ΝΕΑ

Διαβάστε την απάντηση της Taylor Swift στο γράμμα μιας 7χρονη θαυμάστρια της!

Η Taylor Swift έκανε το όνειρο μιας νεαρής φαν πραγματικότητα κατά τη διάρκεια περιοδείας της στο Λας Βέγκας, όταν μια επτάχρονη ονόματι Bella έστειλε στην αγαπημένη της τραγουδίστρια ένα γράμμα. Η μητέρα της Bella, Gina Lanzino, μοιράστηκε τις λεπτομέρειες σχετικά με την επιστολή στο TikTok, δηλώνοντας ότι το παιδί έγραψε το ειδικό σημείωμα ακριβώς πριν από την εκπομπή. Σύμφωνα με τον Lanzino, η επιστολή έγραφε: «Αγαπητή Taylor, είμαι η μεγαλύτερη θαυμάστρια σου. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι… ποιο είναι το δικό σου;» Ζωγράφισε μια μικρή εικόνα και είπε: «Θα το φέρω αυτό στην εκπομπή και θα βεβαιωθώ ότι ο Τέιλορ θα λάβει αυτό το γράμμα. Ήμουν κάπως σαν, «Δεν νομίζω ότι θα συμβεί αυτό, αλλά ας προσπαθήσουμε».

Μόλις έφτασε στο χώρο, η Λαντσίνο εξήγησε ότι το γράμμα το έλαβε ένας σεκιουριτάς, ο οποίος συμφώνησε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να παραδώσει το σημείωμα. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Bella και η μητέρα της λαμβάνουν μια σημαντική ενημέρωση.

«Ήμασταν περίπου στα μισά της παράστασης όταν κάποιοι ήρθαν στο κουτί μας και ζητούσαν την Bella. Είχα ξεχάσει το γράμμα εκείνη τη στιγμή, και είπα, «Αυτή είναι η κόρη μου, τι συμβαίνει;» Και λένε, «Θέλαμε να σας το δώσουμε», και ήταν το γράμμα που έδωσε η Μπέλα στην Τέιλορ. Η [Taylor] το υπέγραψε. Αυτή [η Bella] έγραψε τον αριθμό του τμήματός της στο πίσω μέρος, αλλά πραγματικά δεν πίστευα ποτέ σε ένα εκατομμύριο χρόνια ότι θα της επέστρεφε αυτό».

Η γλυκιά χειρονομία είναι μόνο μία από τις πολλές που έχει κάνει η Swift στο παρελθόν. Νωρίτερα στην περιοδεία Eras, η ποπ σταρ έκανε πράξη την υπόσχεσή της σε μια 13χρονη που είχε εισιτήρια για να τη δει ζωντανά το 2018, αλλά υπέστη ένα ατύχημα που οδηγεί σε εγκαύματα που καλύπτουν το 65% του σώματός της. Η Σουίφτ την προσκάλεσε ως ειδική καλεσμένη κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο Glendale, της Αριζόνα.