ΝΕΑ

Ακούστε το νέο σινγκλ του Noel Gallagher "Dead To The World"

Ο Noel Gallagher μοιράστηκε ένα νέο σινγκλ με τίτλο «Dead To The World».Το τραγούδι χρησιμεύει ως η τελευταία προεπισκόπηση του τέταρτου στούντιο άλμπουμ των High Flying Birds «Council Skies», που θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μέσω του Sour Mash (προπαραγγελία εδώ).

"Έχει αυτό το φιλμ νουάρ ατμόσφαιρα", είπε ο Gallagher για το κομμάτι σε μια δήλωση. «Δεν μοιάζει με τίποτα άλλο που έχω κάνει ποτέ πριν. Είναι πολύ μελαγχολικό, αλλά μου αρέσει αυτό»«Είμαι Δίδυμος – είμαι τόσο ψηλά όσο και κάτω και το κόλπο είναι να συναντηθούμε κάπου στη μέση και να το μετατρέψουμε σε μουσική».

Το «Dead To The World» είναι ένα από τα πολλά κομμάτια του επερχόμενου δίσκου του NGHFB που διαθέτει έγχορδα διασκευασμένα από τη μακροχρόνια συνεργάτιδα του γκρουπ Rosie Danvers. «Η Ρόζι καταλαβαίνει αυτό που κάνω. Το να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο ηχογραφώντας έγχορδα στο Abbey Road… αυτό είναι ένα από τα μεγάλα προνόμια στη ζωή ενός μουσικού. Ακούγεται μεγαλοπρεπές», εξήγησε ο Gallager.

Η νέα προσφορά του Gallagher ακολουθεί τα σινγκλ «Easy Now» και «Pretty Boy». Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο πρώην τραγουδιστής και συνθέτης των Oasis μοιράστηκε ένα "διαστημικό" remix του τελευταίου τραγουδιού από τον frontman των The Cure, Robert Smith.

Αυτό το καλοκαίρι, ο Gallagher θα παρουσιάσει το "Council Skies" σε μια σειρά από υπαίθριες συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης μιας πρόσφατα ανακοινωθείσας ημερομηνίας στο Μπράιτον. Μπορείτε να δείτε το πλήρες δρομολόγιο και να αγοράσετε τα υπόλοιπα εισιτήρια εδώ.