ΝΕΑ

Ο Owen Wilson μίλησε για την εποχή που έκανε παρέα με τους Rolling Stones

Ο Όουεν Γουίλσον μίλησε για την εποχή που έκανε παρέα με τους Rolling Stones, έχοντας ως δώρο ένα πάσο από τα παρασκήνια που θα παρέμενε σε ισχύ επ' αόριστον, μόνο που του αφαιρέθηκε μετά από μια μόνο παράσταση. Ο Γουίλσον είναι φανατικός θαυμαστής του ροκ εν ρολ, και παρακολούθησε την πρώτη συναυλία του το 1980. Έτσι, σε μια νέα συνέντευξη με τους Τζέιμς Κόρντεν και Τζεφ Γκόλντμπλουμ στο The Late Late Show, ο σταρ του Loki μίλησε για την συναυλία των Rolling Stones την οποία παρακολούθησε στην Αργεντινή. «Πήγα να δω τους Rolling Stones στην Αργεντινή», είπε (μέσω του Consequence), «και ήμουν κάπως φιλικός με κάποιους από το συγκρότημα και ο φίλος μου ήταν πολύ καλός φίλος με τον Μικ Τζάγκερ. Και πήραμε αυτά τα ειδικά laminates, κάπως με πλήρη πρόσβαση, που ήταν καλά για την υπόλοιπη ζωή μας…»

Αφού του δόθηκαν τα πάσα, ο Wilson ήθελε να δοκιμάσει πόσο «πρόσβαση» είχαν πραγματικά τα πάσα, σκεπτόμενος μόνος του: «Θα πάω εδώ και θα δω αν κάποιος με σταματήσει». Σημείωσε ότι «κανείς δεν θα τον σταματούσε σε κανένα μέρος» στο οποίο τολμούσε να πάει και τελικά «κατέληξε ακριβώς σε αυτό το μέρος όπου [μπορούσε] να κοιτάξει και να δει τον Μικ Τζάγκερ στη σκηνή, ακριβώς εκεί». Ο Wilson συνέχισε: «Τότε ξαφνικά, βιδώνει, κατά τη διάρκεια του «Jumpin» Jack Flash», και κατεβαίνει τρέχοντας, και αποδεικνύεται ότι το σημείο που βρισκόμουν ήταν μέρος της σκηνής λίγο, έτσι απλά πάγωσα και προσπάθησε να μην φαίνεται… Και τότε κάποιος ήρθε τρέχοντας, [φωνάζοντας], «Φύγε από εδώ! Δεν πρέπει να είσαι εδώ!» «Πηγαίνω για ύπνο εκείνο το βράδυ και ακόμα σκέφτομαι: «Θεέ μου, αυτή ήταν κάπως τρομερή εμπειρία.» Και μετά λαμβάνω τηλέφωνο το επόμενο πρωί από την ομάδα ασφαλείας του Μικ: «Έχεις αυτό το laminate;» «Ναι, εγώ έχω». το έχω ακόμα.» «Εντάξει, θα έρθουμε και θα το πάρουμε…».

Οι Rolling Stones αυτή τη στιγμή εργάζονται σκληρά για το 24ο στούντιο άλμπουμ τους. Τον περασμένο μήνα, αναφέρθηκε ότι το συγκρότημα είχε στρατολογήσει τον Paul McCartney και τον Ringo Starr για να παίξουν σε αυτό, με τον Andrew Watt να είναι παραγωγός. Το 2020, ο Τζάγκερ είπε ότι οι Stones είχαν ηχογραφήσει «ένα σωρό κομμάτια», με το συγκρότημα στη διαδικασία «να τελειώσει τα φωνητικά και κάποια άλλα όργανα πάνω τους». Στη συνέχεια, τον περασμένο Μάρτιο, ο Keith Richards είπε ότι αυτός και ο Jagger είχαν ηχογραφήσει «περισσότερα [κομμάτια] από ό, τι [αυτός] μπορεί να μετρήσει» κατά τη διάρκεια μιας εβδομαδιαίας ηχογράφησης στην Τζαμάικα.