ΝΕΑ

Η Selena Gomez ψάχνει ακόμα τον έρωτα της!

Η Selena Gomez δεν εγκατέλειψε την προσπάθειά της να βρει τον ερωτά της. Η ιδρυτής της Rare Beauty μπήκε στην εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη (15 Μαρτίου) και μοιράστηκε μια μικρή εικόνα για τη ζωή της στα ραντεβού. «Μισώ όταν τα κορίτσια μοιάζουν με το “My crush δεν ξέρει καν ότι υπάρχω”», λέει η Gomez, φορώντας ένα έντονο ροζ πουκάμισο στο επάνω μέρος. «Μου λέω «Κορίτσι, η συντροφιά μου δεν υπάρχει καν». Η τραγουδίστρια του "Lose You To Love Me" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, "Ακόμα εδώ έξω τον ψάχνω lol".

Η ανάρτηση της Γκόμεζ έρχεται δύο μήνες αφότου πυροδότησε αρχικά τις φήμες ότι βγαίνει με τον Ντρου Τάγκαρτ των The Chainsmokers. Οι φήμες για ραντεβού μεταξύ του ζευγαριού πυροδότησαν για πρώτη φορά στις αρχές Ιανουαρίου, όταν οι μουσικοί εθεάθησαν να παίζουν μπόουλινγκ μαζί στη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου. Μια εβδομάδα αργότερα, η 30χρονη ξεκαθάρισε την κατάσταση της σχέσης της μέσω των ιστοριών της στο Instagram και έγραψε «ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ», μαζί με το hashtag «#iamsingle». Η Γκόμεζ, ωστόσο, προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στους θαυμαστές της όταν εντοπίστηκε ξανά με τον Τάγκαρτ σε βραδινή έξοδο.

Η απόφοιτος του Disney Channel ήταν ειλικρινής για τις ρομαντικές της προσπάθειες στο παρελθόν - στο ντοκιμαντέρ της που κυκλοφόρησε πρόσφατα, My Mind & Me, φαινόταν να μίλησε για τον πρώην της Justin Bieber, αν και δεν τον κατονόμασε ρητά. «Ένιωσα στοιχειωμένη από μια σχέση του παρελθόντος που κανείς δεν ήθελε να αφήσει», είπε. «Αλλά μετά το ξεπέρασα. Δεν φοβόμουν πια».