ΝΕΑ

Ο Chris Martin των Coldplay τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα λόγω του Bruce Springsteen

Ο frontman των Coldplay, Chris Martin, αποκάλυψε σε ένα νέο podcast με τον Conan O'Brien ότι τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα αφού εμπνεύστηκε από τον Bruce Springsteen. Το τελευταίο επεισόδιο του "Conan O'Brien Needs A Friend" κυκλοφόρησε χθες (22 Μαρτίου) και ένα κλιπ που δημοσιεύτηκε στο YouTube εξετάζει γιατί ο Μάρτιν τρώει μόνο ένα γεύμα τώρα. Όταν ρωτήθηκε για τη συνάντηση με άλλους μουσικούς για δείπνο και τη σοφία που μοιράστηκε ο Μάρτιν και οι καλεσμένοι του, ο Μάρτιν είπε: «Στην πραγματικότητα δεν τρώω πια δείπνο. Σταματώ να τρώω στις 4 [μμ] και το έμαθα από το μεσημεριανό γεύμα με τον Μπρους Σπρίνγκστιν».

«Είχα την τύχη να πάω εκεί για μεσημεριανό γεύμα την επόμενη μέρα που παίξαμε με τη Φιλαδέλφεια πέρυσι. Εγώ πάντως έκανα μια πολύ αυστηρή δίαιτα. Αλλά ήμουν σαν να «ο Μπρους φαίνεται πιο σε φόρμα από εμένα» και η Πάτι [η σύζυγος του Σπρίνγκστιν] είπε ότι τρώει μόνο ένα γεύμα την ημέρα. Ήμουν σαν "καλά, να πάμε". Αυτή είναι η επόμενη πρόκληση μου». Ο Μάρτιν δεν αποκάλυψε απο τι αποτελείται το κανονικό του γεύμα , αλλά αστειεύτηκε με τον O'Brien ότι ο Σπρίνγκστιν τρώει «βούβαλο με στεροειδές σάλτσα».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Lauren Mayberry του Chvrches προσχώρησε στους Coldplay στη σκηνή του Σάο Πάολο για μια παράσταση του τραγουδιού του 2019 «Cry Cry Cry». Στη συνέχεια, οι Coldplay πρόκειται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη από τον Μάιο και μετά για περισσότερες ημερομηνίες στα γήπεδα.