ΝΕΑ

Ο Ben Afflefck μιλάει για την υποστήριξη της Jennifer Lopez: «Με προσέχει»

Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ αποκάλυψε τις σκέψεις της Λόπεζ για την έλλειψη κοινωνικής δικτύωσης και πώς συνδέεται με τον προηγούμενο γάμο του. Ο Μπεν Άφλεκ είναι γεμάτος εκτίμηση για τη σύζυγό του, Τζένιφερ Λόπεζ. Ο ηθοποιός κάθισε για μια συνέντευξη στο The Hollywood Reporter, που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη (16 Μαρτίου) και μίλησε για τις οδηγίες που μπόρεσε να του προσφέρει η τραγουδίστρια του «Let’s Get Loud» μετά από μερικά δύσκολα χρόνια στη δημοσιότητα.

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - και γιατί επιλέγει να παραμείνει εκτός σύνδεσης - ο Affleck παρατήρησε: «Η γυναίκα μου είναι ιδιοφυΐα σε αυτό. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που καταλαβαίνει το Instagram καλύτερα από αυτήν». Ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ πρόσθεσε ότι ο Λόπεζ κατέληξε σε μερικά συμπεράσματα σχετικά με το γιατί κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. «Πιστεύει ότι λόγω των εμπειριών που είχα, έχω γίνει πολύ προσεκτικός. Και έχει δίκιο. Τα βλέπω αυτά τα πράγματα ως νάρκες, όπου αν πεις κάτι λάθος, η καριέρα σου μπορεί να τελειώσει», σκέφτηκε ο Άφλεκ. «Είχα μια πραγματικά οδυνηρή εμπειρία όπου έκανα μια συνέντευξη όπου ήμουν πραγματικά ευάλωτος και ολόκληρο το pickup ήταν κάτι που όχι μόνο δεν ήταν σωστό, αλλά ήταν στην πραγματικότητα το αντίθετο από αυτό που εννοούσα».

Η επίμαχη οδυνηρή εμπειρία αφορά την εμφάνιση του Affleck το 2021 στο The Howard Stern Show, στο οποίο συνέδεσε το ποτό του με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner. Ο ηθοποιός διευκρίνισε τα σχόλιά του αργότερα εκείνο το έτος κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Jimmy Kimmel Live!, δηλώνοντας ότι τα άρθρα κυκλοφόρησαν για "clickbait" και διέστρεψε τα λόγια του ώστε να κατηγορήσει τη γυναίκα του για το ποτό του.

«Για να είμαι σαφής, η συμπεριφορά μου είναι αποκλειστικά δική μου ευθύνη. Το σημείο που προσπαθούσα να κάνω ήταν λυπηρό», είπε ο 50χρονος στη νέα συνέντευξη του Hollywood Reporter. «Προσπαθούσα να πω, "Έι, κοίτα, έπινα πάρα πολύ, και όσο λιγότερο ευτυχισμένος γίνεσαι, είτε είναι η δουλειά σου είτε ο γάμος σου, απλά όσο η ζωή σου γίνεται πιο δύσκολη, αν κάνεις πράγματα για να γεμίστε μια τρύπα που δεν είναι υγιή, θα αρχίσετε να κάνετε περισσότερα από αυτά τα πράγματα».