ΝΕΑ

Λάβετε θέσεις! Έτοιμοι... Πάμε! Restart στην ανθρωπότητα, ο κόσμος μας αλλάζει!

Από τον Ιωσήφ Ίνσουπ

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινάει (λες και δεν το ξέρατε) και θα μπορούσα να την τοποθετήσω στο τοπ 3 της χρονιάς. Πρώτα από όλα, στις 21 του μήνα -αύριο δηλαδή- έχουμε μία νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού και μάλιστα στη μηδενική μοίρα (κρίσιμη τη λέμε εμείς) και το τονίζω, διότι είναι κάτι σα να λέμε ότι η ανθρωπότητα, αλλά και εμείς οι ίδιοι, κάνουμε ένα restart. Επίσης, στις 23 του μήνα έχουμε την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό, διότι θα κάτσει εκεί μέχρι το 2043. Ο Πλούτωνας είναι πλανήτης γενεάς, αυτό συμβαίνει λόγω της μεγάλης παραμονής του σε κάθε ζώδιο. Φυσικά επηρεάζει το προσωπικό μας ωροσκόπιο, απλώς επειδή δεν ξέρω όλων σας τα ωροσκόπια, θα μιλήσω λίγο πιο γενικά. Ό,τι αγγίζει ο Πλούτωνας πρέπει να το “σκοτώσει” για να το ξαναγεννήσει. Όταν επηρεαζόμαστε από τον Πλούτωνα αισθανόμαστε σα να αλλάζουμε δέρμα όπως τα φίδια, είναι σαν να ξαναγεννιόμαστε όπως το πουλί Φοίνικας αναγεννάται από τις στάχτες του. Γενικώς, ο Πλούτωνας λέει ότι χρειάζεται να πεθάνει το παλιό για να έρθει το καινούργιο. Άρχοντας του Κάτω Κόσμου, ζητά μία ζωή, για να γεννηθεί μία άλλη, ήταν εκείνος που είχε πάρει την Περσεφόνη στον Κάτω Κόσμο και κάθε άνοιξη την έστελνε πάνω για να ξαναγεννηθεί η φύση. Εντάξει παιδιά, σας τρόμαξα αρκετά με τον Πλούτωνα ή να πω κι άλλα; Δε θα πω, γιατί δε θα έχω σταματημό - άντε, άλλο ένα έτσι για το καλό. Με την καινούργια του θέση μπορούμε να περιμένουμε εξέλιξη και αλματώδη βήματα στις επιστήμες, στην τεχνολογία, στις τηλεπικοινωνίες, στην ύλη που χρησιμοποιούμε ως καύσιμα, στο διαδίκτυο, στις εφευρέσεις, στον ηλεκτρισμό, στην αστρονομία, στην αστρολογία κ.α. Επίσης, η αλήθεια θα έχει προταιρεότητα, η ανθρωπότητα θα γίνει μία οικογένεια για το κοινό καλό, επαναστάσεις θα γίνουν για την αλήθεια. Ας ονειρευτούμε έναν πανανθρώπινο κόσμο, έτσι, θα καταφέρουμε να τον πραγματώσουμε! Για τέλος, σας άφησα τον Άρη που επιτέλους παρατάει τους Διδύμους (ήμαρτον πια, έξι μήνες έκατσε εκεί, ιτς ινάφ) και μπαίνει στον Καρκίνο. Όλα αυτά λοιπόν, θα διαβάσετε στις παρακάτω προβλέψεις και φτιάξτε μια κανάτα καφέ, διότι θα διαβάσετε την Οδύσσεια και την Ιλιάδα μαζί!

Λέω αυτήν την εβδομάδα να ΜΗ σας πω ότι διαβάζουμε και τον ωροσκόπο μας, διότι δεν είμαστε μόνο το ζώδιό μας, για να δω αν θα το κάνετε από μόνοι σας.

ΚΡΙΟΣ

Μπροστάρηδές μου, από πού να το πιάσω και πού να το αφήσω. Θα ξεκινήσω με τη νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, άρα αδιαμφισβήτητα θα είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Όπως έχουμε ξαναπεί, όταν έχουμε νέα Σελήνη είναι η περίοδος που ξεκινάμε καινούργιες καταστάσεις και κύκλους στη ζωή μας. Όταν λοιπόν γίνεται στο ζώδιό σας και τον ωροσκόπο σας (πολύ περισσότερο στο δεύτερο), τότε είναι η περίοδος που τραγουδάτε Ελευθερία Αρβανιτάκη και, συγκεκριμένα, το τραγούδι το Μηδέν. Αυτήν την εβδομάδα, λοιπόν, θα δώσετε πολύ μεγάλη προσοχή στον εαυτό σας, θα τον ακούσετε, θα τον αφουγκραστείτε και θα θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Πρώτα από όλα, μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε κάτι στην εμφάνισή σας, χρώμα μαλλιών, κούρεμα, στιλ, τον προσωπικό σας χώρο, κάτι τέλος πάντων θα το αλλάξετε. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό, σα μικρά παιδιά που μόλις έχουν πάρει το παιχνίδι τους από τον Άγιο Βασίλη και θέλουν να παίζουν μόνο με αυτό. Οπότε, πρακτικά, οτιδήποτε θέλετε να κάνετε το οποίο έχει άμεση σχέση με τον εαυτό σας είναι η καταλληλότερη πλέον περίοδος για να το ξεκινήσετε. Αυτά για τη νέα Σελήνη και πάμε στον Άρη που μπαίνει στον Καρκίνο που θα σας επηρεάσει στον τομέα σπίτι και οικογένεια. Ο θεός του Πολέμου, από όπου περνάει προκαλεί προβλήματα, εντάσεις και διοχετεύεται όλη η ενέργειά μας στον ανάλογο τομέα. Όπως καταλαβαίνετε, όλα αυτά, θα σας επηρεάσουν στους προαναφερόμενους τομείς. Εντάσεις δηλαδή, έριδες, τσακωμοί, πολεμικές καταστάσεις και όλα τα καλά του Άρη μέσα στο σπίτι. Να σας πω και το τελευταίο, τον Πλούτωνα, που για εσάς θα κάνει την είσοδό του στον τομέα φίλοι και ομοϊδεάτες. Σαν επικεφαλίδα, θα μπορούσα να πω ότι θα υπάρξει μία κάθαρση, ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ φίλων. Δε θέλω να στεναχωριέστε καθόλου σε αυτό το άκουσμα, διότι ό,τι είναι να ξεκαθαριστεί, θα ξεκαθαριστεί και δε χρειάζεται να νιώσετε καθόλου άσχημα. Άσε που θα κάτσει πάρα πολλά χρόνια εκεί πέρα, οπότε όλα αυτά θα γίνονται σε πολύ αργούς ρυθμούς, μην περιμένετε δηλαδή αυτήν την εβδομάδα να χάσετε και κάποιον φίλο, δεν παίζει.

ΤΑΥΡΟΣ

Πασάδες μου, σας ξεκινάω με τη νέα Σελήνη που θα σας φέρει την ανάγκη να κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας. Θα το θελήσετε από μόνοι σας να απομονωθείτε αυτήν την εβδομάδα, με σκοπό να κάνετε μία ενδοσκόπηση για να δείτε τα κακώς κείμενά σας. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει αυτή η νέα Σελήνη, είναι την επιθυμία να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπο. Για τους πιο μυστικοπαθείς Ταύρους, ενημερώνω ότι ευνοούνται οι μυστικές επαφές και οι κρυφές σχέσεις. Πάμε στον Άρη, που μπαίνει στον Καρκίνο και θα σας επηρεάσει στους τομείς επικοινωνία, αδέλφια, μεταφορικά μέσα, διαδίκτυο και γενικότερα στον καθημερινό σας περίγυρο. Επειδή είναι ο θεός του πολέμου, να περιμένετε μέσα στους προαναφερόμενους τομείς να υπάρξει λίγο ένταση ή απλώς να στραφεί περισσότερο η ενέργειά σας εκεί. Φιλική συμβουλή, όσο θα κάτσει σε αυτήν τη θέση να έχετε τον νου σας στο νευρικό σας σύστημα. Πάμε και στο καλύτερο που δεν είναι άλλο από τον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο. Σας αφορά άμεσα, διότι μπαίνει σε ένα άλλο σταθερό ζώδιο, αυτό του Υδροχόου και, όπως είναι γνωστό, σας συνδέει η σταθερότητα. Το θέμα είναι πού θα σας επηρεάσει και πού θα χρειαστεί να πεθάνει το παλιό για να έρθει το καινούργιο. Από τα δάχτυλά μου κρέμεστε και μπορώ να το κρατήσω πολλές σελίδες αυτό το παιχνιδάκι, αλλά δε θα το κάνω. Στην καριέρα και στην οικογένεια. Σε αυτούς τους δύο τομείς, να περιμένετε τα επόμενα χρόνια να δείτε μία κάθαρση. Είναι πολύ πιθανόν όσον καιρό θα κάτσει σε αυτή τη θέση, εσείς να αναθεωρήσετε την καριέρα σας, μπορεί δηλαδή να τα παρατήσετε όλα όσα έχετε κατακτήσει μέχρι τώρα και να πάτε σε κάτι καινούργιο. Αυτό ζητάει ο Πλούτωνας, αυτό θα κάνουμε, διότι αν δεν το κάνουμε θα τα βρούμε σκούρα αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολυλογάδες μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα των φίλων. Με πολύ απλά λόγια, αυτό σημαίνει ότι αυτήν την εβδομάδα θα σας έρθει η επιθυμία να ενταχθείτε σε κάποια κοινωνική ομάδα, θα θέλετε να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους, θα σας καλούν δεξιά και αριστερά σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Οπότε παιδιά, μια χαρά μου ακούγεται αυτή η νέα Σελήνη για εσάς, θα εξασκήσετε και τις δημόσιες σχέσεις που τόσο λατρεύετε. Ο Άρης, τώρα, που μπαίνει στον Καρκίνο, για εσάς σημαίνει ότι μπαίνει στο πορτοφόλι σας. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα χρήματά σας να φεύγουν σα νερό. Αυτό θα γίνει είτε γιατί θα σας εκμεταλλευτούν είτε γιατί θα είστε υπερβολικά σπάταλοι εσείς. Τώρα που το γνωρίζετε, μπορείτε να μαζέψετε λίγο το χεράκι σας όταν βλέπετε κάτι σε μία βιτρίνα και να σκέφτεστε “τι μου είχε πει ο αστρολόγος, ότι θα έχω έξοδα, ας μαζευτώ”. Πάμε και στον τελευταίο, τον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο, κάτι που για εσάς σημαίνει ότι θα αποκτήσετε νέες φιλοσοφικές και ιδεολογικές ιδέες. Είναι πολύ πιθανόν να αναθεωρήσετε τα, μέχρι τώρα, πιστεύω σας. Επίσης, μπορεί να βρείτε το νόημα της ζωής μέσα από τη φιλοσοφία, μέσα από κάποια ξένη κουλτούρα, μέσα από τα ταξίδια, ίσως ακόμα και μέσα από κάποια θρησκεία. Ό,τι ταιριάζει στον καθένα παιδιά, έτσι κι αλλιώς η εποχή που κρίναμε τον άλλον για τη θρησκεία του θέλω να πιστεύω πως έχει περάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, θα ξεκινήσω με τη νέα Σελήνη που για εμάς γίνεται στον τομέα καριέρα και κοινωνική προβολή. Με πιο απλά και πρακτικά λόγια σημαίνει ότι είναι μία εβδομάδα που θα μπορέσουμε να ξεκινήσουμε κάποιες ενέργειες για να αποκτήσουμε φήμη και κύρος. Μπορεί να αρχίσουμε να κάνουμε πράγματα στον χώρο εργασίας μας, ώστε να πάρουμε μία προαγωγή. Όποιο Καρκινάκι ασχολείται με τα φώτα της δημοσιότητας ή θέλει να ασχοληθεί, μπορεί τώρα να ξεκινήσει να κάνει ό,τι χρειάζεται, έτσι ώστε με την πανσέληνο να ολοκληρωθεί. Επίσης, είναι μία εβδομάδα που μπορεί να μας καλέσει κάποιο σημαντικό πρόσωπο για φαγητό ή γενικότερα για μία έξοδο. Προσωπικά θέλω να με καλέσει ο κύριος Πανόπουλος που τόσο πολυ θαυμάζω και να συζητήσουμε περί αστρολογίας, μήπως τον γνωρίζει κανείς να μου κάνει κονέ; Πάμε και στον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο και από την καινούργια του θέση θα μας φέρει σε πολύ κοντινή επαφή, πώς να το πω για να μην ανησυχήσουμε, με τις κληρονομιές. Ε, πώς ακούγεται αυτό; Κάτι άλλο που θα μας φέρει ο Πλούτωνας, είναι οικονομικές κρίσεις. Ναι παιδιά, το ξέρω, δεν είναι ωραία αυτά που γράφω, αλλά δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου ούτε βλέπω κάποια μαγική σφαίρα. Ένα τελευταίο θα πω για τον Πλούτωνα να τελειώνουμε, και αυτό είναι ότι μπορεί να υπάρξουν και κάποιες εκμεταλλεύσεις - είτε να εκμεταλλευτούμε εμείς είτε να μας εκμεταλλευτούν οι άλλοι σε οικονομικό επίπεδο. Για τέλος, μας άφησα τον Άρη που μπαίνει στο ζώδιό μας. Επιτέλους παιδιά να πάρουμε λίγο τα πάνω μας, γιατί έξι μήνες ήμασταν σαν κοτόπουλα κοιμισμένα, δε θέλαμε να κάνουμε τίποτα απολύτως. Πάει, ξεχάστε τα αυτά, από τις 25 του μήνα και μετά, θα είναι σα να μας έχουν βάλει νέφτι στον κ@#%. Θα θέλουμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας και πρώτοι. Θα βγούμε μπροστά, θα δείξουμε την προσωπικότητά μας, θα έχουμε πολύ ενεργητικότητα για το οτιδήποτε.

ΛΕΩΝ

Λαμπερά μου Λιοντάρια, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο που αστρολογικά ερμηνεύουμε τα ταξίδια στο εξωτερικό, την επαφή μας με τις ξένες γλώσσες και κουλτούρες, τη θρησκευτική μας πίστη, τα νομικά θέματα. Με λίγα λόγια, λοιπόν, στους προαναφερόμενους τομείς ευνοείστε, αλλά θα έρθουν και έτσι τα πράγματα που θα θελήσετε να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο. Μπορεί να είναι από το να εξελίξετε τον πνευματικό σας κόσμο μέσω ενός βιβλίου φιλοσοφίας, μέχρι το να κάνετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Άλλα θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι να αρχίσετε να έχετε κάποιες επαφές με τον νόμο ή ανθρώπους που τον αντιπροσωπεύουν. Τέλος, αυτό που θα σας φέρει η νέα Σελήνη είναι την επιθυμία να αναπτύξετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο Άρης, τώρα, που περνάει στον Καρκίνο, θα σας κάνει να θέλετε να σπαταλήσετε την ενέργειά σας στον εσωτερικό σας κόσμο. Όποιο Λιοντάρι, δηλαδή, επιθυμεί να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, ψυχανάλυση ή οτιδήποτε άλλο θέλει για να ανακαλύψει την ψυχή του, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνει. Θα σας πω και για τον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα επηρεαστείτε στους τομείς σχέσεις, γάμος και συνεργασίες. Ήρθε η ώρα βασιλιάδες μου, οι παντρεμένοι να περάσετε κρίση στον γάμο σας, οι απλά δεσμευμένοι κρίσεις με τη σχέση σας και οι εντελώς ελεύθεροι, κρίσεις με τον ίδιο σας τον εαυτό. Μέσα στην επόμενη εικοσαετία (τόσο θα κάτσει ο Πλούτωνας σε αυτήν τη θέση) θα έχετε μοιραίες γνωριμίες με άτομα που θα παρουσιάζουν χαρακτηριστικά ελέγχου, πάθους, αλλά και εμμονών. Είναι πολλά τα χρόνια που θα κάτσει εκεί, οπότε μην περιμένετε τα γεγονότα να εξελιχθούν μέσα σε μία εβδομάδα, έχουμε καιρό. Αυτά μωρέ, δε θέλω να σας πω άλλα για τον Πλούτωνα, θα σας μαυρίσει η ψυχή, κρατήστε τα πρώτα που είπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξιλάτρεις μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο όπου αστρολογικά ερμηνεύουμε κάποια σκοτεινά πράγματα, όπως το τέλος της ζωής, το βαθύ και έντονο σεξ, αλλά και τα λεφτά που δεν ανήκουν σε εμάς, αλλά με κάποιον τρόπο έχουμε μία σχέση. Κάτι από τα προαναφερόμενα λοιπόν, θα ξεκινήσει αυτήν την εβδομάδα για εσάς και την ολοκλήρωσή του θα μπορέσετε να τη δείτε 15 ημέρες αργότερα, με την πανσέληνο. Μη φαντάζεστε ότι θα είναι κάτι το συγκλονιστικό και το μεγαλοπρεπές, τέτοιους κύκλους τους ξεκινάμε μία φορά τον μήνα, με κάθε νέα Σελήνη δηλαδή. Μπορεί αυτήν την περίοδο να ασχοληθείτε με τις φορολογικές δηλώσεις, μπορεί ο σύντροφός σας να μην έχει χρόνο να πάει να κάνει κάποιες πληρωμές στο δημόσιο και να πάτε εσείς στη θέση του. Ένα άλλο καλό που θα σας φέρει αυτή η νέα Σελήνη, είναι την επιθυμία για έντονη σεξουαλική δράση. Επειδή έχω καταντήσει γραφικός, δε σας λέω τίποτα άλλο, φανταστείτε μόνοι σας ό,τι θέλετε. Προχωράω ακάθεκτος και θα σας προβλέψω τον Άρη που μπαίνει στον Οίκο των φίλων και των ομοϊδεατών. Αυτό σημαίνει ότι η δράση σας, αλλά και η ενέργειά σας, θα συγκεντρωθούν στα προαναφερόμενα άτομα. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή από αυτήν τη θέση ο Άρης, διότι είναι ο θεός του πολέμου, άρα όλο και κάποιες αψιμαχίες μπορεί να φέρει με τα συγκεκριμένα άτομα. Κάτι άλλο που μπορεί να σας φέρει, είναι την επιθυμία και την όρεξη να ασχοληθείτε με πράγματα που σχετίζονται με την τεχνολογία, τις εφευρέσεις ή απλώς τη θεωρητική ανάλυση. Άμα πιάσετε οι Παρθένοι την ανάλυση, την αναλύετε πολύ. Λέτε, δηλαδή, η ανάλυση της ανάλυσης, την ανάλυση, ω ανάλυση. Πάει κι αυτό, πάμε στον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο. Αυτό για εσάς θα σημάνει την έναρξη των μεταρρυθμίσεων στα εργασιακά σας συστήματα. Άντε να σας το αναλύσω τώρα αυτό. Με απλά λόγια, θα περάσετε κάποιες κρίσεις στα επαγγελματικά σας. Το σύμπαν θα σας ζητάει να δράσετε παρασκηνιακά, αλλά εσείς θα πρέπει να σταθείτε στο ύψος σας. Το άλλο που θα σας φέρει αυτή η θέση είναι ριζικές αλλαγές στις καθημερινές σας συνήθειες και αυτό έχει να κάνει με το τι συνήθειες έχετε έως τώρα.

ΖΥΓΟΣ

Ομορφιές μου, θα σας ξεκινήσω με τα πολύ ευχάριστα και αυτή είναι η νέα Σελήνη που για εσάς πραγματοποιείται στον καλύτερο τομέα (για εσάς), αυτόν των σχέσεων. Όταν έχουμε νέα Σελήνη, όπως έχουμε ξαναπεί, είναι περίοδος που ξεκινάμε κάποιους κύκλους στη ζωή μας. Για εσάς λοιπόν ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε έναν νέο κύκλο με κάποια σχέση, με κάποια επαγγελματική γνωριμία, μπορεί να ξεκινήσετε επίσης να έχετε κάποιους αντιπάλους ή να τους είχατε και απλώς να βγουν στο προσκήνιο τώρα. Εννοείται πως με αυτά τα πλανητικά θα σας έρθει και η όρεξη να φλερτάρετε αρκετά. Πάμε τώρα και στον Άρη που μπαίνει στον Καρκίνο και θα σας επηρεάσει στον τομέα καριέρα. Θα σας βγει πολύ έντονα το αίσθημα του ανταγωνισμού στον επαγγελματικό σας χώρο. Θα θέλετε να είστε εσείς οι καλύτεροι και κανένας άλλος. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε κοινωνικότητα, αλλά και φήμη. Χρειάζεται λίγο προσοχή αυτή η θέση, διότι ο Άρης, ως θεός του πολέμου, είναι πολύ πιθανόν να σας φέρει και κάποια προβληματάκια. Πάμε τώρα και στον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο και η επιρροή του για εσάς θα είναι στον τομέα παιδιά, χαρά και διασκέδαση. Για να επέλθουν όλα αυτά που ζητάει ο Πλούτωνας, χρειάζεται πρώτα να “σκοτώσει” κάτι, άρα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει πρώτα το τέλος μιας ερωτικής σχέσης, για να ξεκινήσει μία άλλη πιο παθιασμένη. Ο Πλούτωνας είναι και οι κρίσεις που περνάμε στη ζωή μας, οπότε να περιμένετε ότι όλο και κάτι θα σας δημιουργήσει κρίση και ένταση τα επόμενα χρόνια που θα έχει να κάνει με παιδιά και με φλερτ. Οι κρίσεις θα προέρχονται από το ότι θα αναγκάζεστε να λειτουργείτε με τρόπο πιεστικό και κτητικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λατρεμένοι κρυψίνοι μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον τομέα της υγείας και καθημερινότητας. Πρώτα από όλα, θα σας πω ότι θα χρειαστεί να κάνετε κάποιο τσεκ-απ στην υγεία σας, αυτό είναι και το βασικότερο της νέας Σελήνης. Άλλα θέματα που μπορεί να σας φέρει είναι πολύ έντονη καθημερινότητα. Αυτό σημαίνει είτε ότι θα έχετε πολλή δουλειά στην εργασία σας είπε θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινή σας βάση. Παιδιά, καθαριότητα, κατοικίδιο, γυμναστική, ψώνια, όλα αυτά θα μπουν στο επίκεντρο για τις επόμενες 15 ημέρες και τα αποτελέσματά τους θα τα δείτε με την πανσέληνο. Ο Άρης, τώρα, που μπαίνει στον Καρκίνο, θα σας επηρεάσει στον τομέα εξωτερικό και ανώτερη γνώση. Με πιο απλά και κατανοητά λόγια, είναι πολύ πιθανόν το επόμενο διάστημα, κάνα μήνα δηλαδή, να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και να γνωρίσετε νέες κουλτούρες και πολιτισμούς. Επίσης, είναι πολύ πιθανόν να σας βγουν και κάποιες δικαστικές διαμάχες με αυτήν τη θέση του Άρη. Πάμε τώρα και στον Πλούτωνα που για εσάς θα περάσει στον τέταρτο Οίκο, αυτόν δηλαδή που κοιτάμε την οικογένεια, το σπίτι και τις ρίζες μας. Ο Πλούτωνας, ήταν ο θεός του Κάτω Κόσμου και αυτό που αποζητά είναι κάτι να σκοτώσει για να γεννήσει κάτι άλλο. Όπως καταλαβαίνετε, κάτι θα πρέπει να τελειώσει που έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας. Μπορεί να είναι ένα συμβόλαιο σπιτιού που είχατε για πολλά χρόνια και να αναγκαστείτε να μετακομίσετε. Αυτό νομίζω ότι θα είναι και το πιο ελαφρύ που θα έχετε να αντιμετωπίσετε μέχρι το 2040. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε για το τι θα σας φέρει και τι θα χάσετε γιατί, ό,τι και αν είναι αυτό, σίγουρα δεν το χρειάζεστε πλέον στη ζωή σας, για αυτό και θα σας το πάρει, με μοναδικό σκοπό να σας φέρει κάτι καινούργιο και πιο χρήσιμο. Επειδή είπαμε ότι θα κάτσει πολλά χρόνια εκεί πέρα, καταλαβαίνετε ότι αυτά που λέω δεν πρόκειται να συμβούν μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, έχουμε καιρό μπροστά μας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Χαρούμενοί μου, θα σας ξεκινήσω με χαρούμενα νέα και αυτά είναι της νέας Σελήνης που για εσάς πραγματοποιείται στον πιο ευχάριστο Οίκο που υπάρχει στον χάρτη μας, αυτόν της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας, αλλά και των παιδιών. Σε πρακτικό επίπεδο λοιπόν, θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, μπορεί να γίνετε και οι ίδιοι για λίγο παιδιά. Αν είστε καλλιτέχνες, ή γενικότερα έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες, είναι μία πολύ καλή περίοδος για να δημιουργήσετε κάτι. Για τους φίλους μας επενδυτές, ήρθε η ώρα να αξιολογήσουν τις επενδύσεις τους. Για τους Τοξότες που ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια, τότε είναι μία περίοδος που θα τους έρθει ακόμα περισσότερο η διάθεση να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους σπορ. Ο Άρης που θα περάσει στον Καρκίνο, θα σας φέρει την επιθυμία για έντονη σεξουαλικότητα. Συμβολικά θα μιλήσω τώρα και θα πω ότι επιφέρει και τον θάνατο, όχι τον δικό σας, μην τρελαίνεστε, αλλά το πιο πιθανόν είναι να σκοτώσετε έναν παλιό τρόπο που κάνατε σεξ, να βρείτε δηλαδή νέες τάσεις ή να ανακαλύψετε κάποια βίτσια που είχατε κρυμμένα για καιρό. Ο Πλούτωνας, τώρα, που περνάει στον Υδροχόο θα σας φέρει κρίσεις που θα αφορούν στα αδέλφια σας. Αν δεν έχετε, τότε θα σας απασχολήσει ο καθημερινός σας περίγυρος, άτομα δηλαδή που βλέπετε κάθε μέρα. Κάτι άλλο που θα συμβεί με αυτή την καινούργια του θέση, είναι ότι θα περάσετε κρίσεις σε θέματα επικοινωνίας. Θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεστε και επικοινωνείτε, μπορεί να σας βγει μία πιο επιθετική φύση. Κρατήστε, λοιπόν, σα συμβουλή ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον προφορικό, αλλά και στον γραπτό σας λόγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εργασιομανείς μου, η νέα Σελήνη για εσάς πραγματοποιείται στον Οίκο όπου αστρολογικά βλέπουμε το σπίτι, την οικογένεια και τις ρίζες μας. Για να σας το κάνω πιο κατανοητό, τις επόμενες 15 μέρες θα ασχοληθείτε αποκλειστικά με κάποιο ακίνητο ή με τους γονείς σας. Μπορεί κάποιος να θέλει να μετακομίσει, κάποιος άλλος να θέλει να αλλάξει η έδρα του γραφείου του, άλλος να θέλει να κάνει απλώς μία ανακαίνιση και κάποιοι άλλοι μπορεί απλά να ασχοληθείτε με τους γονείς σας. Ο Άρης, τώρα, που θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου αυτό που θα σας φέρει είναι κάποιες εντάσεις, αλλά και τσακωμούς με τη σχέση σας, αν έχετε. Αν δεν έχετε θα τσακωθείτε με κάποιον συνεργάτη. Αν δεν έχετε ούτε συνεργάτη, αλλά είστε παντρεμένοι, τότε θα τσακωθείτε με τ@ σύζυγο. Γενικότερα, παιδιά, τον επόμενο μήνα σάς βλέπω να τσακώνεστε. Δε μου άρεσε ο Άρης στον Καρκίνο που σας έγραψα, πάμε να δούμε μήπως δούμε προκοπή από τον Πλούτωνα που μπαίνει στον Υδροχόο και θα σας φέρει κρίση στα οικονομικά σας. Άσ’ το, ούτε εκεί θα βγάλετε άκρη, γιατί για εσάς το να έχετε κάτι στην άκρη είναι πολύ σημαντικό και το καταλαβαίνω. Όταν λέω κρίση στα οικονομικά, εννοώ ότι θα αλλάξει από τη ρίζα η σχέση σας με το χρήμα και, γενικότερα, με οτιδήποτε κατέχετε, μπορεί δηλαδή να αλλάξετε ακόμα και τις ηθικές σας αξίες. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή η επόμενη εικοσαετία για το πού θα επενδύσετε τα χρήματά σας, μη σας φουσκώσουν τα μυαλά και πάτε και βάλετε όλο το βιο σας σε κάτι αβέβαιο, γιατί το πιο πιθανόν είναι να το χάσετε. Εσείς ξέρετε πολύ καλά τι σημαίνει σκληρή δουλειά, οπότε μη μου γίνετε τώρα κερδοσκόποι, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μοναδικοί Υδροχάοι μου, κανονικά εσάς θα έπρεπε να σας αφιερώσω έναν τόμο για να σας πω τι θα σας φέρει ο Πλούτωνας που μπαίνει στο ζώδιό σας και θα κάτσει μέχρι το 2040 πάνω-κάτω, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν είναι εφικτό. Το πιο βασικό και σημαντικό που χρειάζεται να σας πω, είναι ότι ξεκινάει ένας κύκλος ζωής θα μπορούσαμε να πούμε για εσάς. Μπορείτε να περιμένετε την πλήρη αναγέννησή σας, θα πέσετε σε βαθιές ενδοσκοπήσεις, θα υιοθετήσετε νέα στοιχεία στη ζωή σας. Θέλω να καταλάβετε ότι όλα αυτά θα γίνουν με αργούς ρυθμούς και όχι με τον πιο εύκολο τρόπο. Κρατήστε στο μυαλό σας ότι όλες αυτές οι αλλαγές που λέω, έχουν μοναδικό σκοπό την βελτίωσή σας και στο τέλος να αναδυθείτε σαν τη θεά Αφροδίτη. Μην περιμένετε αυτές τις αλλαγές να τις δείτε από τη μία ημέρα στην άλλη, θέλουν καιρό για να γίνουν. Η νέα Σελήνη, τώρα, για εσάς γίνεται στον Οίκο της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των αδελφών, αλλά και του καθημερινού περίγυρου. Πρακτικά, λοιπόν, τις επόμενες 15 ημέρες το μυαλό σας είναι αυτό θα κατεβάζει συνεχώς ιδέες και το πιο πιθανόν είναι να σκέφτεστε κανένα ταξιδάκι. Λογικό μου φαίνεται, γιατί Πάσχα έρχεται και θα θέλετε να φύγετε. Επίσης, είναι ένα δεκαπενθήμερο που θα ασχοληθείτε πολύ με τα αδέλφια σας, το διαδίκτυο, τα κοινωνικά δίκτυα, το μεταφορικό σας, ό,τι δηλαδή χρειάζεται επικοινωνία και μετακίνηση. Για κάποιους Υδροχάους, μπορεί να έρθει και η επιθυμία να μάθουν μία καινούργια τέχνη, μία καινούργια γλώσσα, αν δεν έχετε δίπλωμα οδήγησης μπορεί να σας έρθει ακόμα και αυτή η επιθυμία. Αν έχετε, μπορεί να σκέφτεστε να αγοράσετε ένα καινούργιο μεταφορικό όχημα ή ένα καινούργιο κινητό. Ο Άρης, τώρα, που μπαίνει στον Καρκίνο επειδή είναι λίγο προβληματικός πλανήτης, βλέπετε είναι και ο θεός του πολέμου, θα σας φέρει κάποια προβλήματα στην καθημερινότητά σας και σε ό,τι κάνετε με αυτήν. Αν δηλαδή θέλετε να ξεκινήσετε κάποια διατροφή, προβληματάκια θα βγουν, αν θέλετε να πάρετε κατοικίδιο, δεν το προτείνω αυτήν την περίοδο, αν θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική, αφήστε το καλύτερα γιατί σας βλέπω με κανένα σπάσιμο. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό να σας πω ότι χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας τον επόμενο μήνα. Με την προσοχή δεν έπαθε κανείς τίποτα, άρα να προσέχετε για να έχετε.

ΙΧΘΕΙΣ

Ονειρεμένα μου Ψαράκια, η νέα Σελήνη θα σας απασχολήσει και θα σας κάνει να ξεκινήσετε νέους κύκλους στο οικονομικό κομμάτι. Είναι η περίοδος που θα θέλετε να αγοράσετε πράγματα τα οποία δε σηκώνει η τσέπη σας, κάνα κινητό των 1.500€, καμμιά τσάντα των 3.000€, τέτοια πράγματα καταλαβαίνετε, μην αρχίσω να λέω μάρκες και κάνω διαφήμιση. Το άλλο που θα σας φέρει, είναι σκέψεις για το αν αυτά που βγάζετε έως τώρα σας είναι αρκετά ή όχι. Επειδή τα οικονομικά είναι κάτι που κατέχουμε, το ίδιο θα συμβεί και με τις ηθικές σας αξίες γιατί, όπως το λέει η λέξη, έχουν αξία και είναι δικές σας. Άρα να περιμένετε και κάποια αναθεώρηση σε αυτό το κομμάτι. Επειδή με τη νέα Σελήνη έχουμε πει ότι ξεκινάμε νέους κύκλους, αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα ξεκινήσετε νέους οικονομικούς κύκλους. Ο Άρης, τώρα, που μπαίνει στον Καρκίνο μπορώ να πω ότι θα σας κάνει λίγο ζηλιάρηδες. Ο προαναφερόμενος είναι υπεύθυνος για τις έριδες και τις εντάσεις που έχουμε στη ζωή μας, θεός του πολέμου είναι αυτός, αλίμονο αν έκανε κάτι άλλο. Επειδή μπαίνει στον Οίκο που κοιτάμε τη χαρά, τη διασκέδαση και το φλερτ, υπάρχει περίπτωση αν έχετε κάποιο φλερτάκι να έχετε κάποιες εντάσεις μαζί του. Αν έχετε παιδιά να περιμένετε ότι όλο και κάποιο προβληματάκι θα προκύψει εκεί. Επειδή όμως είναι και η δράση μας (ο Άρης), μπορεί απλώς όλη η ενέργειά σας να διοχετευτεί στους προαναφερόμενους τομείς, να θέλετε δηλαδή να κάνετε περισσότερο σεξ. Τώρα πρέπει να σας πω τον Πλούτωνα που μπαίνει στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, αλλά δε θέλω. Τέλος πάντων, ξεκινάει μία πολύ μεγάλη περίοδος για εσάς, που θα θέλετε να ενδοσκοπήσετε στα άδυτα της ψυχής σας. Δε θα σας είναι πολύ εύκολο να εμπιστεύεστε άλλους ανθρώπους και όλη αυτή η περισυλλογή που θα έχετε είναι πολύ πιθανόν να σας αποδυναμώσει. Θα νιώθετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε κάποια απόφαση και θα αφήνετε άλλους να αποφασίσουν για εσάς. Επειδή πρόκειται να κάτσει εκεί πέρα μέχρι το 2043, αν δεν έχετε κάνει ψυχοθεραπεία στη ζωή σας, νομίζω ότι είναι η ιδανικότερη λύση για να μπορέσετε να είστε ισορροπημένοι. Θα ήθελα να θυμάστε ότι όλο αυτό θα σας αναγεννήσει και μεταμορφώσει!

Αυτά από εμένα για αυτήν την εβδομάδα και τα επόμενα 20 χρόνια, ευχαριστώ που με διαβάσατε, τα λέμε την επόμενη εβδομάδα, όχι μετά από 20 χρόνια!