ΝΕΑ

Η Ariana Grande αντιδράει στον Bad Bunny που τραγουδάει το "Break Free"

Σαν να μην ήταν αρκετά γοητευτικός ο Bad Bunny, είδε τους θαυμαστές του να γοητεύονται με το αξιολάτρευτο κομμάτι του Carpool Karaoke στο The Late Late Show With James Corden. Ο Πορτορικανός σούπερ σταρ και ο παρουσιαστής του talk show οδήγησαν το αυτοκίνητο στο Λος Άντζελες τραγουδώντας μαζί με μια σειρά από δικές του επιτυχίες, όπως τα "Dakiti", "Tití Me Pregunto" και "I Like It". Ο Bunny συμμετείχε επίσης σε δύο διασκευές: το "As It Was" του Harry Styles και τη συνεργασία του Zedd και της Ariana Grande, "Break Free".

Όταν το τραγούδι My Everything του 2014 άρχισε να παίζεται, ο Bad Bunny ενθουσιάζεται εμφανώς και αρχίζει να τραγουδά με πάθος. «Αυτό είναι το αγγλικό τραγούδι που γνωρίζω περισσότερο τους στίχους», εξήγησε ο 29χρονη. «Ακούω αγγλική μουσική, μου αρέσει, αλλά ποτέ –» λέει πριν ξεκαρδιστεί με ξεκαρδιστικό ύφος για να ζώνες το ρεφρέν όσο πιο δυνατά μπορεί.

Η ίδια η Grande είδε το κλιπ την Πέμπτη (16 Μαρτίου) και μάλιστα το αναδημοσίευσε στα Stories της στο Instagram, μαζί με μια σειρά από emoji με κλάματα. Σε άλλο σημείο του 15λεπτου βίντεο, ο hip-hopper μίλησε επίσης για την αγάπη του για το σχέδιο και την πάλη. Το έδειξε, παρασύροντας σε ένα σημείο τον Corden στο ρινγκ με τον παλαιστή του WWE, Rey Mysterio.