ΝΕΑ

Δείτε ένα ζευγάρι να παντρεύεται σε συναυλία της Taylor Swift

Η René Hurtado και ο αρραβωνιαστικός της Max Bochman έκαναν την παρουσία τους σε μια πρόσφατη συναυλία της Taylor Swift μια αξέχαστη εμπειρία καθώς παντρεύτηκαν στη μέση της εκπομπής. Ενώ το «Seven» της Swift έπαιζε στα ηχεία πριν μεταβεί στο «Invisible String» στο δεύτερο σόου της τραγουδίστριας στο Glendale, η Hurtado και ο Bochman αντάλλαξαν τους όρκους τους και μοιράστηκαν ένα φιλί, επισφραγίζοντας τον γάμο τους, ο οποίος έγινε από έναν φίλο.

Η Hurtado είπε για τη στιγμή στο Rolling Stone: «Ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Είμαι τόσο χαρούμενη που το κάναμε. Ήταν πραγματικά ξεχωριστό και ο χρόνος κατά τη διάρκεια της συναυλίας ήταν τόσο όμορφος.» «Είχαμε λίγο πολύ την καλύτερη θέση στο σπίτι», πρόσθεσε. «Ήταν μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία», λέει. "Το τμήμα μας ήταν τόσο υποστηρικτικό και γλυκό για εμάς όταν είδαν τι κάναμε."

Μιλώντας για τη σημασία της Taylor Swift στην ανύψωση της, η Hurtado είπε: «Είναι σίγουρα όλη μου η ζωή. Κάθε Swiftie θα κατανοούσε την ανάγκη και θα ήθελε να ενσωματώσει την Taylor Swift στο γάμο σας. Έχει τα καλύτερα τραγούδια αγάπης που αφιερώνεις στον σύζυγό σου. Είναι πραγματικά το soundtrack της ζωής μου και είναι πολύ σημαντική για μένα». Η Hurtado αποκάλυψε επίσης ότι το ζευγάρι σκοπεύει να κάνει μια γαμήλια δεξίωση τον Μάρτιο του επόμενου έτους, όπου θα περπατήσει στο διάδρομο στο "Invisible String" και το ζευγάρι θα φτάσει στο πάρτι της δεξίωσης στο "Don't Blame Me" από το "Reputation". '.

Η Taylor Swift ξεκίνησε πρόσφατα την περιοδεία της «Eras» στο Glendale, όπου έκανε το ντεμπούτο της ένα σετ 44 τραγουδιών που διήρκεσε πάνω από τρεις ώρες. Σε μια κριτική του σόου, το NME έγραψε: «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, το εναρκτήριο σόου της Swift ήταν μια υπενθύμιση των σχέσεων που έχει αναπτύξει με τους πιστούς θαυμαστές της τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια».