο αυτήν την περίοδο στη ζωή σας. Μπορεί να είχατε γνωρίσει ας πούμε ένα άτομο, και τώρα να καταλήξετε αν θέλετε να είστε μαζί ή όχι. Επειδή όμως είναι πανσέληνος και ως γνωστόν σε κάθε πανσέληνο, τα νεύρα μας δεν είναι καλά και αυτό γιατί ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, να περιμένετε ότι κάποιες εντάσεις, μεταξύ εσάς και τ@ συντρόφου σας είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν. Άλλο ένα γεγονός που μπορεί να φέρει αυτή η πανσέληνος είναι πως αν είχατε ξεκινήσει κάτι για να προωθήσετε τον εαυτό σας ή κάποιο επαγγελματικό πλάνο, τότε και σε αυτό θα υπάρξει μία κάποιου είδους ολοκλήρωση. Ο Ερμής, τώρα, που μπαίνει στο ζώδιο του Ταύρου, αυτό που θα σας φέρει είναι ότι θα ασχοληθείτε με χρηματικές υποθέσεις και εμπόριο. Γενικότερα το μυαλό σας θα είναι στα οικονομικά σας. Επειδή με το που θα μπει στο πορτοφόλι σας, θα συναντηθεί με τον Πλούτωνα που είναι στον τομέα των φίλων, να περιμένετε ότι ένα οικονομικό νταραβέρι μπορεί να υπάρξει μεταξύ εσάς και των φίλων σας ή κάποια ομάδα που ανήκετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, θα σας ξεκινήσω με τον Ερμή που μπαίνει στο ζώδιό σας, σήμερα 3/4. Αυτό που θα σας φέρει είναι αυξημένη πνευματική εγρήγορση. Το μυαλό σας, δηλαδή, θα πάρει φωτιά, θα έχετε πολλές ιδέες για το οτιδήποτε. Φανταστείτε ότι ο θεός της επικοινωνίας, αλλά και των μεταφορικών μέσων, έχει κάτσει πάνω στο κεφάλι σας. Ε, δε γίνεται να σκέφτεστε κάτι άλλο από μετακινήσεις, ταξίδια και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Θα χρειαστεί να προσέξετε λίγο και το νευρικό σας σύστημα, γιατί από τη σκέψη μπορεί να το κάψετε το καρμπιρατέρ. Το επόμενο αστρολογικό φαινόμενο που θα σας επηρεάσει, είναι το ραντεβού της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Η Αφροδίτη για λίγες ημέρες ακόμα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα κάνει ένα εύκολο ραντεβού με τον θεό της θάλασσας. Από τη συγκεκριμένη συνάντηση μπορεί να σας δοθούν κάποιες ερωτικές, αλλά και οικονομικές ευκαιρίες που θα χρειαστεί να τις αρπάξετε με τη μία και θα σας έρθουν από τον τομέα των φίλων και ομάδων. Κάτι θα γίνει με τους προαναφερόμενους, κάτι καλό και θα είναι μόνο προς όφελός σας. Πάμε και στην πανσέληνο που θα σας φωτίσει και ολοκληρώσει θέματα καθημερινότητας, αλλά και ψυχολογίας. Αν είχατε ξεκινήσει κάποια διατροφή, αν είχατε σκεφτεί να πάτε γυμναστήριο ή ακόμα και αν είχατε σκεφτεί να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο, τώρα θα σας ολοκληρωθεί η σκέψη όλων αυτών. Το τι θα κάνετε τελικά, είναι δική σας απόφαση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, η πανσέληνος για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα της χαράς και της διασκέδασης. Αυτό σημαίνει πως, αν είχατε ξεκινήσει κάποιες δραστηριότητες με τα παιδιά σας ή σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι μαζί τους για να περάσετε όλοι καλά, αυτή είναι η εβδομάδα που θα γίνει αυτό που θέλατε. Αν είστε καλλιτέχνες ή γενικότερα δημιουργικοί άνθρωποι, αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρώσετε το δημιούργημά σας. Μπορεί για παράδειγμα να φτιάχνετε καπέλα, ε, τώρα θα τα ολοκληρώσετε. Μπορεί να είστε συγγραφέας και να γράφατε ένα βιβλίο, μία νουβέλα, τώρα θα το τελειώσετε και αυτό. Κάτι άλλο στο οποίο μπορεί να επέλθει ολοκλήρωση, είναι το χόμπι σας, αυτό που σας κάνει να περνάτε καλά, ό,τι κι αν είναι για τον καθένα. Να ξέρετε ότι σε αυτήν την ολοκλήρωση που λέω, υπάρχει πιθανότητα να παίξουν ρόλο και οι φίλοι σας. Ο Ερμής, τώρα, που μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, αυτό που θα σας φέρει είναι μυστικά. Δε φτάνει που είχατε την Αφροδίτη, την έχετε ακόμη δηλαδή στην ίδια θέση και μας κρύβετε τα ερωτικά σας, τώρα θα αρχίσετε να έχετε και μυστικές συζητήσεις. Όχι μόνο εσείς, μπορεί και οι άλλοι άνθρωποι να μιλάνε για εσάς, πίσω από την πλάτη σας. Τώρα, παιδιά, δεν ξέρω τι λένε, γιατί εγώ είμαι Καρκίνος, το επόμενο ζώδιο, και είμαι μπροστά σας, άρα δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου ή τη δική σας, κάτι ψίθυρους ακούω και είπα να σας ενημερώσω. Να περιμένετε ότι είναι πιθανόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συκοφαντίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, γίνεται πανσέληνος και αλίμονο αν δε μας αφορούσε! Το θέμα είναι πού γίνεται και σε ποιον τομέα θα έχουμε νεύρα, εντάσεις, αλλά και ολοκληρώσεις. Στο θέμα σπιτιού και οικογένειας, ναι παιδιά, δυστυχώς σε αυτήν που αγαπάμε πάρα πολύ, εκεί θα έχουμε και τις εντάσεις με αυτήν την πανσέληνο. Αν δεν υπάρξουν εντάσεις και είστε σε διαδικασία μετακόμισης ή ανακαίνισης, τότε θα σας ολοκληρωθεί αυτό. Απλώς, καταλαβαίνετε ότι όταν μετακομίζουμε επικρατεί ένας πανικός, οπότε έχουμε και περισσότερες αφορμές για να γκρινιάξουμε. Για κάποιους Καρκίνους θα υπάρξει και κάποια ολοκλήρωση σε θέματα καριέρας και κοινωνικής προβολής. Ο Ερμής, τώρα, αυτό που θα φέρει σε εμάς, είναι την επιθυμία να βρεθούμε με κάποιους φίλους μας. Μπορεί με κάποια άτομα να έχουμε καιρό να βρεθούμε, οπότε τώρα θα μας δοθεί η ευκαιρία να τους συναντήσουμε. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να ενταχθούμε σε μία νέα κοινωνική ομάδα για να διευρύνουμε τον κοινωνικό μας κύκλο. Αυτό με τους φίλους και τις κοινωνικές ομάδες κρατήστε το γενικότερα για αυτήν την εβδομάδα, γιατί από ό,τι φαίνεται θα ασχοληθούμε πάρα πολύ με τα συγκεκριμένα άτομα αυτό το διάστημα.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, θα σας ξεκινήσω με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο. Αυτό που θα σας φέρει αυτή η αλλαγή, είναι περισσότερη επικοινωνία με τον πατέρα σας, αν τον έχετε εννοείται, αλλιώς θα είναι με κάποιο αντρικό πρόσωπο το οποίο σέβεστε όπως τον πατέρα σας. Αν δεν γίνει αυτό, τότε να περιμένετε ότι θα μιλάτε, αλλά και θα σκέφτεστε δουλειά και καριέρα. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να αρχίσετε να μετακινείστε αυτήν την περίοδο για τη δουλειά σας. Τώρα δεν μπορώ να ξέρω τι δουλειά κάνει ο καθένας σας, αλλά είμαι σίγουρος ότι μία έξτρα μετακίνηση θα χρειαστεί να την κάνετε, όχι μόνο αυτήν την εβδομάδα, αλλά όσο παραμείνει ο Ερμής σε αυτήν την θέση - όταν αλλάξει θα σας το πω, μην αγχώνεστε για το πότε θα γίνει. Πάμε και στην πανσέληνο που για εσάς γίνεται στον άξονα γνώσεων και μετακινήσεων. Αυτό σημαίνει πως, αν είχατε στα υπόψιν σας να αγοράσετε ένα μεταφορικό ή ένα κινητό, αυτήν την εβδομάδα θα διαλέξετε τι θα πάρετε. Επίσης, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε να σπουδάσετε κάτι, να μάθετε μία καινούργια τέχνη από την αρχή, έτσι για χόμπι. Δε χρειάζεται απαραίτητα να το κάνετε και επάγγελμα. Αν έχετε αδέλφια και είχατε ξεκινήσει τίποτα κουβέντες μαζί τους, τότε να ξέρετε ότι και εκεί θα υπάρξει ένα κλείσιμο κύκλου. Για τέλος, να σας πω πως υπάρχει περίπτωση κάποια τυχερά λιονταράκια να κάνουν και ένα ταξιδάκι. Σα συμβουλή θα σας πω να έχετε λίγο τον νου σας σε τυχόν νευρικές εκρήξεις που μπορεί να υπάρξουν αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα στον χώρο της εργασίας ή ακόμη μπορεί και με το σύντροφό σας να πείτε καμμία κουβέντα παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, θα σας ξεκινήσω με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς είναι ο κυβερνήτης πλανήτης σας και μπαίνει σε ένα φιλικό προς τα εσάς ζώδιο (ο Ταύρος είναι της γης, όπως και εσείς). Ξεκινάμε με το βασικό που είναι ότι το μυαλό σας και ο λογισμός σας θα τρέχει σε μακρινά ταξίδια, σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους. Αν έχετε φτιάξει τη ζωή σας έτσι και περιμένετε να πάτε να μείνετε στο εξωτερικό, να ξέρετε ότι με την καινούργια του θέση ευνοείται αυτό το εγχείρημα. Για κάποιους άλλους Παρθένους, μπορεί να επέλθει η ενασχόλησή τους με κάποιο νομικό ζήτημα. Κάποιοι άλλοι, μπορεί να θελήσετε να μάθετε μία νέα ξένη γλώσσα, γιατί όχι και της αστρολογίας - μία γλώσσα είναι και αυτή. Αυτά για τον Ερμή και πάμε στην πανσέληνο, η οποία έχει οικονομικό χαρακτήρα για εσάς. Λεφτά θα πάρετε, λεφτά θα δώσετε, γενικότερα το μπικικίνι θα πηγαινοέρχεται. Μπορεί να ασχοληθείτε με φορολογικές δηλώσεις, μπορεί @ σύντροφός σας να μην τα καταφέρνει με τα οικονομικά και να αναλάβετε εσείς δράση, άσε που οι πιο πολλοί το κάνετε ούτως ή άλλως αυτό. Υπάρχει περίπτωση αυτήν την εβδομάδα να σκέφτεστε να αγοράσετε πράγματα τα οποία δεν τα σηκώνει η τσέπη σας, αλλά τα είδατε, σας γυάλισαν και τα θέλετε. Τι να σας πω παιδιά, αν θέλετε πάρτε τα, εσείς μετά δε θα έχετε λεφτά.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, αδιαμφισβήτητα είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, καθώς η πανσέληνος πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο. Η Σελήνη είναι πάνω σας και ο Ήλιος ακριβώς απέναντι, στον Κριό. Αυτή η πανσέληνος θα σας φέρει μία ολοκλήρωση που έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες. Μπορεί για παράδειγμα, να είχατε γνωρίσει ένα άτομο τις προηγούμενες ημέρες και τώρα να αποφασίσετε αν θέλετε να συνεχίσετε αυτήν τη γνωριμία. Μπορεί να σας είχε γίνει μία επαγγελματική πρόταση και να το σκεφτόσασταν τόσον καιρό. Όπως και να 'χει παιδιά, σίγουρα δεν είναι μία αρνητική πανσέληνος, όσα νεύρα και να έχετε -γιατί θα έχετε- να είστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματά της θα είναι μόνο θετικά. Κατά κύριο λόγο για τον ίδιο σας τον εαυτό, εσείς οι ίδιοι είστε αυτοί που θα μπορέσετε να βγείτε μπροστά και να αρπάξετε κάθε λογής ευκαιρία. Σκεφτείτε λίγο το φεγγάρι πώς φαίνεται έτσι ολόγιομο και φωτεινό πάνω στον σκοτεινό ουρανό. Ε, τώρα που το σκεφτήκατε, πείτε ότι το φεγγάρι είστε εσείς, ωραίοι δεν είστε; Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, έχουμε έναν Ερμή που μπαίνει στον Ταύρο. Αυτό για εσάς σημαίνει, ότι το μυαλό σας θα προσανατολιστεί σε χρήματα που δεν είναι δικά σας. Μπορεί να ασχοληθείτε με τη φορολογική δήλωση τ@ συζύγου ή να είστε νιόπαντροι και να είναι η πρώτη φορά που θα κάνετε κοινή δήλωση. Μπορεί να ασχοληθείτε με κάποιο δάνειο ή με τίποτα εκκρεμότητες που έχετε στην εφορία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για εσάς, κρυψίνοι μου, η πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 6 του μήνα έχει μορφή ψυχολογικής φύσεως κατά κύριο λόγο. Θα τονιστεί και θα φωτιστεί περισσότερο ο εσωτερικός σας κόσμος, οι προσωπικές σας αναζητήσεις. Υπάρχει περίπτωση να κάτσετε στο σπίτι και να αναλογιστείτε για το πού οδεύετε σε τούτη τη ζωή. Ένα άλλο που μπορεί να σας φέρει η πανσέληνος, είναι η ολοκλήρωση κάποιας συνήθειας που μπορεί να είχατε ξεκινήσει τις προηγούμενες 15 μέρες. Για παράδειγμα, μπορεί να είχατε ξεκινήσει μία διατροφή για αποτοξίνωση, μπορεί να είχατε ξεκινήσει ένα γρήγορο πρόγραμμα γυμναστικής, οτιδήποτε γενικά χρειάζεται μία καθημερινή διαδικασία. Ο Ερμής, τώρα που μπαίνει στον Ταύρο, αυτό που θα σας φέρει είναι κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Μπορεί να πετύχετε και μία καλή συμφωνία, αν έχετε έναν επαγγελματικό συνεργάτη. Επίσης, υπάρχει πιθανότητα να ασχοληθείτε και με τίποτα συμβόλαια αυτήν την περίοδο. Στα μέσα της εβδομάδας υπάρχει περίπτωση να σας απασχολήσουν και θέματα σπιτιού και οικογένειας. Σημειώστε ότι αυτά τα συμβόλαια και οι συνεργασίες που λέω, μπορεί να έχουν κάποια σχέση και με το σπίτι σας. Βρε, μήπως μετακομίζετε και δε μου το λέτε; Εντάξει, δε θα παρεξηγηθώ, δεν πειράζει που δε μου το είπατε, απλώς να σας ενημερώσω ότι αν σας τύχει κάτι τέτοιο, μην το βάλετε κάτω με την πρώτη αναποδιά, γιατί με τη δεύτερη θα πετύχει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στον Οίκο της καθημερινότητας και της εργασίας που κάνουμε για να βγάλουμε τα προς το ζην. Αυτό σημαίνει ότι θα προσαρμοστείτε περισσότερο στην εργασία σας, αλλά και σε καθημερινές συνήθειες. Προφανώς κάτι έχει αλλάξει στον τρόπο που εργάζεστε και χρειάζεται να συνηθίσετε τις νέες διαδικασίες. Κάτι άλλο που θα σας φέρει αυτή η αλλαγή, είναι ότι θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά πράγματα. Δηλαδή, μπορεί να κάνετε περισσότερο τις δουλειές του σπιτιού, μπορεί να βοηθήσετε έναν φίλο σας με το κατοικίδιό του, οπότε να χρειαστεί να το φροντίσετε. Ένα άλλο που μπορεί να γίνει, είναι να ασχοληθείτε με κάποιο είδος διατροφής, καθώς έχει μπει και ο Κρόνος στους Ιχθείς που, αν θυμάστε, σας είχα πει ότι είναι μία καλή ευκαιρία να αδυνατίσετε, οπότε αν είναι αυτό που σας ενδιαφέρει, μήπως να το ξεκινήσετε τώρα που ευνοούν τα άστρα; Πάμε και στην πανσέληνο που για εσάς γίνεται στον άξονα χαράς-διασκέδασης και φίλων. Πρακτικά, λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι κάτι από τα δύο θα σας ολοκληρωθεί και φωτιστεί. Για παράδειγμα, αν είχατε βρει ένα καινούργιο χόμπι να ασχολείστε το τελευταίο διάστημα, τώρα θα αποφασίσετε αν θέλετε να το συνεχίσετε ή όχι. Άλλο παράδειγμα είναι πως αν είσαστε καλλιτέχνες και είχατε γράψει ή ασχοληθεί με το καλλιτέχνημά σας, τώρα θα αποφασίσετε αν σας άρεσε ή όχι αυτή η ιδέα που είχατε ή θα βρείτε τρόπο να το προωθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Λατρεμένοι εργασιομανείς μου, θα σας ξεκινήσω με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο που, αν μη τι άλλο, θετικό είναι για εσάς, καθώς ο Ταύρος είναι ένα άλλο γήινο ζώδιο όπως εσείς και άρα επηρεάζεστε θετικά. Ο τομέας που θα είναι το μυαλό σας και ο λογισμός σας, είναι αυτός των παιδιών και της διασκέδασης, αλλά και του φλερτ. Πρακτικά, λοιπόν, να ξέρετε ότι ευνοούνται πολύ οι νοητικές δημιουργίες. Ένας συγγραφέας, ας πούμε, ευνοείται ιδιαίτερα στο να γράψει ένα βιβλίο αυτήν την περίοδο. Κάτι άλλο που ευνοείται από την καινούργια του θέση και μπορείτε να κάνετε, είναι να βγείτε ραντεβού, να πάρετε λίγο τα πάνω σας, να δείτε ότι περνάει ακόμη η μπογιά σας. Δε θέλετε ούτε ραντεβού; Τότε, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας. Πάμε και στην πανσέληνο, Αιγόκεροί μου, η οποία αυτό που θα σας τονίσει και φωτίσει θα έχει κάποια σχέση με την καριέρα σας και την κοινωνική σας εικόνα. Μήπως είχατε κάνει τίποτα επαγγελματικές κινήσεις για προαγωγή ή να πάτε σε άλλη εργασία; Αν ναι, τότε αυτήν την εβδομάδα θα έχετε και την απάντηση. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει η πανσέληνος, είναι και κάποια ολοκλήρωση σε θέματα σπιτιού, αν έχετε τίποτα εκκρεμότητες δηλαδή εκεί πέρα. Αν δεν έχετε, δε θα έχετε και ολοκλήρωση, λογικό μου φαίνεται. Γενικότερα, δε θα τη χαρακτήριζα άσχημη αυτήν την εβδομάδα για εσάς, καθώς προβλέπω ότι θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας που, στους περισσότερους, προσφέρουν χαρά. Οι υπόλοιποι θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε κάνετε και σας φέρνει χαρά και ευχαρίστηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, η καινούργια θέση του Ερμή αυτό που θα σας φέρει είναι μία πολύ καλύτερη επικοινωνία με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Μπορεί να ξεκινήσετε να κάνετε κάποιες συζητήσεις μαζί τους, για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή το σπίτι που μένετε. Μπορεί για παράδειγμα, να θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, να μην είναι το σπίτι στο όνομά σας, αλλά σε ένα μέλος της οικογένειας, άρα να χρειαστεί να συζητήσετε μαζί του για να κάνετε αυτό που θέλετε. Μπορεί οι γονείς σας να είναι σε μεγάλη ηλικία και να θέλουν να συζητήσετε κληρονομικά θέματα, ας πούμε. Γενικότερα, θα συζητάτε για σπίτι αυτήν την εβδομάδα και όσο κάτσει ο Ερμής στον Ταύρο. Πάμε και στην πανσέληνο τώρα, που αυτό που θα ολοκληρώσει θα έχει να κάνει με μετακινήσεις, με επικοινωνία, ίσως και με τα αδέλφια σας. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να σκεφτόσασταν ότι θέλετε καινούργιο κινητό ή να σας κάνει νερά το αμάξι σας και να σκέφτεστε να το αλλάξετε. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, με την πανσέληνο, θα αποφασίσετε τι τελικά θα κάνετε. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει η πανσέληνος, είναι να σκέφτεστε ή ακόμη και να κάνετε κάποιο ταξιδάκι. Αν δε γίνει τώρα, υπάρχει περίπτωση αυτήν την εβδομάδα να το οργανώσετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, ξεκινάω με την είσοδο του Ερμή στον Ταύρο και σας ενημερώνω ότι αυτό που θα σας φέρει είναι το κουτσομπολιό. Αστειεύομαι φυσικά, εσείς δεν κουτσομπολεύετε ποτέ! Θέλω να πω ότι ξεκινάει μία περίοδος που θα είστε αρκετά ομιλητικοί. Όπου κι αν βρίσκεστε, θα θέλετε να μιλάτε. Το άλλο που θα σας κάνει ο καινούργιος Ερμής, είναι να σας βγάλει στους δρόμους να κάνετε κανένα γκάλοπ. Εκλογές έρχονται, τα γκάλοπ παίρνουν φωτιά οπότε, αν είστε άνεργοι, μπορεί και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Αν δε σας γίνει τίποτα από όλα τα προηγούμενα, υπάρχει πιθανότητα να σας έρθει η επιθυμία να μάθετε μία ξένη γλώσσα, αν δεν γίνει ούτε αυτό, τότε θα σκέφτεστε συνεχώς ταξίδια, όχι μακρινά και ονειρεμένα, εδώ κοντά θα θέλετε να πάτε, καμμιά Θεσσαλονίκη, καμμιά Πάτρα, εντός Ελλάδος δηλαδή θα κινηθείτε. Πάμε και στην πανσέληνο, τώρα, που για εσάς έχει ξεκάθαρα οικονομικό χαρακτήρα. Αν είχατε ανοίξει τίποτα οικονομικές συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα, αυτήν την εβδομάδα θα ολοκληρωθούν. Αν όλες αυτές τις ημέρες σκεφτόσασταν ότι κάτι θέλετε να αγοράσετε, τώρα θα αποφασίσετε αν το θέλετε πραγματικά ή όχι. Αν δεν ασχοληθείτε με δικά σας χρήματα και ψώνια, τότε θα ασχοληθείτε με χρήματα που δεν ανήκουν σε εσάς, όπως είναι ένα δάνειο που παίρνουμε από την τράπεζα και λοιπά.

Αυτά από εμένα για αυτήν την εβδομάδα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη!