ΝΕΑ

Ο Liam Gallagher μοιράζεται τι του λείπει περισσότερο από την ερμηνεία του στο Oasis με τον Noel!

Ο Liam Gallagher αποκάλυψε πρόσφατα τι του λείπει περισσότερο από την εμφάνιση στο Oasis με τον αδερφό του Noel. Για όσους δεν ακολουθούν τα αδέλφια Gallagher εδώ και δεκαετίες, οι δύο τους έχουν αποξενωθεί από τότε που χώρισαν οι Oasis το 2009. Από τότε και παρά το γεγονός ότι και οι δύο είχαν επιτυχημένη καριέρα χωριστά οι θαυμαστές κάνουν εικασίες για μια επανένωση .

Την Πέμπτη (16 Μαρτίου) ένας τέτοιος θαυμαστής ρώτησε τον Liam στο Twitter αν ο λόγος που δεν γράφει ή δεν σκέφτεται για το τέταρτο άλμπουμ (ο Liam είπε τον Ιανουάριο ότι «θα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς για να βρει τον εαυτό του») είναι επειδή « Έρχονται οι Oasis». Ο Λίαμ απάντησε: «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι πράγματα, προτιμώ πολύ να σκέφτομαι πράγματα για μένα».

Φαινόταν ότι τα αδέρφια ήταν πιο κοντά από ποτέ στο να επανέλθουν το συγκρότημα νωρίτερα φέτος. Τον Ιανουάριο, ο Liam ισχυρίστηκε ότι ο Noel ήταν "στο τηλέφωνο και ζητούσε συγχώρεση" και ζητούσε να συναντηθούν. Αυτή η είδηση ήρθε λίγο αφότου ο Noel είπε στο BBC Radio Manchester ότι «δεν θα πει ποτέ ποτέ» σε μια επανένωση των Oasis. Ωστόσο, είπε επίσης ότι θα πρέπει να χρειαστούν έκτακτες συνθήκες» για να συμβεί αυτό.