ΝΕΑ

Ο Rauw Alejandro και η Rosalia λένε ότι ήταν «Έρωτας με την πρώτη ματιά»

Πριν από δύο χρόνια, στα 28α γενέθλιά της (25 Σεπτεμβρίου), η Rosalía ανακοίνωσε στον κόσμο ότι έβγαινε με τον Rauw Alejandro.«BlissssSSSS, Libra, και ευλογημένος», έγραψε η Ισπανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός δίπλα σε φωτογραφίες ήταν στην αγκαλιά του φίλου της Rauw καθώς παίζει βιντεοπαιχνίδια. Ομοίως, στο Instagram του, ο τραγουδιστής του «Todo de Ti» μοιράστηκε φωτογραφίες με το κορίτσι του έξω στον ωκεανό. «Ακόμα κι αν φύγει ο ήλιος, η μέρα δεν τελειώνει ποτέ μαζί σου. Χρόνια πολλά, Μπέμπε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, αναφέροντας τους εγκάρδιους στίχους του κομματιού του «Aquel Nap ZzZz». Την προηγούμενη μέρα, δημοσίευσαν το πρώτο τους TikTok μαζί στον λογαριασμό της Rosalía - ένα βίντεο όπου φαίνονται να κάνουν μια κίνηση καρδιάς με τα χέρια τους.

Τώρα, στο Billboard's Touring Issue, όπου οι δυο τους κοσμούν το πρώτο τους κοινό εξώφυλλο, μαθαίνουμε για την πρώτη φορά που συναντήθηκαν και ότι στην πραγματικότητα βγαίνουν για σχεδόν τέσσερα χρόνια. «Γνωριστήκαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προφανώς σε μεγάλες αποστάσεις», λέει στο Billboard η Πορτορικανή σταρ. «Στο Λας Βέγκας αυτοπροσώπως», προσθέτει ο Ισπανός σταρ. Μετά από μήνες DM στο Instagram, το ζευγάρι τελικά συναντήθηκε σε ένα σαλόνι ξενοδοχείου στο Βέγκας κατά τη διάρκεια των Latin Grammy 2019. «Ήμουν νευρικός, δεν πρόκειται να πω ψέματα», συνεχίζει ο Rauw. «Η Ρόζι κατέβηκε και την είδα. Έγινα ακόμα πιο νευρικός».

Η τραγουδίστρια του «Despechá» τρελάθηκε από την χαρά της αφού ο Rauw παραδέχτηκε ότι ήταν «100 τοις εκατό, χωρίς αμφιβολία, έρωτας με την πρώτη ματιά». «Όχι με την πρώτη ματιά, [αλλά] από τη φωτογραφία ήμουν ήδη ερωτευμένος μαζί σου», παραδέχεται. «Κι εγώ, από τότε που άκουσα το όνομά σου», απαντά κοκκινισμένη η Ροζαλία. Το ζευγάρι κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα κοινό EP τριών κομματιών που ονομάζεται RR που όχι μόνο σηματοδοτεί την πρώτη τους συλλογική προσπάθεια, αλλά στο επίσημο μουσικό βίντεο του σετ «Beso», έκαναν την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.