ΝΕΑ

Ο ρόλος της Billie Eilish στο «Swarm» αποκαλύφθηκε

Η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός έκανε πρόσφατα το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα σειρά Amazon Prime Video του Donald Glover. Η πραγματική έμπνευση πίσω από τον ρόλο της Billie Eilish στη σειρά του Amazon Prime Video, Swarm, που έγραψε και παραγωγός ο Donald Glover, αποκαλύφθηκε.

Μιλώντας στο The Hollywood Reporter, η συν-σεναριογράφος και παραγωγός του Swarm, Janine Nabers, αποκάλυψε ότι ο ρόλος της Eilish- ήταν εμπνευσμένος από τη διαβόητη γειτονική λατρεία του Χόλιγουντ NXIVM και τον ηγέτη της Keith Raniere. Στο Swarm, η Eilish πρωταγωνιστεί ως Eva, η νεαρή εκτελεστική διευθύντρια μιας ομάδας γυναικείας ενδυνάμωσης που αργότερα αποκαλύπτεται ότι είναι λατρεία.

«Υπάρχει μια λατρεία στον κόσμο που ήταν πολύ εξέχουσα εκείνη την περίοδο», είπε ο Nabers στο The Hollywood Reporter. «Και αυτό είναι το στοιχείο αληθινού εγκλήματος σε αυτό το επεισόδιο. Και νομίζω ότι όταν οι άνθρωποι σκέφτονται την ιδέα των καλλιτεχνών ή των διασημοτήτων, υπάρχει αυτή η ιδέα να σκέφτονται τη λατρεία της Taylor Swift ή τη λατρεία των Beatles ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό που πραγματικά μας ενδιέφερε ήταν απλώς να δούμε κάποιον που λατρεύει τον βωμό του «κάτι» και (να εξερευνήσουμε) αυτή την ιδέα για το τι είναι η λατρεία του νου». Τον πρωταγωνιστή της σειράς υποδύεται ο Dominique Fishback, ο οποίος πρόσθεσε, λέγοντας ότι η Eilish «σεβόταν την τέχνη» και «μπήκε με ιδέες, θέλοντας να μιλήσει γι' αυτό, ήταν παιχνίδι για πρόβες».