ΝΕΑ

Ξαφνικά ερωτοχτυπήματα ή χωρισμοί; *Προσοχή στα πρωταπριλιάτικα αστεία!

Προβλέψεις από 27 Μαρτίου έως και 2 Απριλίου

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Μετά τον χαμό της προηγούμενης εβδομάδας τα πράγματα ηρεμούν λίγο, όχι και πάρα πολύ, μην παίρνετε αέρα. Αυτήν την εβδομάδα θα σας πω για την συνάντηση του Ερμή με τον Δία, κάτι που είναι θετικό κατά κύριο λόγο για τα παρορμητικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Θα σας πω και για την Αφροδίτη που θα συναντηθεί με τον Ουρανό και θα μας φέρουν ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες και γενικότερα ξαφνικές καταστάσεις στα σταθερά Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Η εβδομάδα έχει και έναν Άρη που θα βρεθεί με τον Κρόνο και αυτό θα επηρεάσει τα ζώδια του νερού - ε, τα ξέρετε αυτά, δε χρειάζεται να σας τα πω. Αυτά εν ολίγοις για αυτήν την εβδομάδα και πάμε ευθύς αμέσως στο γνωστό και μη εξαιρετέο, το «διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας».

Υ.Γ.: Προσοχή στα πρωταπριλιάτικα αστεία!

ΚΡΙΟΣ

Πρώτα από όλα, μπροστάρηδές μου, να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα! Ξεχωριστές ευχές σε μία κριαρίνα που διαβάζει πρώτη από όλους τις προβλέψεις μου και τις επιμελείται με αρκετή υπομονή και θάρρος. “Ιιιιιιιιιιιι!!!!! Οι πρώτες μου ευχέεεεεες!!! Σ’ ευχαριστώ τόσο πολύ!!!” Στην καλύτερη φίλη του κόσμου όλου. Χρόνια πολλά Σελίνα! “ΙΙΙΙιιιιιιιιι ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!” Αφού εκμεταλλεύτηκα δύο γραμμές από τις προβλέψεις σας, και ενθουσιάστηκε η φίλη, πάμε και στα αστρολογικά μας, τα οποία θετικά τα βλέπω αυτήν την εβδομάδα για εσάς. Ο Ερμής -που για λίγο ακόμη βρίσκεται στο ζώδιό σας- θα συναντηθεί με τον Δία που βρίσκεται και αυτός επάνω σας. Ευνοϊκό το λες αυτό το ραντεβού και προσοδοφόρο για εσάς, καθώς θα σας φέρει εύνοια και τύχη στα σχέδια που σας είχα πει ότι μπορείτε να βάλετε μπρος την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτά δηλαδή που χρειάζεται να κάνετε για να προωθήσετε τον εαυτό και τα όνειρά σας. Ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα, κυρίως προς το τέλος της, για το αν θέλετε να κάνετε κάποια συμφωνία εμπορικού τύπου. Αυτό το ραντεβού θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους από 7 έως και 10 Απριλίου. Στην αρχή της εβδομάδας, το μυαλό σας θα είναι σε υποχρεώσεις και θα τρέχετε δεξιά κι αριστερά για να τα προλάβετε όλα. Προς τα μέσα της εβδομάδας θα ασχοληθείτε με το σπίτι, ίσως και με κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας. Το Σαββατοκύριακο θα είστε έτοιμοι να τα σπάσετε, όχι τα νεύρα ανθρώπων, εννοώ να βγείτε και να διασκεδάσετε. Ένα τελευταίο θέλω να σας πω και αυτό είναι ότι στις 16 του μήνα έχετε τρομερή εύνοια στο οικονομικό κομμάτι.

Υ.Γ.: Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν στο BUSTED University, τελικά είστε το δεύτερο ζώδιο - πρώτα είναι οι Ιχθείς*

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα, πασάδες μου, θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω και ως εβδομάδα-έκπληξη για εσάς, καθώς θα επηρεαστείτε από το ραντεβού σας Αφροδίτης με τον Ουρανό που και οι δύο βρίσκονται στο ζώδιό σας. Σε γενικές γραμμές, αυτή η συνάντηση να ξέρετε ότι φέρνει ξαφνικές αισθηματικές αναστατώσεις. Οπότε, ανάλογα με το σε τι φάση ζωής είστε, θα έχετε και τα ανάλογα αποτελέσματα. Αν είστε ελεύθεροι, δηλαδή, μπορείτε να περιμένετε έναν ξαφνικό έρωτα, αυτό το κεραυνοβόλημα που λέμε. Αν είστε δεσμευμένοι, τότε ή θα σας βγουν περίεργες ορέξεις με το ταίρι σας ή θα χωρίσετε, έτσι ξαφνικά και από το πουθενά. Μπορεί να σας βγει το αίσθημα της απόλυτης αισθηματικής ελευθερίας, να μη θέλετε δηλαδή κανέναν δερβέναγα πάνω από το κεφάλι σας. Ό,τι και να γίνει παιδιά, μη σας νοιάζει, γιατί έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σίγουρα είστε ακαταμάχητοι. Μπορεί να χάσετε κάτι τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι αμέσως θα το αναπληρώσετε το κενό. Μπορώ να πω ότι περνάτε μία από τις πιο ωραίες περιόδους των τελευταίων μηνών, οπότε, αφήστε τις γκρίνιες παραπέρα, γιατί δεν έχουν χώρο. Ο Ερμής, από τη θέση που βρίσκεται, συνεχίζει και σας κάνει να έχετε μυστικά ή να έχουν μυστικά από εσάς. Ετοιμαστείτε, παιδιά, γιατί την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στο ζώδιό σας - τότε είναι που θα έχουμε τις αποκαλύψεις.

Υ.Γ.: Για το υπόλοιπο του χρόνου, δε θα τρώτε και θα είστε συνεχώς σε κίνηση*

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, η εβδομάδα ξεκινάει και είστε στα φόρτε σας, διότι η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας. Αργότερα, μέσα στην εβδομάδα, το ενδιαφέρον θα στραφεί στο οικονομικό κομμάτι για αρχή, θα σας απασχολήσουν δηλαδή τα χρήματα, αν έχετε αρκετά για να βγάλετε τον υπόλοιπο μήνα. Ευτυχώς, δεν έμεινε και πολύ, οπότε ίσα που τη βγάζετε. Προς το τέλος της εβδομάδας, σας βλέπω να παίρνετε τους δρόμους και να γυρνάτε δεξιά-αριστερά. Αν έχετε αδέλφια μπορεί να σας απασχολήσουν και αυτά. Τα θετικά νέα για εσάς έρχονται από το ραντεβού του Ερμή με τον Δία, το οποίο σας δίνει ένα παραπάνω μπουστάρισμα στις κοινωνικές ομάδες που σας έχω πει από την προηγούμενη εβδομάδα ότι χρειάζεται να τους δώσετε ιδιαίτερη βάση. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δεν είναι αργά να αρχίσετε να βγαίνετε, να κοινωνικοποιείστε, για να προωθήσετε πρώτα από όλα τον εαυτό σας και σε δεύτερο βαθμό τη δουλειά σας. Θα είναι σε έντονη υπερδιέγερση ο νους σας αυτήν την περίοδο και η συνάντηση με τον Δία ευνοεί επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να είχατε στο μυαλό σας. Ξέρετε πολύ καλά ότι μπορείτε να πουλήσετε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, όχι με την έννοια της κοροϊδίας, αλλά με την έννοια της πειθούς. Άντε να σας δω, Διδυμάκια μου, να παίρνετε τη δόξα που σας αξίζει. Για τέλος, σας άφησα τη συνάντηση του Άρη με τον Κρόνο, που αυτό που μπορεί να σας φέρει είναι κάποια οικονομική στενότητα. Υπάρχει δηλαδή η περίπτωση να μπει ένα φρένο στο πορτοφόλι σας και το πιο πιθανό είναι αυτό το φρένο να προέλθει από τον χώρο εργασίας ή από αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Υ.Γ: Για τις επόμενες 9,5 εβδομάδες δε θα βγείτε από το σπίτι και δε θα μιλάτε σε άνθρωπο *

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, στην αρχή της εβδομάδας, για σήμερα μόνο δηλαδή, θα είμαστε λίγο πεσμένοι ψυχολογικά. Μία ημέρα είναι μη μου σκάτε, από αύριο θα πάρουμε τα πάνω μας. Θα είμαστε ευδιάθετοι και θα έχουμε σούπερ ενέργεια. Προς το τέλος της εβδομάδας, εκεί προς Πέμπτη-Παρασκευή, μας βλέπω να αρχίσουμε να ανησυχούμε για τα οικονομικά μας. Έλα, Καρκινάκια μου, υπομονή και εγώ ρέστος έχω μείνει, μια-δυο μέρες ακόμη και θα πληρωθούμε. Το ραντεβού που θα επηρεάσει εμάς αυτήν την εβδομάδα, είναι αυτό του Ερμή με τον Δία που, όπως έχω πει στην εισαγωγή (αν δεν τη διαβάσατε, τρέχτε!), είναι μόνο θετικό. Για εμάς γίνεται στο ψηλότερο σημείο του χάρτη μας και αυτό είναι της κοινωνικής προβολής. Αυτό σημαίνει ότι, αν έχουμε στο μυαλό μας κάποιο επαγγελματικό πλάνο, η 28η του μήνα είναι η καλύτερη ημερομηνία για να μιλήσουμε στους ανώτερούς μας, για αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Όποιο Καρκινάκι είναι άνεργο, ας κρατήσει αυτήν την ημερομηνία ως μία πολύ καλή για να περάσει συνέντευξη. Είναι τα αστρολογικά έτσι εκείνη την ημέρα και ο λόγος μας θα έχει αρκετή πειθώ και θα είναι πιο εύκολο να πετύχουμε τον στόχο μας. Επειδή έχουμε και τον Άρη στο ζώδιό μας, κάτι που μας δίνει παραπάνω ενέργεια, υπάρχει περίπτωση να θέλουμε να κάνουμε κάτι που έχει σχέση με το εξωτερικό, με κάποιο πτυχίο, με ξένες γλώσσες, αλλά να μην είναι η σωστή ώρα. Έρχεται, λοιπόν, το σοφό σύμπαν να μας βάλει ένα φρένο σε αυτά και να μας πει «κάτσε καλά, γιατί πολλή φόρα έχεις πάρει κύριε Καρκίνε και θα τα κάνεις μαντάρα». Άμα δείτε ότι παιδεύεστε, αφήστε το για την επόμενη εβδομάδα το σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας.

Υ.Γ: Αυτήν την εβδομάδα δε θα βρείτε κανέναν λόγο να γκρινιάξετε*

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, μία νέα εβδομάδα ξεκινάει και όλο σας το ενδιαφέρον στην αρχή της θα είναι στραμμένο στους φίλους σας, ίσως και στα πολιτικά. Όσο περνάνε οι ημέρες αυτό θα αλλάξει, θα αρχίσετε να κλείνεστε λίγο στον εαυτό σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πετάτε, διότι η Σελήνη θα μπει στο ζώδιό σας. Τα υπόλοιπα αστρολογικά τώρα: στις 31 του μήνα μπορείτε να περιμένετε κάποια ξαφνικά νέα να το πω, ξαφνικές καταστάσεις να τις πω, πάντως, κάτι που θα σας ταράξει την ηρεμία σας θα συμβεί στον χώρο της εργασίας σας. Θετικό θα είναι, διότι συμμετέχει η Αφροδίτη, απλώς θα σας βρει εξ’ απήνης. Αν δεν εργάζεστε, τότε αυτό το ξαφνικό που λέω, μπορείτε να το περιμένετε από τους γονείς σας, ε, αν δεν έχετε ούτε τους γονείς σας, δεν ξέρω… από κάπου, όχουυ! Θα σας επηρεάσει και η συνάντηση του Ερμή με τον Δία και συγκεκριμένα στον τομέα όπου αστρολογικά εξετάζουμε τις ανώτερες γνώσεις, τις πανεπιστημιακές δηλαδή, τις ξένες γλώσσες, τις ξένες χώρες αλλά και τους ξένους ανθρώπους, (αυτή η ξενομανία θα μας φάει). Αυτό σημαίνει πως, αν έχετε οποιαδήποτε σχέση με τους προαναφερόμενους τομείς, τότε να περιμένετε μία εύνοια από εκεί. Αν χρειάζεται κιόλας να πείσετε κάποιον, τότε και αυτό θα σας είναι πιο εύκολο.

Υ.Γ: Για τις επόμενες 37.616.590 μέρες δε θα διασκεδάσετε καθόλου*

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για εσάς, ταξιλάτρεις μου, ξεκινάει η εβδομάδα (μόνο για εσάς, για τους άλλους όχι, τι γράφω μωρέ;!) και το ενδιαφέρον σας είναι στραμμένο στη δουλειά. Κάτι γίνεται εκεί πέρα και απλώς σας απασχολεί το μυαλό. Όσο περνάνε οι ημέρες, το ενδιαφέρον σας θα μετακυλήσει στους φίλους σας, σε κάποια ομάδα που ανήκετε ή θα εμπλακείτε σε κάποια πολιτική συζήτηση. Προς το τέλος της, θα έχετε δει και αποδεί από όλα αυτά που περάσατε και θα θέλετε να κλειστείτε στο σπίτι. Εκεί που θα είστε με τους φίλους σας και θα θέλετε να κάνετε δραστηριότητες μαζί τους, εννοώ να βγείτε, να πείτε τα νέα σας, το λεγόμενο κουσκούς, έτσι όπως θα κάθεστε όμορφα και ωραία, τσουπ, κάτι θα γίνει και θα σας μπει ένα φρένο. Μάλλον το ταίρι σας ζήλεψε και σας κάνει νερά. Το ρεζουμέ είναι ότι κάτι θα γίνει με τ@ σύζυγο ή σύντροφο και δε θα μπορέσετε να δείτε τους φίλους σας. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, κάποια ξαφνικά νέα ή ερωτοχτυπήματα μπορείτε να περιμένετε από το εξωτερικό. Μπορεί, ας πούμε, να σας ερωτευθεί σφόδρα ο George Clooney, να παρατήσει την Amal Clooney, τα δίδυμα και να πέσει στην αγκαλιά σας. Αν τώρα δε σας ενδιαφέρει ο όμορφος, τότε μπορείτε να ασχοληθείτε με κάποιο πτυχίο. Αν δεν σας ψήνει ούτε αυτό, θα σας πω λίγο παράξενους και θα σωπάσω…

Υ.Γ: Το σπίτι σας θα παραμείνει βρόμικο για 24 εβδομάδες*

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, ευχάριστα είναι τα νέα, καθώς στην αρχή της εβδομάδας θα επηρεαστείτε από το ραντεβού του Ερμή με τον Δία που για εσάς γίνεται στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Αυτό σημαίνει πως αν θέλετε να ψήσετε έναν επαγγελματικό συνεργάτη για να κάνετε μία δουλειά μαζί, η 28η του μήνα είναι η καλύτερη ημερομηνία. Αν το ταίρι σας δε σας κάνει αυτό που θέλετε, επίσης στην ίδια ημερομηνία μπορείτε να του το ζητήσετε ξανά και δεν πρόκειται να σας χαλάσει χατίρι. Βλέπετε, είναι τα αστρολογικά τέτοια που θα σας κάνουν να έχετε πειθώ στον λόγο σας. Κατά τα λοιπά, η εβδομάδα θα κυλήσει και το ενδιαφέρον σας στην αρχή της θα είναι στο εξωτερικό, σε τίποτα σπουδές που θέλετε να κάνετε, γενικότερα θα σκέφτεστε τόπους μακρινούς και πτυχία. Όσο περνάνε οι μέρες θα δείτε ότι δεν πρόκειται να ταξιδέψετε και τσάμπα ονειρεύεστε, άρα θα προσγειωθείτε και στην πραγματικότητα της δουλειάς και τα προβλήματά της. Αφού τελειώσουν όλα αυτά, προς το Σαββατοκύριακο δηλαδή, σας βλέπω να παίρνετε τους φίλους σας και να πηγαίνετε για κανένα ποτάκι να χαλαρώσετε.

Υ.Γ: Δεν είστε οι πιο όμορφοι του ζωδιακού και για τις επόμενες 5 εβδομάδες θα βρίζετε και θα τσακώνεστε συνεχώς*

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι κρυψίνοι μου, τι έγινε τελικά, την κάνατε τη σχέση η μάπα μας βγήκε το καρπούζι; Πάει, ένας κεραυνοβόλος έρως ήταν και πέρασε ή μήπως όχι; Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, αν δεν έχει γίνει κάτι την προηγούμενη, να ξέρετε ότι σας περιμένει ακόμη ο έρωτας στη γωνία. Επειδή το προηγούμενο δεν σας άρεσε, το επόμενο θα έρθει με ξαφνικό τρόπο. Θα κάθεστε εσείς ανέμελοι στο παγκάκι, θα τρώτε πασατέμπο και τσουπ! Θα σκάσει δίπλα σας ο Brad Pitt, η Julia Roberts και η Laverne Cox (εντάξει, της εποχής μου) και θα σας πούνε «δεν μπορώ Σκορπιέ μακριά σου, σε θέλω σαν τρελ@». Άντε τώρα εσείς να διαλέξετε ανάμεσα στους τρεις. Εγώ στη θέση σας θα έπαιρνα και τους τρεις να έχω να αλλάζω, μου ήρθαν που μου ήρθαν, έτσι θα τους αφήσω να φύγουν; Αν δεν έρθουν μη με κατηγορήσετε, μάλλον την επίσκεψη θα την κάνουν το Σάββατο που είναι Πρωταπριλιά. Θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα που σας είπα ότι θα έχετε πολλή δουλειά; Συνεχίζει αυτό το μοτίβο, απλώς τώρα είναι λίγο πιο θετικά τα πράγματα, γιατί αν θέλετε να πείσετε κάποιον στον χώρο εργασίας σας για κάτι, τώρα μπορείτε να το κάνετε. Θέλετε ας πούμε να αλλάξετε το ρεπό με τον συνάδελφο και δεν ψήνεται; Δοκιμάστε το στις 28 του μήνα, μπορεί και να έχει αλλάξει γνώμη. Γενικότερα τώρα, για την εβδομάδα, στην αρχή της το μυαλό σας θα είναι στο τι κάνει @ σύντροφός σας με τα λεφτά τ@, και αφού δεν πρόκειται να πάρετε απάντηση θα αρχίσετε να ασχολείστε και να σκέφτεστε ταξίδια στο εξωτερικό.

Υ.Γ: Κάποιος ξέρει κάτι για εσάς και συνωμοτεί πίσω από την πλάτη σας*

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, η εβδομάδα ξεκινάει και το μυαλό σας είναι στ@ σύντροφ@ σας. Όσο περνάνε οι μέρες, θα αρχίσετε να βαριέστε μαζί τ@ και θα αρχίσετε να ψάχνετε το πορτοφόλι τ@ ή θα τ@ ζητάτε λεφτά. Αφού δείτε ότι δεν πρόκειται να σας δώσει τίποτα, θα αρχίσετε να φιλοσοφείτε, να συζητάτε για το νόημα της ζωής, τα γνωστά τα δικά σας τοξοτίσια. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, κάποια ξαφνικά νέα μπορεί να σας ταράξουν που θα προέλθουν από τον χώρο των παιδιών. Τώρα ή καμιά σκανδαλιά κάνανε στο σχολείο και σας πήρε ο διευθυντής να σας ενημερώσει ή έχουν πάει κανένα ταξιδάκι και το μυαλό σας είναι εκεί. Αν είστε από τους ελεύθερους Τοξότες, θα σας πρότεινα να πάτε να γραφτείτε κανένα γυμναστήριο - μην κάνετε καμμία συνδρομή χρόνου, για καμμιά βδομάδα κάντε, γιατί εκεί πέρα μπορεί να συναντήσετε έναν ξαφνικό έρωτα. Δεν θέλετε γυμναστήριο; Πηγαίνετε στον κτηνίατρο του κατοικιδίου σας. Και εκεί μπορεί να ερωτευθείτε. Δε θέλετε ούτε εκεί να πάτε… Τέλος πάντων, δε θα σας πιέσω κιόλας. Άμα δεν πάτε πουθενά και κάτσετε σπίτι, να περιμένετε να ακούσετε κάποια ξαφνικά νέα που θα έχουν να κάνουν είτε με το κατοικίδιό σας ή με κάποια διατροφή που ακολουθείτε, μπορεί ακόμη και κάποιο είδος γυμναστικής. Για τέλος, να ενημερώσω τους καλλιτέχνες Τοξότες πως αν θέλουν να πείσουν κάποιον παραγωγό για το επόμενό τους έργο ή κάποιον ιδιοκτήτη γκαλερί να φιλοξενήσει τα έργα τους, καλό θα ήταν να το κάνουν στην αρχή της εβδομάδας.

Υ.Γ: Για 24 ημέρες δε θα ζήσετε καμμία χαρά, παρά μονάχα μία φρίκη*

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, σας είχα πει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα ασχοληθείτε με σπίτι και οικογένεια, τι έγινε, κάνατε τίποτα ή τσάμπα κάθομαι και τα λέω; Τέλος πάντων, να ξέρετε ότι και αυτήν την εβδομάδα και συγκεκριμένα η 28η του μήνα είναι μία πολύ καλή ημερομηνία σε περίπτωση που θέλετε να πείσετε κάποιον για κάτι. Μπορεί να θέλετε να πείσετε ένα μέλος της οικογένειάς σας να κάνει μία δουλειά για εσάς. Μπορεί να έχετε βρει ένα σπίτι προς ενοικίαση ή αγορά και να μην ψηνόταν ο ιδιοκτήτης του να σας το δώσει. Για κάντε αύριο μία κίνηση, μήπως κάτι έχει αλλάξει, μήπως του πείτε εσείς κάτι άλλο και τον ψήσετε. Κατά τα υπόλοιπα αστρολογικά, αν θέλετε να κάνετε κάποια δραστηριότητα με το ταίρι σας, υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσετε να την πραγματοποιήσετε. Αυτό το λέω γιατί ο Άρης που είναι η δράση μας, θα συναντηθεί με τον Κρόνο που είναι το φρένο. Μπορεί ας πούμε να θέλετε να πάτε καμμιά βόλτα με τ@ σύντροφο και να χαλάσει το αμάξι ή να έχουν απεργία τα ΚΤΕΛ, τα αεροπλάνα, τα μεταφορικά γενικότερα. Επίσης, αν θέλετε να αγοράσετε κάποιο κινητό ή κάποιο μεταφορικό όχημα, και εκεί θα υπάρξει ένα μικρό φρενάρισμα. Εγώ ενημέρωσα τώρα εσείς κάντε ό,τι θέλετε.

Υ.Γ: Τα επόμενα 45 χρόνια θα μείνετε χωρίς δουλειά*

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι, άλλη μία εβδομάδα ξεκινάει και θα μπορούσα να πω πως σας βρίσκει σε εύθυμη κατάσταση. Ή με τα παιδιά σας ασχολείστε ή με το χόμπι σας ή φλερτάρετε. Δε θα σας κρατήσει πολύ αυτό, γιατί σύντομα θα μπείτε στη σκληρή πραγματικότητα της καθημερινότητας και θα πρέπει να πάτε για δουλειά. Αφού σας σπάσουν τα νεύρα εκεί, μετά, προς το τέλος της δηλαδή, θα ασχοληθείτε με το ταίρι σας. Εκεί να δεις γκρίνια που θα βγάλετε. Πάμε και στα υπόλοιπα αστρολογικά και ενημερώνω πως αν θέλετε να γράψετε κάτι, ένα βιβλίο ας πούμε, αν θέλετε να ζητήσετε μία χάρη από τα αδέλφια σας, αν θέλετε να σας κάνουν καλύτερη τιμή στο κινητό ή στο αυτοκίνητο που θα αγοράσετε, η 28η του μήνα είναι η καλύτερη ημερομηνία για να ψήσετε τον οποιονδήποτε, να σας κάνει το οτιδήποτε. Ε, καλά τώρα και εσείς, μην τρέχει ο λογισμός σας όπου να ‘ναι, ικανοί είστε να αρχίσετε να ζητάτε να κερδίσετε το τζόκερ. Όχι αυτήν την εβδομάδα παιδιά, θα σας πω όταν είναι. Εξάλλου, αυτήν την εβδομάδα δε σας βλέπω να έχετε και πολλά λεφτά, τέλος του μήνα είναι, οπότε πολύ λογικό μου φαίνεται να είστε μπατιράκια, όπως όλοι μας εξάλλου τέτοιες ημέρες. Απλώς σας το επισημαίνω, διότι κάτι θα θέλετε να κάνετε, όπως να γραφτείτε γυμναστήριο, να πάρετε κανένα παιχνιδάκι για το κατοικίδιό σας ή μπορεί να σας έρθει να αλλάξετε διατροφή, αλλά δε θα τα καταφέρετε, διότι θα δείτε πως τα κουκιά δε βγαίνουν. Υπομονή, τι να πω.

Υ.Γ: Θα κάνετε σχέση και θα ελέγχει το κινητό και την κάθε σας κίνηση*

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, ξεκινάω με ένα καλό νέο και αυτό είναι πως αν θέλετε να κάνετε κάποια οικονομική επένδυση για την οποία χρειάζεται να πείσετε έναν άνθρωπο να σας δανείσει ή να επενδύσει πάνω της, τότε η 28η του μήνα είναι η ιδανικότερη ημερομηνία για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Κατά τα άλλα, η εβδομάδα μπορώ να πω ότι θα κυλήσει ήρεμα. Στην αρχή της θα ασχοληθείτε με πρόσωπα του σπιτιού ή με το ίδιο το ακίνητο. Προς Τετάρτη-Πέμπτη, θα αρχίσετε να ασχολείστε με τα παιδιά σας, αν έχετε, ειδάλλως ή θα φλερτάρετε ή θα πάτε να κάνετε το χόμπι σας. Γενικώς, αυτές οι δύο ημέρες προσφέρονται για χαρά και διασκέδαση. Αφού θα φορτίσετε μπαταρίες, μπορείτε το Σαββατοκύριακο να ρίξετε λίγη δουλειά, δε θέλω παράπονα, έτσι θα γίνουν τα πράγματα - είπα και ελάλησα. Θα επηρεαστείτε και λίγο από τη συνάντηση της Αφροδίτης με τον Ουρανό που για εσάς γίνεται στον τομέα όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε τα αδέλφια μας, τον καθημερινό μας περίγυρο, δηλαδή τη γειτονιά που πηγαίνουμε και κάνουμε τα ψώνια, το μεταφορικό μας μέσο, αλλά και όποια συσκευή χρησιμοποιούμε για να επικοινωνούμε. Στα προαναφερόμενα να περιμένετε να συμβεί κάτι το ξαφνικό. Δε χρειάζεται να είναι απαραίτητα και αρνητικό, απλώς θα έχει τη χροιά του ξαφνικού. Μπορεί να έρθει, δηλαδή, η αδελφή σας και να σας πει «ξέρεις κάτι, κόπηκε το internet σπίτι μου, χρειάζομαι το δικό σου». Ή μπορεί να σας πει ότι χάλασε το αμάξι της και θέλω το δικό σας, τέτοια μικροπράγματα δηλαδή, δε χρειάζεται να αγχώνεστε για κάτι. Βέβαια, αν σας το πει το Σάββατο, να μην το πιστέψετε, θα είναι Πρωταπριλιά!

Υ.Γ: Την επόμενη εβδομάδα όλος ο πλανήτης θα ζει στους δικούς σας ρυθμούς*

Αυτά από εμένα για αυτήν την εβδομάδα, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα!

*Όλα τα Υ.Γ. είναι προϊόντα Πρωταπριλιάς. Καλό μήνα με υγεία!